*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Haha on jest bardzo często na walizkach i oboje mamy nawyk pakowania 2h przed wylotem:) ja też często akurat czegoś zapomnę ale jak się przylatuje na wesele to buty wypadałoby wziąć
dobrze ze sama wzięłam swoja sukienkę która miałam u niego akurat:) wiesz jeszcze babka sobie nowe buty kupi bo ich nigdy za wiele ale po co chlopowi nowe buty które tanie nie są a w garniaku chodzi rzadko. Ale jego mina była pierwszorzędna kiedy to mówił
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Agnb6 nie wiem co napisac,jest mi przykro tak z czystego serca i bardzo mnie boli i współczuje....ahhhh:((
Tak wogóle kopnijcie mnie w dupe prosze,mam dzis tez jakis taki kiepski dzien jesli chodzi o samopoczucie,boje sie tego usg we wtorek,na prawde bombarduja mnie głupie mysli juz nie wiem jak je od siebie odpedzac,niech juz bedzie wtorek wieczór,ciagle sobie powtarzam ze na wiele rzeczy nie mam wpływu jednak wszedzie słysze i widze same tragedie i wspomnienia powracaja jak bumerang:( musze wziac sie w garsc jednak nie przypuszczałam ze ta ciaza bedzie dla mnie tak wielkim stresem i ze bede tak spieta:/ za długie te przerwy 4 tyg po prostu wariuje
Co do kotów ja mam brytyjczyka,siedzi w domu tylko taki garfild jak na profilowym ;)wazy juz 6 kg i tez jestem kociara
Ząb mnie napierdziela cały czas:(((
nix, agnb6 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Agnb6, nie ma dnia bym o Was nie myślała, codziennie też jesteście w moich modlitwach. Mocno Cię, kobieto, przytulam!
wspieram Kochana!nix, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Martaaa wrote:Dziewczyny na wzdęcia polecam herbatkę z kopru włoskiego (albo zwykłą Herbapol a że mi ona totalnie nie wchodzi to taką dla niemowląt
). Wreszcie pozbyłam się kłucia w brzuchu!!! Smak nie powala ale... ulga niesamowita.
Ja ją piję w miarę regularnie, ale przyznam, że daje mi niewiele ;/ Czasami, zwłaszcza późnym popołudniem i wieczorami mam takie wzdęcia, że nie wiem już czym sobie radzić. Nawet espumisan nie zawsze pomaga.
-
Tymi wrote:Agnb6 nie wiem co napisac,jest mi przykro tak z czystego serca i bardzo mnie boli i współczuje....ahhhh:((
Tak wogóle kopnijcie mnie w dupe prosze,mam dzis tez jakis taki kiepski dzien jesli chodzi o samopoczucie,boje sie tego usg we wtorek,na prawde bombarduja mnie głupie mysli juz nie wiem jak je od siebie odpedzac,niech juz bedzie wtorek wieczór,ciagle sobie powtarzam ze na wiele rzeczy nie mam wpływu jednak wszedzie słysze i widze same tragedie i wspomnienia powracaja jak bumerang:( musze wziac sie w garsc jednak nie przypuszczałam ze ta ciaza bedzie dla mnie tak wielkim stresem i ze bede tak spieta:/ za długie te przerwy 4 tyg po prostu wariuje
Co do kotów ja mam brytyjczyka,siedzi w domu tylko taki garfild jak na profilowym ;)wazy juz 6 kg i tez jestem kociara
Ząb mnie napierdziela cały czas:(((
Naprawdę nie martw sięJa również mam wizytę we wtorek i będziemy stresować się razem. Ostatnią wizytę miałam miesiąc temu, nie czuje jeszcze żadnych ruchów ani bąbelków motylków czy jak by to nazwać. Mam paskudne wyniki morfologi, bardzo ciężki okres w pracy I ukochanego w szpitalu. Będziemy mamami u musimy być silne i dobrej myśli bo jak nie my to kto?
PozdrawiamTymi lubi tę wiadomość
-
Oby te słabsze dni były jak najrzadsze a jeżeli już się zdarzają
( niestety i tu nikogo nie pocieszę: czasami muszą być) to żeby trwały jak najkrócej i rozświetlały je kopniaki naszych maluchówwydaje mi się że wtedy czujemy że żyjemy (czekam na nie z niecierpliwością)
tego życzę wszystkim styczniowym mamom!
Dobranoc -
Agnb6 trzymaj się Kochana. Spróbuj odpocząć na wyjeździe.
Dziewczyny ja tez mecze się z wzdęcia. Chociaż zauwazylam ze jak nie jem cebuli to jest ok. A jak zjadłam wczoraj pierogi z mięsem w restauracji to miałam wzdęcie bo były z cebulą.
Ja przyzwyczaiłam męża że go zawsze pakuje bo jeździmy razem i zawsze jest na mnie. Musze jako to zmienić tyld ze on zawsze do ostatniej chwili pracuje przed wyjazdami i chce go wspomóc. Tylko czy warto później denerwować.
No i oczywiście tez mam kota.
Iwuska a co z wynikami i z mężem? Ja tez mam odchyły w morfologii ale mój dr mówi ze może tak być i to jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 22:19
agnb6 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Witajcie.
Ja mam 2 koty, jeszcze niedawno miałam 3 ale niestety jeden zaginął.
Dziś przede mną pracowity dzień, bo ostatni w UK. Chce posprzątać i wyprać pościel no i zrobić Mężowi obiad na parę dni.
Dobrze, że spakowałam już walizkę (musiałam na nią siąść żeby ją zapiąć). Mam tylko podręczny bagaż, bo mój mąż stwierdził, że później wyśle paczkę, bo za dużo rzeczy kupiłam i taniej kurier wyjdzie.
Mąż pojechał do pracy więc idę dalej spać.
PS: To już 20tc.Półmetek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 06:04
zielarka, Paula44, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamuśki Wiki81 A wyniki morfologii NEUTROCYTÓW za dużo, MCHC za dużo, PŁYTKI za mało, PDW za dużo, P-LCR za dużo. W sumie nie są to duże odchylenia po za płytkami mam ich 135 tys a minimalnie powinno być 182. Jutro mam wizytę i lekarz na pewno coś na to poradzi;) Dobrze Zielarka napisała że ciąża wysysa..
Miłego dnia. -
Czesc dziewczynyny co do paskudnych wynikow to mam pojedyncze bakterie w szyjce i w sobpte mialam cukier 175 ! Dzisiaj czekam na pomiar z samego rana na czczo zobaczymy jaki wynik. Nie wiecie jakie sa normy cukru we krwi u ciezarnych?
-
Dzień dobry Serca te małe i te duże
powodzenia dzis na wizytach , czekamy dzis jak i jutro na same pozytywne relacje , niech Dzieciątka dobrze współpracują , wypinając tyleczki coby pokazały co maja miedzy nóżkami , niech bedą silne i zdrowe !!!! Mnie nadal ząb doskwiera:( świętujemy dzis z małżem 7 rocznice ślubu , nie wiem kiedy to minęło:) tak wiecczas ucieka i niedługo będziemy tulic swoje Maleństwa
miłego dnia
Paula44, zielarka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelen wózek jest śliczny (jedynie przednie koła wydają się być za małe, przez co mogą być niestabilne) ale nie wydałabym ponad 3 tyś na wózek ze względów praktycznych, podejrzewam że gondolkami pojezdzimy 4-6miesięcy, spacerówką do ok roku/półtorej a później każda będzie szukać wygodnej, lekkiej spacerówki "laski", a z wózkami dziecięcymi jest jak z sukniami ślubnymi... nie sprzedamy ich za tyle ile są tego naprawdę warte
Także lepiej przemyśl zakup czy warto wydać tyle pieniędzy na ok półtorej rokuGwiazdeczka27, Selene, MonikaDM lubią tę wiadomość