*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
szpilka wrote:niestety w tym ca w ktorym bylam nie bylo dzialu ciazowego i musialabym grzac kawal drogi do innej galerii a taki wlasnie byl plan ze obczaje hm i ca na zywo i potem bede z neta zamawiac a cel osiagniety tylko polowicznie, no i weszlam do happymum a tam nie dosc ze drogo i malo to praktycznie nic do takiego codziennego praktycznego do pomykania do pracy, na stronie sprawialo to lepsze wrazenie, wiec ogolnie nic tylko chodzic w normalnych ciuchach tylko o 2-3 rozmiary za duzych
-
Wiki81 wrote:Dzieki Renia. Ja codziennie mam głupie sny. Jak mowie Mężowi o nich to wręcz się denerwuje ze mam takie sexorgie i bandyckie pościgi w glowie. Nie wie skąd one są bo nigdy nie pamiętałam snów. A fajnie Ci ze masz dzisiaj badanie. Ja codziennie mam kopniaki i puls 140-150 i mnie to uspokaja ale chciałabym być pewna ze jest z malutką dobrze. Ja mam juz kolejne USG w 30 tyg umówione na 30.10.2014 godz. 9.00
Selene ha kupie dosłownie 5-6 body u kilka śpioszków, kombinezon i to wystarczy. Dopiero po miesiącu zacznę myśleć i zakupach i to pewnie internetowych. Tyle ze kocyki,rożek,pościel mam z synka.
Wszystkim dziewczynkom życzę miłego dnia. Ja dziś na chwile podjade do pracy. No i zakupy i obiad mnie czekają.
Z Mężem juz zgoda,ale moje serduszko jest lekko naderwane jeszcze hak mam w glowie jego słowa.chociaż od połoznej przedwczoraj dostalam opierdziel.Po co to Pani?!?
-
Bell a tej luteiny co Ci wysłałam pocztą niestety nie odnalazłam. Wyslalam listem priorytetem ale bez potwierdzenia odbioru i zaginęła. Do mnie tez nie wróciła. Nie będę juz jej szukała. Dostałam inf id koleżanki z poczty,że juz nie może nic więcej zrobić. Także mi przykro.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
MartaKD wrote:Wiki,badasz puls codziennie?ja bym chciała nie codziennie,ale nie moge sie powstrzymać
chociaż od połoznej przedwczoraj dostalam opierdziel.Po co to Pani?!?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:27
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ja teraz ciazowe kupuje na allegro kupilam kilka rzeczy firmowych za ok. 30 % swojej wartosci.
W h&m kupilam jegginsy i w gatcie legginsy i rajstopki ciazowe. Jedna z bluzek kupilam nawet na olx. Polecam ubrania ciazowe typowo, bluzki koszulowe sa rozciagliwe nie krepuja ruchow, a ja jak pisalam mam juz bardzo duzy brzuszek i nie ma jak luz w bluzeczce drapowanej czy spodniach otulajacych brzucholka. Obecnie zastanawiam sie nad kurtka bo z tepem rozrostu brzuszka nic nie zaloze w pazdzierniku juz swojego. Jednak z powodu szyjki i trudnej ciazy wstrzymam sie z zakupem do konca wrzesnia.
W poniedzialek na bad. do gin., bede miec wymaz i decyzja o szwie pewnie za tydzien w piatek. Boje sie i szwu i jego brakuCholerka jakbm chciala sie obudzic w styczniu 2015
Piekna ta sukieneczka weselna prawdziwie niebieskiej dziewczyny
Co do facetow i ich wyobrazni a raczej jej braku nie wypowiadam sie moj wie ze czekam jak na szpilkach a glupek ciagnie mnie w droge 200 km od domu na wyjazd do mamusi -szal
Widze ze ciaza moja go meczy bardziej niz mnie, a wlasciwie ilosc obowiazkow i moja bezradnosc fizyczna, dom to mi chyba zarosnie do stycznia, nie wiem jak my do niego dziecko przywieziemy
U mnie tato zaproponowal ze w syt. Gdy bede calkiem lezec mam przeprowadzic sie do niego, maz myslalam ze zawalu dostanie, ale jakos to przyjal, dla mnie taka sytuacja takze bedzie cholernie trudna, ale wszystko dla dzidki.
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Co prawda ja jestem z lutówek, ale chciałabym Was zapytać - czy znacie jakieś internetowe sklepy z ciuszkami dla noworodków? Szukam czegoś fajnego, ale nic nie mogę znaleźć. Od razu mówię, że 5-10-15, Smyk, Zara itp. odpadają. Mogą być sklepy w UK.
Ja nie wiem czy mnie się wydaje, że ładne body (jedna sztuka) po 30-40zł są drogie, czy przesadzam? Bo dla mnie to trochę chore, ale pewnie się do tego wszystkiego przyzwyczaję ;] -
Polaola mój mąż tez dostałby zawału jakbym chciała sie wyprowadzić. Ale czasami tak trzeba. Mi w porządkach domowych pomagała mama -okna a troche sama. Jednak teraz mam taką dziewczyn która tak zarabia i za 50 zł raz na kilka tygodni przychodź ogarnąć dom. Do czasu porodu nie będę się bawila w wymywanie kurzy spod łóżek czy czyszczenie fug cifem a mąż tez tego nie chce robić. Dom mam 160 m2. Zwykle porządki codzienne i gotowanie robię sama.
Monika list specjalnie wyslalam bez potwierdzenia bo to leki i nie chciałam żeby byl znak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 08:58
polaola lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM kobieto z nieba mi spadłaś, dziękuję- ja nie potrafię tak wyszukiwać tych rzeczy w internecie.. a tu takie perełki można trafić
Zielarka ja też pisałam tutaj Wam na forum , że miałam taki wodnisty śluz, takie plamki wielkości 5 złotówki i tez juz się wystraszyłam , że to wody.. ale na grudniówkach mnie dziewczyny uspokoiły, że gdyby to były wody było by tego sporo (sączyły by się) najlepiej jak bierze się wkładkę i po 30 minutach jak jest cała mokra to można podejrzewać te wody. Ale musiała by byc mokra cała...
Czasami może nawet nie być to śluz ale chociażby mocz- kichnięcie, lub po załatwieniu nawet po podtarciu trochę może nieświadomie pocieknąć..
Lekarz również mówił, że taki śluz się zdarza i to jest normalne.
Wiki masz już jedno zdrowiusieńkie dziecko nic mu nie jest, a przecież już z nim w ciąży miałaś ten konflikt tyle, że o nim nawet nie wiedziałaś, na pewno jest i będzie wszystko dobrze z Twoim dzieckiem co mieszka sobie w twoim brzuszku. Ale rozumiem, bo pewnie sama bym też sprawdzała tętno w takiej sytuacji... postaraj się jednak z tym walczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:11
Wiki81, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem Gwiazdeczka że masz rację. Mogłam o tym w ogóle nie wiedzieć i to mnie pociesza. Tyle też że dr powiedziała że po każdym porodzie i poronieniu sytuacja z moimi anrtgenami sie pogardsza, a poronienie też miałam 2 lata temu. Potrzebuję, żeby mnie ktoś taki jak Ty czasami uświadomił o tym że i tak mam dobrą sytuacje bo wiem. Dziękuję
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
Dziewczyny napiszę, być może oczywistą sprawę ale może którejś pomogę. Mam szybki sposób na układanie włosów długich (średnich też) Ja mam za ramiona teraz.
Zamiast wyciągać włosy na szczotkę przy suszeniu, czy prostownicą prostować - umyte włosy suszę ja na piankę z głową w dół i czeszę zwykłą szczotką. To trwa 5 min. Nakładam też jakies serum na końce.
Później na suche i ciepłe włosy nakładam wałki rzepowe takie ok 5 cm średnicy, Każda musi dopasowac do swoich włosów, czy węższe czy grubsze. I tak chodze ok godziny im dłużej tym lepiej. Ja nakładam wałki zawsze nakręcając do tyłu włosy, a nie na twarz wtedy mam fryzure tak jakby do tyłu zaczesaną. Koniec instrukcji.
PS. teraz chodzę z takimi wałkami na głowie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:40
Selene, Kawa, MonikaDM, Ewelina88, szpilka, M4DZI4, Maud11 lubią tę wiadomość
Wiki, ja już zapomniałam nawet o tym;) Wieki temu to było, heh. Kiedy nie przyszła Twoja przesyłka udało mi się wysępić od rodzinnego jedno opakowanie, które mi starczyło, bo przy kolejnej wizycie okazało się, że brać już nie muszę i obecnie od miesiąca jestem bez. Ale dziękuje Ci Kochana za chęć pomocy ;*
O 16 wizyta, stresuje się, a jednocześnie czuję podekscytowanie, że ujrzę bąbelka;) Mama się śmieje, że co jak się okaże dziewczynką;p Ale chyba bym już nie uwierzyła w takie cuda;pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:37
MonikaDM lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wszystkim z rana!
My po przeżyciach karetkowo- szpitalnych, ale na razie wszystko w porządku. Tylko ja głupia hipochondryk naczytałam się o różnych dziwnych objawach i tak dziwnie wyszło.W każdym razie dzięki tej przygodzie zobaczyłam maluszka i dostałam wstępną informację o płci, ale poczekam do połówkowego, co by się pochwalić.
Tymczasem pochwalę się, że mój mąż poczuł wczoraj aż trzy kopniaki. Tak się tym wzruszył, że odwrócił się do mnie plecami i nie odzywał.
Ja teraz odpoczywam i kompletnie poza obiadem nic dzisiaj nie zrobię. Taki mały kobiecy bunt.