*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My juz z synkiem lezymy w szpitalnym lozku. dozylnie no-spa, magnez, sol. w tabletkach kwas foliowy i hydroksyzyna. Zastoj w prawej nerce i lezenie na prawym boku. jutro bede miec badanie miczu, posiew moczu, morfologie, crp i cos jeszcze. Jutro lub w poniedzialek usg jamy brzusznej. podobno nie ma zagrozenia zycia bym dzis muesiala miec rhobione... Mowilam, ze boje sie ze to wyrostek to lekarka mowila ze wcale nie musi bo w ciazy on sie przemieszcza i moze bolec mnie moczowod bo gdzies tsm jakis kamyk czy cos moze byc...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Jestem na sali sama z prywatna lazienka:)
Przepraszam, ze tak nie odp na wasze posty, ale jestem na telefonie i mi ciezko. w domu nadrobie bo narzeczony nie chce zostawiac mi tabletu , zebym glupot nie czytala.Aagnieszkaa lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:Jestem na sali sama z prywatna lazienka:)
Przepraszam, ze tak nie odp na wasze posty, ale jestem na telefonie i mi ciezko. w domu nadrobie bo narzeczony nie chce zostawiac mi tabletu , zebym glupot nie czytala.
I słusznieOdpoczywaj sobie i o niczym nie myśl. Będzie dobrze!
-
Bell czyli masz takie luksusy jak ja:) 2 dzień i chodzę po ścianach z nudow.
trzymaj sie:D:D
Kawa mam laske w różowych włosach sale obok, to nie ty mam nadzieje:) w takim sensie mam nadzieje ze u ciebie wszystko ok:D
Bell a chłop ma racje, odpocznij od lapa i tabletu.
Ja mam teł, kindla i ksiazke- lekarz się śmieje ze nie wiem co czytac:D
A laptopa nie chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 19:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
"Kobieta w ciąży instynktownie stara się zapewnić swojemu dziecku jak najlepsze warunki po porodzie i może wchodzić w konflikty z otoczeniem, mające zapewnić jej wyższą pozycję w grupie."
już mi się to podoba
ania_29, renia83, MartaKD, jonka91, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Cybex aton ma materiały szkodliwe dla noworodków. Czytałam gdzieś o tym i w testach też ma minusy za to. Ale jeśli chodzi o bezp to faktycznie dobry.
Nie chcę podsycać zamkniętego już tematu, ale ponieważ byłam zdecydowana na fotelik cybex aton chciałam znaleźć takie informacje w necie.
Sprawdzając w publikowanych testach ADAC, Cybex ma ocenę 5 w kategorii substancje szkodliwe czyli najlepszą.
http://e-foteliki.pl/webpage/foteliki-samochodowe-testy-adac.html
Na stronie ADAC wychodzi że ma w tej kategorii identyczną ocenę jak Maxi Cosi, ale za to już nie ręczę bo sprawdzałam z translatorem google, tu by się Monika ze swoim niemieckim przydała
http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/
Jak ktoś znajdzie info na ten temat to niech podeśle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 17:41
aniafk lubi tę wiadomość
-
A ja byłam w kinie z mężem na "Sextaśmie". Fajna komedia.
Dziewczynki w szpitalu odpoczywajcie. Mój brzuch znowu urósł. Ehh. Już 7 z przodu na wadze. A było na początku 59. Nie mogę tego zrozumieć jak tak szybko tyję.zielarka, renia83, Malenq, Ag... lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki, witaj w klubie...ja sie po prostu toczę, brzuch mam...ogromny...boję się wagi...postanowiłam codziennie wychodzić na spacery, powolne, bo nie mogę dużo i szybko chodzić ale może choć to pomoże opanować wagę...
Gdy widzę brzuszek w moim avatarze ogarnia mnie dziki śmiechdawno i nieprawda
Do tego codziennie wieczorem mam zgagę, koszmar! Nie tylko odbija mi się kwasem ale i boli za mostkiem. Chyba wprowadzę od jutra nowe ograniczenie: nic nie jem po 18, może to pomoże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 22:10
renia83, nix, Malenq, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczynki też mam już brzuchol a nie brzusio i niecałe 3 kg na plusie ale to tylko dlatego że miałam zaplecze i teraz wszystko dzidziolek ściągnął z boczkow i dooopeczki właśnie w brzuchol, więc tak jak zielarka tocze się nie idę, krzyże czuję w kostkach i najpierw idzie synus a potem ja
lokator rośnie od początku ponad programowo i znajomi patrząc na mnie przecierają oczy jak mówię że termin mam na Nowy Rok
dzisiaj śmialiśmy się że na zimę mezus skombinuje mi chodzik na kółeczkach żebym miała dobre oparcie
nix, Wiki81 lubią tę wiadomość