*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo Kawa! Extra! !!!!
Baaaardzo się cieszę! Najważniejsze, że zdrowie! Ale ciesze się, że dr się nie poddała i nie zbyła Was, tylko uparcie szukała Kto też tam siedzi!
Ale mamy tu na forum foty! Haha! Też mamy stopke! Twoja typowo dziewczęca! Nasza męska - takajak u jeża! Wąska piętka a potem rozplaszczona- moj mezus ma identyczne Haha!
No i te "łapki" pokazujące pipi lub sisiora na zdjęciach Haha!
Zaraz wkleje stopę Szymusia.Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolaola byłam w Żorach, to pododdział Gabinetu Sonomedico dr Czuby i dr Cholewy z Katowic:)
http://www.sonomedico.pl wklejam link jakbyś chciała zajrzeć
Jak ubiorę jakiś T-shrt to wrzucę foto z brzuszkiem w całej okazałości
Cieszę się wkońcu że znam płeć bo raz kupowaliśmy niebieskie a raz różowe (tych różowych więcej)
Wszystko będzie dobrze! Byle się odpowiednio ułożyła dzidzia :*polaola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulaaa!
Mój maż ma też wielką szłapę! Zawsze się śmieję że jak u trola
Właśnie podobało mi się bardzo jej podejście, za pierwszym razem jak szukała płci to raz kazała mi się na lewym boczku ułożyć raz na prawym, trząść bioderkami by się przesunęła HAhah a ta dalej nic! Uparciuch mały!
Za drugim podejściem (chyba przekupiłam ją tymi słodyczami) po jakimś czasie pokazałaPaula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aniafk wrote:To nie jest expresowo tylko tutaj jest taki zwyczaj , że nie przyjeżdża się do szpitala poleżeć. Dzwonisz i mówisz ja sytuacja wygląda, jak są skurcze co 5 minut to można przyjechać. Ja rodzić zaczęłam jakoś koło 3-4 w nocy.
Po porodzie też nie leży się w szpitalu tylko 3-4 godzinki i do domku
Ale, ale... dla mnie poród to totalna abstrakcja. Weszło łatwo, ale o wyjściu dziecka nie chcę nawet myśleć -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/888aa26e9a9b.jpg
Przepraszam za kawałek nocnej koszuliWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:02
Ewelina88, Gwiazdeczka27, Kawa, Agus89, nix, szpilka, M4DZI4, jonka91, polaola, isabelle, zielarka, agnesik lubią tę wiadomość
-
Kawa gratuluję córci i bardzo się cieszę, że serducho ok!
A w ogóle, już nie raz było pisane, ale co z Ciebie za laska! Seximama!
I stópka cudowna, i Twojej córci i synka Pauli. Ale już mam ochotę wycałować takie maleństwo, poczuć jego zapach. Bardzo mnie rozczulają takie zdjęcia.Paula44, Kawa, renia83, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulaa już wiem kiedy miałam taki brzusio ostatni raz! Jak się objadłam i wypiłam 3 piwa
Muszę chyba zacząć ładować w siebie pyry i zapijać kwaśnym mlekiem
Macie się czym chwalić dziewczyny! Mnie to nawet w kolejce nie chcą puścić bo nic nie widaćPaula44 lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Paulaa już wiem kiedy miałam taki brzusio ostatni raz! Jak się objadłam i wypiłam 3 piwa
Muszę chyba zacząć ładować w siebie pyry i zapijać kwaśnym mlekiem
Macie się czym chwalić dziewczyny! Mnie to nawet w kolejce nie chcą puścić bo nic nie widaćKawa, isabelle lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Gratuluję udanych wizyt. Ja mam jutro w południe. Troszkę się stresuję, bo będziemy sprawdzać czy szyjka się nadal skraca. Oby nie. No ale również się cieszę, że znów zobaczę Alicję.
Dziś byłam w lumpku. Udało mi się wygrzebać parę rzeczy.
Kurde miałam dzisiaj dziwne skurcze. Spanikowałam przez moment. Powtarzały się co 5-10 minut i bolał mnie cały brzuch. Muszę się jutro dowiedzieć dlaczego tak mam.
Fajnie macie brzuszki.Ja mam wrażenie że mój jest niżej.
Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość
-
takie plakaty mogły by wisieć w komunikacji miejskiej , co Wy na to?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e9fd423752a.jpg
mi na szczęście ostatnio jedna kobietka zaproponowała abym usiadła, zrobiło mi się bardzo miłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:33
Ewelina88, Agus89, M4DZI4, kejti91, Paula44, jonka91, Kawa, isabelle, agnesik lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Witajcie
Ja już po pracy. Cały dzień minął całkiem miło. U Was widze że dalej wesoło, cieszę się. że wizyty ok, M4DZI4 fajnie że chłopak, mam nadzieję że na to liczyłaś.
Miłego popołudniaWażne że zdrowe bo takie wyczekane ukochane!!!
kawa,paulla śliczne to stópki na usg i wogóle wszystkie zdjęcia !!! I Kawa gratuluję córci i że na wizycie wszystko ok!!
Paula44, jonka91, Kawa, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
kawa śliczną masz córeczkę !! gratuluję i myszka super widoczna i piękna stópka ! najważniejsze że jest zdrowa.
Dziewczyny ja dzisiaj byłam u dentysty, zwykłe borowanie i pani zapisywała sobie w którym tygodniu jestem, choć nie brałam znieczulenia któraś wie dlaczego??Kawa lubi tę wiadomość