*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika, masz racje, ze wszystko sie weryfikuje po urodeniy.U nas zupelnie nie zdal egzaminu np. rozek lub grubsze welurowe pajace. Myslalam, ze to mi sie przyda na zime, ale kaloryfery grzaly tak mocno, ze nie trzeba bylo grubszych rzeczy uzywac. Wszystko wyjdzie w praktyce. A co do pieluch wielorazowych to ja wiem, ze bylabym na to zbyt leniwa. Uzywamy biedronkowej dady. Ale podziwiam osoby ktorym sie chce
-
szpilka wrote:a mnie chyba bierze przeziebienie i to akurat teraz jak mam najbardziej oblegane dwa tygodnie, bo konczy sie urlop, szlag mnie trafi
dzis trzeba sie z mlekiem z miodem przeprosic na noc i w grubych skarpetach spac
Jesień czuć w powietrzu. Trzeba będzie bardziej na siebie uważać -
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Podobno ma faktycznie przyjść szybko, ma być długa i mokra. Ale zima ponoć ma być łagodna, podobna do minionej.
Łagodna zima to duży plus, szybciej wyjdziemy z wózkamiAle wczesna jesień? Trzeba rozejrzeć się za kurtką. Macie coś na oku? W H&M pojawiły się już parki ciążowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 21:02
-
nick nieaktualnyisabelle wrote:Kasia, a czujesz przez skórę jak położysz dłoń na brzuchu, czy poprostu w środku? Ja od jakiegoś tygodnia czuję fikołki w brzuchu, ale ani razu przez skórę nic nie wyczułam. Do szczupłych nie należę, więc pewnie izolacja dobra
Przy położeniu ręki zdarzyło mi się raz i nie wiem do końca czy mi się to nie wydawało ale w środku to czuję praktycznie codziennie najbardziej wieczorem jak idę spać ok 22-23
isabelle lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór Kochane Babolki:)
Paula nie wiedziałam o tym rozmazie % wiec dzieki:)
Co do Waszej dyskusji na temat ochraniaczy,eko itd itd itd to uwazam ze u kazdej z nas sprawdzi sie co innego,jednej bedzie pasowac drugiej nie,z autopsji wiem ze wiele rzeczy jest po prostu niepotrzebnych, ale to juz kazda z nas wie czego jej potrzeba.
Ogladałam wczoraj "Inna Kobieta" usmialismy si z mezem :)dzieki raz jeszcze za polecenie.Mileerów ogladałam wczesniej a do reszty filmów nie ma napisów wrrr
Miałam dzis wilczy apetyt,masakra a we wtorek wizyta i wazenie brrrrr nie lubie tego ale kit z tym wazne ze w kocu małz zobaczy maluszka no i Tymi:)
Jutro wizyta u Endo. Która z Was jest jeszcze Hashimotką???? ja do tego jakby było mało mam jeszcze krew ujemna,na szczescie jak zaliczyłam w 9 tyg szpitalal i krwawienie dostałam przeciwciała.
Dołaczam do posprzeczanych z małżami:/ -
Chanela wrote:isabelle trochę drogo 150 zł jak dla mnie. Mam dylemat z tymi kurtkami jak trzeba będzie to kupię ale wolałabym przeznaczyć na to mniej pieniędzy.
Wiem, trochę szkoda kasy na dwa - trzy miesiące noszenia, ale ja na pewno nie zmieszczę się w swój jesienny płaszcz, już teraz nie zapinam się w biuście. Trzeba przeczesać allegro -
Ja też jestem hashi, co 4 tyg kontroluje tsh i ft4, dawkę miałam zwiększoną od razu po pozytywnym teście i na razie nie podnosimy, bo jest ok.
Co do kurtek to myślałam o parce, ale nie dla ciążówek, tylko normalnej, byle miała sznurek w talii. Może da radę rozsunąć go na maksa. Moje jesienne płaszczyki już odpadają
Jutro idę z małżem na ciążowe zakupy, jakieś dżinsy muszę upolować, bo chodzę w rozpiętych
Ag... mnie ta kość bolała na początku ciąży, szczególnie jak siedziałam było niewygodnie. Pewnie coś tam się rozciąga -
nick nieaktualnyHej.
Tymi- o tych % to w laboratorium mi powiedzieli. Ze jak babkom wychodzą cuda w rozmazie krwi, to najpierw sugerują test ciążowy
Ja też hashimoto. Obecnie dawka 81, 5. Za tydzień mam wizytę u endokrynologa. Podniosłam już ponad 50%.
Mnie nie boli kość łonowa zato dzisiaj zaczęła ogonowa!
Ledwo siedzę, a jak się kładę, to muszę tak bokiem. Największe akrobacje są podczas korzystania z WC. Siadać bokiem na kiblu! Tak ukośne. Nosz kurde. Komedia.
Wrócił mi apetyt.
Jutro stuknie mi 33 wiosna. Marta Ty jutro też świętujesz, chociaż dużo mniej tych wiosen za Tobą wrrrrr - wszystkiego, co najlepsze, a przed wszystkimi - zdrowego maluszka i szczęśliwego rozwiązania!
No to nic. Idę spróbować się położyć! Leci Naga broń. Pa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 22:00
renia83, zielarka, Tymi, Martaaa, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość