*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże wiecie co kobiety potrafią być okropne.. Ja przyznam się , że zawsze wolałam towarzystwo mężczyzn... może to dziwne ale tak było.
Babki potrafią być takie wredne , zawistne, pamiętliwe, jadowite .
No taka jest prawda niestety...MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Miałam sporą zgagę z córką, młoda urodziła się z czupryną, a włoski nie wytarły się tylko rosły. Młoda ma teraz grube jak lina okrętowa długie do pasa blond włosy
coś w tym musi być.
Silatan, Ewelina88, Ag..., kejti91, jonka91 lubią tę wiadomość
-
zielarka wrote:Dwa latat temu kupiliśmy nasz dom, to właściwie był początek całkowitego odpępowienia się naszej rodziny od teściów, Wcześniej mieszkając na 30 m2 często byliśmy u nich a całe lato spędzaliśmy w ich ogrodzie. Teraz mamy swoją "rezydencję" z ogrodem i nie musimy być u nich. Teściowa źle to zniosła, ma manię kontroli, a teraz ją utraciła. Do tego zdecydowaliśmy się bez konsultacji na kolejną ciążę!!! Jak mogliśmy!
Przecież "rodzina z jednym dzieckiem to norma, z dwójką to dziecioroby a z trójką to patologia"!
Czyli to JA-ta zła synowa-wrobiłam jej syneczka w kolejne dziecko
Teraz się z tych awantur śmieję, ale trzymam dystans w relacjach, raz na parę miesięcy herbatka, swięta i urodziny zdecydowanie wystarczą.
Według tej teorii to należę dzieciorobów,bo dwójkę chcę mieć na pewno, ba nawet nad trzecim bym się zastanawiała o ile będzie mnie stać za te kilka lat, czyli to juz pod patole podchodziEwelina88, szpilka lubią tę wiadomość
-
Ag, spokojnie, leukocyty mają prawo być w ciąży podwyższone
Ja sobie zalegam i nic nie robię. W sumie oprócz standardowych badań na wejście pobrano mi tylko wymaz z szyjki i do poniedziałku nic już nie będą robić.
Dziękuję wszystkim za wsparcie!
A jeszcze mam pytanie: jakim sprzętem posługują się lekarze, kiedy badają Wam na tym etapie ciąży tętno płodu nie robiąc usg? Zawsze mi się wydawało, że w szpitalach badają to już po 20 tyg, a tutaj mówią, że przed 30 tyg ktg nie wyłapuje tętna. I pytają tylko, czy czuję ruchy. -
A.loth wrote:Ag, spokojnie, leukocyty mają prawo być w ciąży podwyższone
Ja sobie zalegam i nic nie robię. W sumie oprócz standardowych badań na wejście pobrano mi tylko wymaz z szyjki i do poniedziałku nic już nie będą robić.
Dziękuję wszystkim za wsparcie!
A jeszcze mam pytanie: jakim sprzętem posługują się lekarze, kiedy badają Wam na tym etapie ciąży tętno płodu nie robiąc usg? Zawsze mi się wydawało, że w szpitalach badają to już po 20 tyg, a tutaj mówią, że przed 30 tyg ktg nie wyłapuje tętna. I pytają tylko, czy czuję ruchy.
W zeszłym tyg byłam w szpitalu i też pytali o ruchy dziecka, nie robili mi ktg -
No to widocznie tutaj takiego urządzenia nie mają. Szkoda, bo chciałam sobie samolubnie posłuchać. Na usg szyjki widziałam tylko majtające girki
Dobrze, że czuję już wyraźne ruchy przynajmniej.
Neutrofile stanowią największy odsetek leukocytów, więc to się wszystko łaczy. Najwyżej sprawdzą, czy przypadkiem nie masz jakiegoś stanu zapalnego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:To samo mi babcia powiedziała jak narzekałam w domu, że chyba mnie ta zgaga udusi. A jak dojdą mdłości w późniejszym okresie to już w ogóle chyba małpę urodzę a nie człowieka.
Ewelina88 lubi tę wiadomość