*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie musimy sie zdac na lekarzy, szew,niesie ryzyko przebicia pecherza plodowego i tak infekcji rowniez. Mysle ze tomnie kopniaki a jakas kolka w okolicy zebra prawego, ale zapytam lekarza w pon.
-
jestem
synuś potwierdzonywszystko prawidłowe
i waży 393 g
i termin porodu wskoczył nam już na 2.01 z 6.01 także rośniemy
ale jestem szczęśliwai dziękuję za kciukasy :*
MartaKD, Gwiazdeczka27, Ewelina88, Paula44, A.loth, Ag..., kejti91, M4DZI4, Kawa, nix, Wiki81, Izabelka88, MonikaDM, Tymi, Cynamonek30, Maud11, GabiKOR, jonka91, kasia86, rastafanka, neharika lubią tę wiadomość
-
szczerze mówiąc od świąt torba będzie czekać bo czuję że to kawałek chłopoka będzie, mój mąż ważył 4600 a ja 3550 więc obstawiam 4kg może troszkę mniej
także zobaczymy
a i strasznie się grajdolił, buziulki nie chciał pokazać i do tego miał czkawkęale suuuuper uczucie tak się napatrzeć
fruwam
M4DZI4, Wiki81, bluegirl89, Maud11, jonka91 lubią tę wiadomość
-
renia83 wrote:jestem
synuś potwierdzonywszystko prawidłowe
i waży 393 g
i termin porodu wskoczył nam już na 2.01 z 6.01 także rośniemy
ale jestem szczęśliwai dziękuję za kciukasy :*
To dużo już waży, ja byłam wczoraj na wizycie, termin mam na 11 stycznia, a mój Antoś waży 238g.. Lekarz powiedział mi, że mam bardzo nisko łożysko i zaczyna zakrywać ujście szyjki macicy. Jak nic się nie zmieni do 2 tygodni to będzie można nazwać to łożyskiem przodującym. Musze uważać na siebie, no i z tego powodu czeka mnie cesarka
Tymi, neharika lubią tę wiadomość
-
Hej
Byliśmy na badaniach we wtorek, chłopiec potwierdzony
wszystko w porządku a tu dołączę zdjęcie
Miłego dnia wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 14:09
renia83, Gwiazdeczka27, Ewelina88, M4DZI4, Kawa, nix, MonikaDM, waszka88, bluegirl89, Tymi, Cynamonek30, Maud11, jonka91, neharika lubią tę wiadomość
-
Renia podobne te nasze chłopaki, moj we wtorek ( 20+4) mial 407g i tez miał czkawke:) mam ją nagraną na filmie:)
termin mi wskoczyl z 2.01.15 na 28.12.2104.
super ze wszystko OK:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 14:05
renia83 lubi tę wiadomość
-
ana7227 wrote:To dużo już waży, ja byłam wczoraj na wizycie, termin mam na 11 stycznia, a mój Antoś waży 238g.
. Lekarz powiedział mi, że mam bardzo nisko łożysko i zaczyna zakrywać ujście szyjki macicy. Jak nic się nie zmieni do 2 tygodni to będzie można nazwać to łożyskiem przodującym. Musze uważać na siebie, no i z tego powodu czeka mnie cesarka
Kurde fajnie tak słyszeć, że nasze dzieciaczki już tyle ważą i są zdrowe.
Gwiazdeczka27, Kawa, renia83, MonikaDM, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Meluduje się i ja.
Jestem po usg połówkowym.
Ala waży 357 gram i PTP przesunął się na 3.01.2015.
Szczegóły napiszę później.MartaKD, Kawa, Ewelina88, renia83, Ag..., nix, Paula44, MonikaDM, bluegirl89, Tymi, Cynamonek30, M4DZI4, Maud11, GabiKOR, jonka91, szpilka, rastafanka, neharika lubią tę wiadomość
-
Załącze kilka fotek z zakupów.Właśnie w takim stylu chce ubierac córkę, jak najmniej różu:) Mój mąż najchetniej ubrałby w czarne ubranka,ewentualnie siwe z napisem Metallica,z jakimś śmiesznym rysunkiem:)pewnie i takie znajda się w naszej garderobie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10bc297c1b53.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0252b7b9f4e1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d0def47f67d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63551e615f31.jpg
Gwiazdeczka27, Kawa, Ewelina88, Ag..., Wiki81, M4DZI4, zielarka, Maud11, jonka91, rastafanka, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny super wieści z wizyt!
Ja przez cesarkę będę rodzić napewno w grudniu ale z Wami jestem od początku i mam zamiar tu zostać
U mnie chłodno, czasem słonko wyjdzie, do sklepu mam daleko-zwykle jeżdże autem ale dziś mam zamiar iść na długi spacer -
MartaKD ja byłam w poniedziałek i już co chwila myślę czy wszystko ok. Niestety taka rola matki - już zawsze będziemy się martwić o nasze kruszynki. Fajne te ubranka masz, ja planowałam tak samo ubierać małą ale coś mi odbiło i zwariowałam na punkcie różu, mąż tak samo. Ale muszę się opamiętać bo jeszcze moja Gabrysieńka może okazać się Olusiem i będzie problem.
Mnie dziś znowu spojenie zaczęło boleć. Niestety jak się będzie powtarzać mam jechać na IP i czekają mnie badania w szpitalu. -
Ewelina mi lekarz powiedzial ze to macica sie rozłazi i ze moze bolec, bo mowilam mu ze mam wrazenie ze mi kosci pękną czasem. Mowil ze to naturalne bo ona zwieksza swoje rozmiary i sie rozmiekcza czy cos takiego.
Generalnie przygotowania do porodu.
Gwiazdeczka tak lezał spokojnie i nim rzucilo ze 2 razy- tak jak czlowiek ma czkawke. Ja odczulam to jak ruch wiec jak mnie kopie to nie wiem juz czy czka czy kopie.
I nie ma mowy- nie przejdziemy na grudniowki:P tak latwo sie nas nie pozbedziecie:) -
u mnie jak poczuł zimny żel i głowicę od usg to się zaczęło
kopał masakrycznie i na filmie widać jak się kręcił
ah godzinami można by się tak rozpisywać
ale naładowałam dzięki tym badaniom akumulatory nie ma co
Ag..., Ewelina88, bluegirl89, M4DZI4, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Ag.. ale ginka badała mi to spojenie. I jak mi na nie nacisnęła to aż mąż na krześle podskoczył bo krzyczałam z bólu, tak bolało niestety. Często w ciąży boli ale jak to się ciągle zdarza trzeba dokładnie zbadać, żeby się nie rozeszło.
Kurde od kiedy mam te regularne i w miarę mocne kopniaki to tak mnie łaskoczę, że aż podskakuję a potem się śmieję sama do siebie. Cudowne uczucie ale co sobie o mnie klienci pomyślą jak będą coraz mocniejsze.
Renia ja też mogłabym się tak godzinami rozpisywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 15:03
renia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Dziewczyny super wieści z wizyt!
Ja przez cesarkę będę rodzić napewno w grudniu ale z Wami jestem od początku i mam zamiar tu zostać
U mnie chłodno, czasem słonko wyjdzie, do sklepu mam daleko-zwykle jeżdże autem ale dziś mam zamiar iść na długi spacer