*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martaa Paula wszystkiego najlepszego. Samych szczesliwyh chwil.
Tymi i Ewelina wesolych nowin na wizytach. Czekamy juz na wasze relacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 10:31
Martaaa, Paula44 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Wszystkim urodzinowym mamusiom wszystkiego co najlepsze;).
Ja robiłam sobie badanie TSH pierwszy raz w ciąży w 1 trymestrze wyszło 3, lekarz powiedział żeby powtórzyć bo jest trochę za wysokie, ft4 było w normie. I z tego tytułu: Dziś poszłam do ambulatorium. Multum ludzi kolejka z dziesięć osób straszna duchota MASAKRA, oczywiście każdy zerkał na brzuch ale sobie stałam i czekałam, nikt nie ustąpił mi miejsca w kolejce a co dopiero miejsca siedzącego nie mówiąc o tym że koleżanki laborantek przychodziły i odrazu wchodziły do gabinetu, a mi naprawdę było strasznie źle przez tą duchotę.
Ja tam szczerze mówiąc i tak bym czekała na swoje kolej, ale gdyby chociaż jedna osoba wyraziła swoją dobrą wole i zapytała ,,czy moze..'' to była bym szczęśliwa a tak widzę że w naszym społeczeństwie panuje coraz większa znieczulica. Reasumując: Pozdrawiam te wszystkie osoby z wyjątkiem jednej starszej babci środkowym palcem;)Martaaa, MonikaDM, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Dziewczynki:)
Kawa- wyslalam ci liste.
A my z mezem zabieramy sie za malowanie, w sensie dzis pomoge mu w przygotowaniach a jutro z bratem pomaluje a ja sie powczasuje u mamy.
Cale mieszkanie na biało wiec powinno szybko pojsc... ale nie chce nam sie nieziemsko:/
u mnie na wadze 50,7 czyli 0,5kg na tydzien zachowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 10:41
Kawa, Martaaa lubią tę wiadomość
-
Iwuska a ja dziś jechałam do pracy autobusem z taką trochę walniętą sąsiadką i jej niepełnosprawnym wnukiem. Tak mi się głupio zrobiło jak ta na cały autobus krzyknęła: "No Adrian ustąp jej miejsca bo przecież nikt ciężarnej tu nie ustąpi. No i bilet jej kup, niech się nie męczy."
Ale miło się mi zrobiło.lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś dziękuję, kurcze widzę że szczegółowo masz wszystko rozpisane, super lista. Ja póki co zatrzymuję wszystkie rachunki i zaznaczam na nich flamastrem kolorowym rzeczy dla dzidzi, jak któregoś nie biorę to zapisuję od razu na odwrocie.
Ale z listy napewno skorzystam
Już nie mogę doczekać się poniedziałku... Mamy z Ewelinką88 o tej samej godzinie wizytęEwelina88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki a w ktorym tygodniu wychodzi najladniejsze zdjecie buzi dziecks na 4d?
Ostatnio malutka zaslonila buzie I lekarz powiedzial ze moge przyjsc za tydzien na fotke tylko. Nie wiem czy im pozniej Tym lepiej? Czy np za 6 tyg juz nie bedzie widac ?www.styczniowki2015.phorum.pl -
po dzisiejszym wazeniu 59,8 czyli 200 gram na plus od zeszlego tygodnia, mniej na wysokosci kosci biodrowych, ale wiecej na wysokosci pepka 91 cm, a i juz najpierw idzie brzuch a dopiero potem mleczarnia
Ewelina88, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Iwuska a ja dziś jechałam do pracy autobusem z taką trochę walniętą sąsiadką i jej niepełnosprawnym wnukiem. Tak mi się głupio zrobiło jak ta na cały autobus krzyknęła: "No Adrian ustąp jej miejsca bo przecież nikt ciężarnej tu nie ustąpi. No i bilet jej kup, niech się nie męczy."
Ale miło się mi zrobiło.
Właśnie chodzi mi o coś takiego, przez takie sytuacje ludzie wydają się bardziej ludzcyEwelina88 lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Dziewczynki a w ktorym tygodniu wychodzi najladniejsze zdjecie buzi dziecks na 4d?
Ostatnio malutka zaslonila buzie I lekarz powiedzial ze moge przyjsc za tydzien na fotke tylko. Nie wiem czy im pozniej Tym lepiej? Czy np za 6 tyg juz nie bedzie widac ?
we wtorek ci pokaze jak widac w 20 + 4. O ile sie Szanowny Pan zechce pokazac. Aczkolwiek 13.00 to jego pora akrobatyki wiec moze sie uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:06
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Najlepszego urodzinowe dziewczynki
ja wam życzę samego zdrówka dla was i dzidziusiow bo to najważniejsze a reszta sama przyjdzie
My wczoraj z mezusiem wybraliśmy się na 1dniowy wypad do Wisłyszału jak dla nas tam nie ma ale było miło wyrwać się choć na jeden dzień
i najważniejsze moja corcia w końcu wraca dziś w nocy
taki mam power z tego tytułu że już prawie całe mieszkanie wysprzatalam
czekam aż mi się baterie wyczerpią i wtedy chyba zemdleje
Wiki81, Paula44, Martaaa lubią tę wiadomość
-
Co do problemow z cerą mi sie na brodzie porobily pryszcze. Czytalam ze teraz cera moze sie przetluszczac i wlasnie mogą sie robic takie wypryski i zeby przemywac tonikiem.
Ale wiem ze nie wolno drapac a mnie by chyba musieli zagipsowac zebym tego nie dotykala:/ tylko sobie pewnie pogarszam -
Nie znam się na łóżeczkach z Ikei bo w pracy mi zrobią.
Ale raczej tak. Jest w dowolnych rozmiarach.
http://sklep.naturalniewyspani.pl/materace-dla-dzieci/piankowe/materac-piankowy-duo-activia-120-60-hevea-i-medica-klin-gratis.html
Ten polecam bo bardzo fajny jest. Z pianki wysokoelastycznej o 2 stopniach twardości (dół i góra).
Dziewczyny jak będziecie kupować materac z kokosem to zwracajcie uwagę na to czy jest on sypki czy w postaci lateksowenej płyty.
Bo przywieźli mi też materace dla dzieci z sypkim kokosem i ledwo go dotknęłam a on strasznie szeleści jakby sianem wypchano materac i jak rozsunęłam pokrowiec już widać było, że wbija się w ten dodatkowy pokrowiec, pod tym głównym i raczej wycofamy je.Ag... lubi tę wiadomość