*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojej jaki śliczny! To daj koniecznie znać czy na żywo tak samo fajny, ja podejrzewam że tak
Ten mój ze zdjęcia to cholercia taki wyszukany przypadkowo w grafice internetowej , teraz tylko jak tu znaleźć podobny chociaż , ale jak już mówiłam jest jeszcze sporo czasu i jeszcze popatrzę i poszukam (zamówiła bym kurcze też taki jak Ty - bo widzę, że jest też różowy ale pewnie koszt wysyłki będzie duży)
Ag musisz znaleźć jakiś złoty środek a co do czasu spędzanego razem, to może ustalcie z mężem aby każdego dnia lub w jakiś dany dzień poświęcić sobie chociaż dwie godzinki chociaż na przytulenie się, jedzenie popcornu i oglądanie filmu. Tylko musisz z nim o tym na spokojnie porozmawiać- pamiętaj kompromis
Uciekam do wyrka do męża. Spokojnej nocki i samych przyjemnych snów dziewczyny Wam życzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:32
-
Ag... wrote:pokłocilam sie z męzem:/
Kurcze wrocil na 1,5 tyg i mial od czwartku do wczoraj wolne a caly czas w domu robil cos do pracy a to maila ktory zajmowal 2h, a to dokument ktory tworzyl pol nocy czy konferencja z USA oczywiscie wieczorem. Od dzis chodzi do pracy do ptk i wraca po 19.
mamy tyle rzeczy do zrobienia, do tego wesele i jeszcze po malownaiu trzeba powynosic rzczy do piwnicy i wogole ma zrobic kilka rzeczy w domu i on ma na wszystko czas.
Na wszystko a nie zrobilismy jeszcze nic, nie mowiac juz ze nie mamy chwili dla siebie:/
jestem zła i smutna i pewnie pisze bez sensu ale musze sie komus wygadac chyba i spuscic cisnienie:/
ufffff.....lepiej:)
Ag... doskonale Cię rozumiem, mój też ma na wszystko czas i mówi, że to ja mam jakieś dziwne parcie. A na końcu okazuje się, ze nawet nie ma czasu sobie poszukac skarpetki do pary, czy się wyspać, bo on ma tyle na głowie... Ja się pytam, skoro on ma tyle na głowie, to czemu nic nie jest zrobione? Męski tok myślenia jest mi całkowicie niezrozumiały -
niestety w tym ca w ktorym bylam nie bylo dzialu ciazowego i musialabym grzac kawal drogi do innej galerii a taki wlasnie byl plan ze obczaje hm i ca na zywo i potem bede z neta zamawiac a cel osiagniety tylko polowicznie, no i weszlam do happymum a tam nie dosc ze drogo i malo to praktycznie nic do takiego codziennego praktycznego do pomykania do pracy, na stronie sprawialo to lepsze wrazenie, wiec ogolnie nic tylko chodzic w normalnych ciuchach tylko o 2-3 rozmiary za duzych
-
Agataa jak Cię wypisali to na pewno jest w porządku, jutro sie oczywiście upewnisz.
Ag myślę że Twój M pracując tyle myśli też o dziecku i Tobie i zapewnieniu Wam bytu, jak ma obowiązki to nikt za niego tego nie zrobi i konferencji z USA też nie przesunie na inny dzień. Ale kompromis konieczny.
Zielarka ja mam też dużo śluzu czasami- nie zawsze bo dziś np nie mam, barwi mi białą bieliznę na lekko żółty kolor. Dobrze że masz już jutro wizytę, ja mam we wtorek ale nie wiem czego się tam spodziewać? badania krwi, na fotelu, czy USG?
Isabelle fajne nowe lokum?
Szpilka ja kupiłam zestaw na allegro używany, jeansy, bluzeczki, sukienki i mam raczej na całą ciążę.
Byłam właśnie w kinie na Epicentrum. Taki sobie. Synek był u babci i musiałam go budzić niestety. No i zjadłam duży popcorn:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:44
renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Głupie sny głupie sny głupie sny wrrrrr nawet szkoda pisać
Wyszykowalam mezusia do pracy i zmykam jeszcze pod kołderkęa dziś prenatalne
i zobaczę synusia
Wiki uwielbiam twoje posty, jeden a konkretny, i nie zapomnisz nigdy o żadnej żeby odpisaćsuper
MonikaDM, jonka91, szpilka, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Ja też się witam z samego rana.. pewnie dlatego, że mam urlop, więc to normalne, że budzę się z rana wyspana, jakby organizm nie rozumiał komunikatu "masz urlop to śpij chociaż do 9"
Dziś wrzucę zdjęcia moich ciucholandowych zdobyczy, jak na pierwszy raz to poradziłąm sobie całkiem dobrze z rozmiarami, na etykietkach często była wiadomość, że to naprzykład 0-3 miesiące, 3-6 miesiąc, co ułatwiło mi życie, a jak się dziecko urodzi, to już zobaczymy co bedzie pasować a co nie (z ciucholandu to nie szkoda)jonka91, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć.
ZACZĘŁAM 5 MIESIĄC !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/736ef12a533d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 07:16
jonka91, Selene, szpilka, rastafanka, Kawa, Welina, bluegirl89, kejti91, Ewelina88, zielarka, olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zielarka ja też mam dużo sluzu i takiego jak pisały dziewczyny a czasem woda, pisałam 2 dni temu ze też myślę ze to wody. Daj znać co ci powiedział lekarz ale nie martw się, to pewnnue zwykły wodnisty śluz.
U mnie leje i szaro buro, nie chce mi się wychodzić z lozka:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:00
-
Dziewczyny a co myślicie o tak zwanych workach z ciuszkami?
Widziałam dziś ogłoszenie, że w moim mieście dziewczyna chce sprzedać około 60 ubranek dla dzieci (różne: pajacyki, śpioszki, sweterki, czapeczki, buciki) dla dziewczynki 0-3 miesięcy za 70 zł.
Kusi mnie tonawet jak nie wszystkie rzeczy będą jakieś super, to i tak za tyle ubranek to chyba nie jest wygórowana cena?
-
Selene a to bardzo popularne na allegro. Takie paki. Uważam ze spoko o ile chcesz mieć wszystko na raz kupione. Cenowo narwno się opłaca.
Pytanie czy to rzeczy pi 1 dziecku czy wyprawka która wędruje przez pokolenia:) ale pewnie są fotki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:03
-
renia83 wrote:Głupie sny głupie sny głupie sny wrrrrr nawet szkoda pisać
Wyszykowalam mezusia do pracy i zmykam jeszcze pod kołderkęa dziś prenatalne
i zobaczę synusia
Selene ha kupie dosłownie 5-6 body u kilka śpioszków, kombinezon i to wystarczy. Dopiero po miesiącu zacznę myśleć i zakupach i to pewnie internetowych. Tyle ze kocyki,rożek,pościel mam z synka.
Wszystkim dziewczynkom życzę miłego dnia. Ja dziś na chwile podjade do pracy. No i zakupy i obiad mnie czekają.
Z Mężem juz zgoda,ale moje serduszko jest lekko naderwane jeszcze hak mam w glowie jego słowa.renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl