*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag.. trzymaj się, może jak już będzie brzuszek bardziej okazalszy to doświadczysz wszystkich plusów i kultury ludzkiej, tego ci mocno życzę jak i nam wszystkim. Wiadomo, że jest znieczulica, ale nie mogę skłamać i muszę przyznać, że jakaś poprawa jest.. wczoraj widziałam, jak dużo starsza kobieta ustąpiła miejsca dziewczynie wyglądającej na 3-4 miesiąc i jeszcze zapytała, czy nie jest jej za zimno i czy może jej jakoś pomóc.. to było takie ładne
A na upały to czas się zaopatrzyć w dużo przewiewnej bawełny i pić dużo wody! (jakbym słyszała moją mamę ;P )Ag..., jonka91, Martaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Nie narzekajcie na słoneczko, bo weźmie i nam się ciepełko obrazi i będziemy miały +10C.....jakoś przeżyjemy w Polsce przecież takie gorąco nie trwa długo...
ja wczoraj cały dzień w łóżku spędziłam, bo mdłości i inne atrakcje nie pozwalały mi na wstanie...zrobiłam kilka łyków gorzkiej herbaty i tyle...
dzisiaj tylko mleko z żołądka nie ucieka hehehe...
Miłego dzionka i główka do góry:)Buziulka, nix lubią tę wiadomość
-
Hej!
Wymęczyło mnie wczoraj i obawiam się że już tak będę miała codziennie. Okropnie mi się powietrze zbiera w żołądku, kotłuje z treścią żołądka i nie mogę się go w żaden sposób pozbyć. Strasznie bekam a i tak to nic nie pomaga. Napar z imbiru może chwilowo i delikatnie pomógł, pepsi nie działa wcale. Nie wiem co robić. Chyba wolałabym rzygać, bo może wtedy chwilowo czułabym ulgę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, nie było mnie trochę a tu tyle nowości. Gratuluje pozytywnych informacji i czekamy na więcej.
Ja ostatnio tak się popłakałam wieczorem (bardziej pasowałoby tu słowo poryczałam jak idiotka), że dostałam bólu głowy, wymioty w nocy i na drugi dzień rano. Myślałam że to mdłości ciążowe ale na kolejny dzień jak wstałam i zjadłam pyszne śniadanie wszystko znikło. Było to 2 dni temu.
Ja objawów dalej nie mam. Piersi lekko bolą jak na siłę się uprę, żeby to sprawdzić, na co dzień są obrzmiałe i tyle. Bety już nie badałam. Może czuję się cały czas przejedzona.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę dużo uśmiechuwww.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Hej, mnie piersi już tydzień nie bolą
ale za to sutki mam wrażliwe, dziś w łóżku zjadłam banana i narazie mdłości brak, nie wiem jak z zapachami, jeszcze nie zajrzałam do lodówki.
Znowu zaczynam się obawiać że coś jest nie tak,muszę jakoś to wybić z głowy bo wizytę mam dopiero 29..
Czekam na dobre wieści
A i jeszcze mam pytanko czy bierzecie kąpiele czy tylko prysznic ?
Albo na basen chodzi któraś z Was?