*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ja, gdyby nie ten zapach ubrań, też pewnie bym poczekała do listopada, aby wyprać wszystko. Niestety te zapachy są tak intensywne, że boję się, że "przepachną" też nowe ubrania. Poza tym wolę po kimś wyprać w płynie, a potem całość w płynie dla dziecka. Ja jestem alergikiem, więc nasze proszki/płyny niewiele będą się różnić także i w późniejszym czasie
-
a ja mam pytanie, czy przeszło wam przez myśl jak to fajnie nie mieć okresu co miesiąc?
Podobno po ciąży miesiączki często się zmieniają, tak słyszałam i przyznam , że moje stały się po 1 ciąży jak by mniej bolesne...
jej teraz sobie przypomniałam jak byłam po "tamtej" stronie ovufriend
a z tymi basenami to też zwariować można , nie wiadomo kogo już słuchać, jedni ginekolodzy mówią aby nie ryzykować i nie chodzić, inni że jak najbardziej nawet wskazane.. ech..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:22
-
Ewelina a to "about time ( pl. czas na milosc)" oglądalas?? super film- taki bardziej o rodzinie ( o milosci tez) ale mozna sie uryczeć.
ktos mi polecał na forum Notebook- tez o milosci, nie beczałam ale przyejmnie sie patrzało.
Gwiazdeczka wogole nie pamietam o @ostatnia byla 28.03
cudowne uczucie nie miec tej cholery co miesiąc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 14:35
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://demotywatory.pl/4386275/Czasami-sie-po-prostu-poddajesz
ja bym poleciła obejrzeć z mężem/partnerem Shreka tą część gdzie był Rumpel Stuncki z którym podpisał umowę 1dzień życia Shreka za 1dzień wolności:) to facetom uświadamia że mogli by mieć święty spokój ale rodzina i dzieci są najważniejszeEwelina88, Gwiazdeczka27, zielarka, jonka91, polaola, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Co do sklerozy to nawet szef zauważył. W nocy przypomniałam sobie, że nie dopisałam kilka rzeczy do zamówienia i pisałam w nocy sms żeby rano nie zapomnieć. A w pracy o kolejnych rzeczach sobie przypomniałam. Na dodatek zamiast rano wsypać cukier do cukierniczki wsypałam do kawy. Dobrze, że małą ilość. Natomiast wczoraj zapomniałam , że włożyłam telefon do kurtki i nie zasunęłam, chciałam ją ubrać i tel wylądował na chodniku, ekran do wymiany.
-
tak patrze na filmweb ( 2011-2014) i wiekszosc wlasciwie widzialam. Sporo nawet fajnych filmow ale zeby tak o milosci to ciezko.
Woda dla słoni
Ona- dla mnie troche przerazający pod kątem realnosci tego co moze byc ale ja go na 3 razy oglądalam.
Woody Allen - o polnocy w paryzu i zakochani w rzymie- lekkie i przyjemneEwelina88 lubi tę wiadomość
-
ja wlasnie dzwonilam do gina bo mam b.czeste skurcze z twardnieniem brzucha.
maly kopie wysoko wiec nie panikuje, w pon na wizycie tez bylo ok ,no ale tak jeszcze nie mialam zeby co pare minut:/ wiec wole sprawdzic.
wyciagnely babeczki moją kartoteke no i licze ze miedzy pacjentkami oddzwoni bo tak wlasnie powiedzial. tymczasem lezakuje lekko zestresowana
update: jak nie minie do jutra to mam wpasc na wizyte po lek wyciszajacy macice- tymczasem na spokojnie lezec, magnez i nospa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 16:40
-
może to są te skurcze B.H? Dobrze, że zadzwoniłaś- zawsze jak coś nas niepokoi trzeba to sprawdzić i tyle. Odpoczywaj sobie kochanieńka.
A czy , któraś z Was też tak ma , że przy chodzeniu takie dziwne uczucie występuje w pachwinach? Czy to od tego , że brzuch już mam duży?
-
Gwiazdeczka te skurcze BH to bardzie myslalam ze mialam wczesniej- w sensie kilka razy na dzien, chwilowe, po zmianie pozycji ustepowaly ale dzis to istna wscieklizna macicy.
Jak sie nie poloze to kamien, tez mija po zmianie pozycji ale po pau min zas to samo.
Poprostu przerazila mnie czestotliwosc.
Bo co innego kilka razy na dzien- wlasciwie to pare razy na wieczor a co innego co pare minut.
W pachwinach nie mam zadnych akurat objawow wiec nie pomoge Ci. -
Ag miałam tak samo jak ty, twardnienia macicy z 25 razy dziennie i w nocy także, leżenie, odpoczywanie nic nie dawało, a wręcz przeciwnie, miałam wrażenie, że wtedy jest gorzej. Teraz biorę leki, cały tabun, ale jest znacznie lepiej.
Zapytam Was jeszcze o jodid. Nie chce brać żadnych witamin, mam po nich straszne zaparcia, ale zalezy mi na jodzie. Kiedyś leczyłam się na tarczycę, brałam eutyrox, eltroxin, lekarz mówił, że powinnam brać o końca życia jodid. i teraz pytanie: mając ptzed ciążą wyniki tarczycy ok mog teraz brać sama jodid? Jeśli tak, to w jakiej dawce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:17