X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:10

Ag... lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaa Paula wszystkiego najlepszego. Samych szczesliwyh chwil.

Tymi i Ewelina wesolych nowin na wizytach. Czekamy juz na wasze relacje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 10:31

Martaaa, Paula44 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:10

Martaaa, Paula44 lubią tę wiadomość

• lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim urodzinowym mamusiom wszystkiego co najlepsze;).
    Ja robiłam sobie badanie TSH pierwszy raz w ciąży w 1 trymestrze wyszło 3, lekarz powiedział żeby powtórzyć bo jest trochę za wysokie, ft4 było w normie. I z tego tytułu: Dziś poszłam do ambulatorium. Multum ludzi kolejka z dziesięć osób straszna duchota MASAKRA, oczywiście każdy zerkał na brzuch ale sobie stałam i czekałam, nikt nie ustąpił mi miejsca w kolejce a co dopiero miejsca siedzącego nie mówiąc o tym że koleżanki laborantek przychodziły i odrazu wchodziły do gabinetu, a mi naprawdę było strasznie źle przez tą duchotę.
    Ja tam szczerze mówiąc i tak bym czekała na swoje kolej, ale gdyby chociaż jedna osoba wyraziła swoją dobrą wole i zapytała ,,czy moze..'' to była bym szczęśliwa a tak widzę że w naszym społeczeństwie panuje coraz większa znieczulica. Reasumując: Pozdrawiam te wszystkie osoby z wyjątkiem jednej starszej babci środkowym palcem;)

Martaaa, MonikaDM, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:

Tymi i Ewelina wesolych nowin na wizytach. Czekamy juz na wasze relacje.
    Ale ja dopiero w poniedziałek. O tej samej godzinie mamy z Kawą. :) Ale dziękuję, dziękuję. :)

Wiki81, Kawa lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Dziewczynki:)

Kawa- wyslalam ci liste.

A my z mezem zabieramy sie za malowanie, w sensie dzis pomoge mu w przygotowaniach a jutro z bratem pomaluje a ja sie powczasuje u mamy.
    Cale mieszkanie na biało wiec powinno szybko pojsc... ale nie chce nam sie nieziemsko:/

u mnie na wadze 50,7 czyli 0,5kg na tydzien zachowane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 10:41

Kawa, Martaaa lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwuska a ja dziś jechałam do pracy autobusem z taką trochę walniętą sąsiadką i jej niepełnosprawnym wnukiem. Tak mi się głupio zrobiło jak ta na cały autobus krzyknęła: "No Adrian ustąp jej miejsca bo przecież nikt ciężarnej tu nie ustąpi. No i bilet jej kup, niech się nie męczy."
    Ale miło się mi zrobiło. ;)

lwuska55592 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś dziękuję, kurcze widzę że szczegółowo masz wszystko rozpisane, super lista. Ja póki co zatrzymuję wszystkie rachunki i zaznaczam na nich flamastrem kolorowym rzeczy dla dzidzi, jak któregoś nie biorę to zapisuję od razu na odwrocie.
    Ale z listy napewno skorzystam ;)

Już nie mogę doczekać się poniedziałku... Mamy z Ewelinką88 o tej samej godzinie wizytę :)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a w ktorym tygodniu wychodzi najladniejsze zdjecie buzi dziecks na 4d?
    Ostatnio malutka zaslonila buzie I lekarz powiedzial ze moge przyjsc za tydzien na fotke tylko. Nie wiem czy im pozniej Tym lepiej? Czy np za 6 tyg juz nie bedzie widac ?

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po dzisiejszym wazeniu 59,8 czyli 200 gram na plus od zeszlego tygodnia, mniej na wysokosci kosci biodrowych, ale wiecej na wysokosci pepka 91 cm, a i juz najpierw idzie brzuch a dopiero potem mleczarnia

Ewelina88, Kawa lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki zależy jak lekarz ustrzeli fotkę, spójrz sobie na zakładkę ->galerię zdjęć usg 3d/4d nawet z 38tygodnia są bardzo ładne ;)

Wiki81 lubi tę wiadomość

• lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Iwuska a ja dziś jechałam do pracy autobusem z taką trochę walniętą sąsiadką i jej niepełnosprawnym wnukiem. Tak mi się głupio zrobiło jak ta na cały autobus krzyknęła: "No Adrian ustąp jej miejsca bo przecież nikt ciężarnej tu nie ustąpi. No i bilet jej kup, niech się nie męczy."
    Ale miło się mi zrobiło. ;)

Właśnie chodzi mi o coś takiego, przez takie sytuacje ludzie wydają się bardziej ludzcy ;)

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie dzis pani dzwonila zeby potwierdzic pon wizyte:) a ja jej mowie ale ja mam dopiero we wtorek:( juz tez sie nie moge doczekac:)

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Dziewczynki a w ktorym tygodniu wychodzi najladniejsze zdjecie buzi dziecks na 4d?
    Ostatnio malutka zaslonila buzie I lekarz powiedzial ze moge przyjsc za tydzien na fotke tylko. Nie wiem czy im pozniej Tym lepiej? Czy np za 6 tyg juz nie bedzie widac ?

we wtorek ci pokaze jak widac w 20 + 4. O ile sie Szanowny Pan zechce pokazac. Aczkolwiek 13.00 to jego pora akrobatyki wiec moze sie uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:06

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś tak dzisiaj tutaj cicho...

zplX18SyZp.gif
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego urodzinowe dziewczynki :) ja wam życzę samego zdrówka dla was i dzidziusiow bo to najważniejsze a reszta sama przyjdzie :)
    My wczoraj z mezusiem wybraliśmy się na 1dniowy wypad do Wisły :) szału jak dla nas tam nie ma ale było miło wyrwać się choć na jeden dzień :) i najważniejsze moja corcia w końcu wraca dziś w nocy :) taki mam power z tego tytułu że już prawie całe mieszkanie wysprzatalam :) :) :) czekam aż mi się baterie wyczerpią i wtedy chyba zemdleje ;)

Wiki81, Paula44, Martaaa lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do problemow z cerą mi sie na brodzie porobily pryszcze. Czytalam ze teraz cera moze sie przetluszczac i wlasnie mogą sie robic takie wypryski i zeby przemywac tonikiem.
    Ale wiem ze nie wolno drapac a mnie by chyba musieli zagipsowac zebym tego nie dotykala:/ tylko sobie pewnie pogarszam

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina co o za materacyk wrzucalas ostatnio? mowilas ze jakis nowy, ale nie odnajde go teraz.
    Powiedz mi czy one pasuja do lozeczek z Ikei?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam się na łóżeczkach z Ikei bo w pracy mi zrobią. :P Ale raczej tak. Jest w dowolnych rozmiarach.
    http://sklep.naturalniewyspani.pl/materace-dla-dzieci/piankowe/materac-piankowy-duo-activia-120-60-hevea-i-medica-klin-gratis.html
    Ten polecam bo bardzo fajny jest. Z pianki wysokoelastycznej o 2 stopniach twardości (dół i góra).

Dziewczyny jak będziecie kupować materac z kokosem to zwracajcie uwagę na to czy jest on sypki czy w postaci lateksowenej płyty.
    Bo przywieźli mi też materace dla dzieci z sypkim kokosem i ledwo go dotknęłam a on strasznie szeleści jakby sianem wypchano materac i jak rozsunęłam pokrowiec już widać było, że wbija się w ten dodatkowy pokrowiec, pod tym głównym i raczej wycofamy je.

Ag... lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ewelinka:*

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ