*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag, o, to, to.
Dwa tygodnie po porodzie rozchorowaliśmy się z mężem od niedospaniaPrzeżyliśmy
teraz się z tego śmieję i już planuję, że młoda po urodzeniu będzie spała z nami a ja ją będę tylko przekładać z prawego do lewego cycka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 15:37
Ag... lubi tę wiadomość
-
MKA84 wrote:Szpilka, fajnego masz kotecka
Moja kocica też uwielbia leżakować na brzuchu i pewnie za parę miesięcy trochę jej się przytnie. Ale mam nadzieję, że będzie akceptować dzidziusia
Pozdrawiam wszystkie Styczniówki!Maud11 lubi tę wiadomość
-
Łaaaa
własnie kręcę kogla mogla dla męża i córci, która spróbuje tego specjału pierwszy raz
Ja niestety nie jem
yyyyyy....nie było tu posta Ag o koglu moglu?????? czy ja juz ciążową schizę mam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 15:58
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAż sie wierzyć nie chce że tyle z nas ma kociaka
)
my dziś z mężem zaliczyliśmy obiad na mieście, lody, salon opla i skody bo rozglądamy się nad większym dużo autem i na końcu tesco...
M upatrzył "sobie" body z kaczorem Donaldem, przy okazji wzięłam dwupak butelki z Tommee Tippee i gruszkę do noska
jeśli chodzi o naszą agnb6 to niestety jest bardzo źle, w swoim kalendarzu opisała wyniki... -
jestem psiaro-kociarą i dobrze mi z tym
co do oglądania i kupowania to na jutro mam w planie ciuszki z lidla a dzis patrzyłam na foteliki i jestem załamana tymi cenami tym bardziej, że z jednej strony fotelik posłuży nam dużo mniej niż wózek a z drugiej planujemy więcej niż jedno dziecko, ale mimo wszystko szlag człowieka może trafić, patrzyłam na tablice dziś, żeby zobaczyc czy cos w okolicy wzglednie taniego z fotelików, ale masakra -
Hej dziewczyny, dziękuję, ze myślicie o mnie.
Zaglądam tu do Was codziennie, nawet jeśli przestałam się udzielać.
Tak, my wciąż czekamy na wyniki amnio, chociaż mamy już wstępne wyniki fish. Nie jest dobrze, nasze maleństwo jest bardzo chore, rokowania nie są dobre...Nie będę się rozpisywać, napiszę po ostatecznych wynikach amnio....
Jutro wyjeżdżamy na tydzień na wakacje a pewnie jutro wraca z wakacji Gwiazdeczka- pojechała chyba na 2 tyg nad jezioro.
Pozdrawiam Was wszystkie kochane!
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agnb6 wrote:Hej dziewczyny, dziękuję, ze myślicie o mnie.
Zaglądam tu do Was codziennie, nawet jeśli przestałam się udzielać.
Tak, my wciąż czekamy na wyniki amnio, chociaż mamy już wstępne wyniki fish. Nie jest dobrze, nasze maleństwo jest bardzo chore, rokowania nie są dobre...Nie będę się rozpisywać, napiszę po ostatecznych wynikach amnio....
Jutro wyjeżdżamy na tydzień na wakacje a pewnie jutro wraca z wakacji Gwiazdeczka- pojechała chyba na 2 tyg nad jezioro.
Pozdrawiam Was wszystkie kochane!agnb6 lubi tę wiadomość
-
Paula jesteś hardcorem
u mnie maks to było rzyganie również nosema łzy lecą same za każdym razem i przy mocniejszych mdłościach
na pocieszenie powiem Ci, że od dwóch tygodni nie rzygałam choc nie raz mało brakowało, więc będzie lepiej musisz w to wierzyćPaula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika mozliwe- moj maz dzis pomalowal mieszkanie, wczoraj przearanzowalismy garderobe- teraz tylko kupic potrzebne nowe polki i ogarniamy pomalu gniazdko.
a za tydzien tez mamy weselicho ale w niedziele, a moj mąż sierota zostawil buty do garnituru w Szwajcarii:/ bo na pytanie masz buty zdziwiony odpowiedzial a po co:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 19:51
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny na wzdęcia polecam herbatkę z kopru włoskiego (albo zwykłą Herbapol a że mi ona totalnie nie wchodzi to taką dla niemowląt
). Wreszcie pozbyłam się kłucia w brzuchu!!! Smak nie powala ale... ulga niesamowita.
Paula44 lubi tę wiadomość