X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:50

• Ag... Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agataa to teraz tylko pozytywne wiadomosci czytaj, odpoczywaj i szybkiego powrotu do formy.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:50

nix lubi tę wiadomość

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jaki śliczny! To daj koniecznie znać czy na żywo tak samo fajny, ja podejrzewam że tak :) Ten mój ze zdjęcia to cholercia taki wyszukany przypadkowo w grafice internetowej , teraz tylko jak tu znaleźć podobny chociaż , ale jak już mówiłam jest jeszcze sporo czasu i jeszcze popatrzę i poszukam (zamówiła bym kurcze też taki jak Ty - bo widzę, że jest też różowy ale pewnie koszt wysyłki będzie duży)

Ag musisz znaleźć jakiś złoty środek a co do czasu spędzanego razem, to może ustalcie z mężem aby każdego dnia lub w jakiś dany dzień poświęcić sobie chociaż dwie godzinki chociaż na przytulenie się, jedzenie popcornu i oglądanie filmu. Tylko musisz z nim o tym na spokojnie porozmawiać- pamiętaj kompromis :)

Uciekam do wyrka do męża. Spokojnej nocki i samych przyjemnych snów dziewczyny Wam życzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:32

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    pokłocilam sie z męzem:/
    Kurcze wrocil na 1,5 tyg i mial od czwartku do wczoraj wolne a caly czas w domu robil cos do pracy a to maila ktory zajmowal 2h, a to dokument ktory tworzyl pol nocy czy konferencja z USA oczywiscie wieczorem. Od dzis chodzi do pracy do ptk i wraca po 19.
    mamy tyle rzeczy do zrobienia, do tego wesele i jeszcze po malownaiu trzeba powynosic rzczy do piwnicy i wogole ma zrobic kilka rzeczy w domu i on ma na wszystko czas.
    Na wszystko a nie zrobilismy jeszcze nic, nie mowiac juz ze nie mamy chwili dla siebie:/
    jestem zła i smutna i pewnie pisze bez sensu ale musze sie komus wygadac chyba i spuscic cisnienie:/
    ufffff.....lepiej:)

Ag... doskonale Cię rozumiem, mój też ma na wszystko czas i mówi, że to ja mam jakieś dziwne parcie. A na końcu okazuje się, ze nawet nie ma czasu sobie poszukac skarpetki do pary, czy się wyspać, bo on ma tyle na głowie... Ja się pytam, skoro on ma tyle na głowie, to czemu nic nie jest zrobione? Męski tok myślenia jest mi całkowicie niezrozumiały :(

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety w tym ca w ktorym bylam nie bylo dzialu ciazowego i musialabym grzac kawal drogi do innej galerii a taki wlasnie byl plan ze obczaje hm i ca na zywo i potem bede z neta zamawiac a cel osiagniety tylko polowicznie, no i weszlam do happymum a tam nie dosc ze drogo i malo to praktycznie nic do takiego codziennego praktycznego do pomykania do pracy, na stronie sprawialo to lepsze wrazenie, wiec ogolnie nic tylko chodzic w normalnych ciuchach tylko o 2-3 rozmiary za duzych ;)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:26

jonka91, polaola, Kawa lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie wodnisty śluz w dużej ilości? Bo stresa mam, ze to wody.....
    Jutro wizyta po 11....oby dotrwać....

FITop1.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agataa jak Cię wypisali to na pewno jest w porządku, jutro sie oczywiście upewnisz.
    Ag myślę że Twój M pracując tyle myśli też o dziecku i Tobie i zapewnieniu Wam bytu, jak ma obowiązki to nikt za niego tego nie zrobi i konferencji z USA też nie przesunie na inny dzień. Ale kompromis konieczny.
    Zielarka ja mam też dużo śluzu czasami- nie zawsze bo dziś np nie mam, barwi mi białą bieliznę na lekko żółty kolor. Dobrze że masz już jutro wizytę, ja mam we wtorek ale nie wiem czego się tam spodziewać? badania krwi, na fotelu, czy USG?
    Isabelle fajne nowe lokum?
    Szpilka ja kupiłam zestaw na allegro używany, jeansy, bluzeczki, sukienki i mam raczej na całą ciążę.

Byłam właśnie w kinie na Epicentrum. Taki sobie. Synek był u babci i musiałam go budzić niestety. No i zjadłam duży popcorn:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:44

renia83 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupie sny głupie sny głupie sny wrrrrr nawet szkoda pisać
    Wyszykowalam mezusia do pracy i zmykam jeszcze pod kołderkę :) a dziś prenatalne :) i zobaczę synusia :) :) :)
    Wiki uwielbiam twoje posty, jeden a konkretny, i nie zapomnisz nigdy o żadnej żeby odpisać :) super :)

MonikaDM, jonka91, szpilka, Wiki81 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam z samego rana.. pewnie dlatego, że mam urlop, więc to normalne, że budzę się z rana wyspana, jakby organizm nie rozumiał komunikatu "masz urlop to śpij chociaż do 9" :P

Dziś wrzucę zdjęcia moich ciucholandowych zdobyczy, jak na pierwszy raz to poradziłąm sobie całkiem dobrze z rozmiarami, na etykietkach często była wiadomość, że to naprzykład 0-3 miesiące, 3-6 miesiąc, co ułatwiło mi życie, a jak się dziecko urodzi, to już zobaczymy co bedzie pasować a co nie (z ciucholandu to nie szkoda)

jonka91, Kawa lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:51

Selene lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.

ZACZĘŁAM 5 MIESIĄC ! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/736ef12a533d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 07:16

jonka91, Selene, szpilka, rastafanka, Kawa, Welina, bluegirl89, kejti91, Ewelina88, zielarka, olka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:51

Paula44 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka ja też mam dużo sluzu i takiego jak pisały dziewczyny a czasem woda, pisałam 2 dni temu ze też myślę ze to wody. Daj znać co ci powiedział lekarz ale nie martw się, to pewnnue zwykły wodnisty śluz.
    U mnie leje i szaro buro, nie chce mi się wychodzić z lozka:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:00

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co myślicie o tak zwanych workach z ciuszkami? :) Widziałam dziś ogłoszenie, że w moim mieście dziewczyna chce sprzedać około 60 ubranek dla dzieci (różne: pajacyki, śpioszki, sweterki, czapeczki, buciki) dla dziewczynki 0-3 miesięcy za 70 zł.

Kusi mnie to :D nawet jak nie wszystkie rzeczy będą jakieś super, to i tak za tyle ubranek to chyba nie jest wygórowana cena?

• Ag... Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene a to bardzo popularne na allegro. Takie paki. Uważam ze spoko o ile chcesz mieć wszystko na raz kupione. Cenowo narwno się opłaca.
    Pytanie czy to rzeczy pi 1 dziecku czy wyprawka która wędruje przez pokolenia:) ale pewnie są fotki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:03

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    v

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:16

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie kupuję większość rzeczy na Allegro.I dla siebie od wielu lat,i teraz dla dziecka też będę.Mam wrażenie,że w sklepach sa ceny z dupy,że tak powiem:)

polaola, Selene, Kawa lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:
    Głupie sny głupie sny głupie sny wrrrrr nawet szkoda pisać
    Wyszykowalam mezusia do pracy i zmykam jeszcze pod kołderkę :) a dziś prenatalne :) i zobaczę synusia :) :)
    Dzieki Renia. Ja codziennie mam głupie sny. Jak mowie Mężowi o nich to wręcz się denerwuje ze mam takie sexorgie i bandyckie pościgi w glowie. Nie wie skąd one są bo nigdy nie pamiętałam snów. A fajnie Ci ze masz dzisiaj badanie. Ja codziennie mam kopniaki i puls 140-150 i mnie to uspokaja ale chciałabym być pewna ze jest z malutką dobrze. Ja mam juz kolejne USG w 30 tyg umówione na 30.10.2014 godz. 9.00

Selene ha kupie dosłownie 5-6 body u kilka śpioszków, kombinezon i to wystarczy. Dopiero po miesiącu zacznę myśleć i zakupach i to pewnie internetowych. Tyle ze kocyki,rożek,pościel mam z synka.

Wszystkim dziewczynkom życzę miłego dnia. Ja dziś na chwile podjade do pracy. No i zakupy i obiad mnie czekają.
    Z Mężem juz zgoda,ale moje serduszko jest lekko naderwane jeszcze hak mam w glowie jego słowa.

renia83 lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
‹‹ 615 616 617 618 619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ