WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tym razem też mam zamiar jechać dopiero przy częstych skurczach, przy 1 porodzie polezalam sobie przez co wszystko okropnie się ciągnęło, a teraz już wiem co i jak więc jak sytuacja pozwoli to idę urodzić i wychodzę ;)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kawa! Extra! !!!!

Baaaardzo się cieszę! Najważniejsze, że zdrowie! Ale ciesze się, że dr się nie poddała i nie zbyła Was, tylko uparcie szukała Kto też tam siedzi!
    Ale mamy tu na forum foty! Haha! Też mamy stopke! Twoja typowo dziewczęca! Nasza męska - takajak u jeża! Wąska piętka a potem rozplaszczona ;) - moj mezus ma identyczne Haha!

No i te "łapki" pokazujące pipi lub sisiora na zdjęciach Haha!
    Zaraz wkleje stopę Szymusia.

Kawa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola byłam w Żorach, to pododdział Gabinetu Sonomedico dr Czuby i dr Cholewy z Katowic:)
    http://www.sonomedico.pl wklejam link jakbyś chciała zajrzeć :)

Jak ubiorę jakiś T-shrt to wrzucę foto z brzuszkiem w całej okazałości :)

Cieszę się wkońcu że znam płeć bo raz kupowaliśmy niebieskie a raz różowe (tych różowych więcej :P )

Wszystko będzie dobrze! Byle się odpowiednio ułożyła dzidzia :*

polaola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulaaa! :) Mój maż ma też wielką szłapę! Zawsze się śmieję że jak u trola :D

Właśnie podobało mi się bardzo jej podejście, za pierwszym razem jak szukała płci to raz kazała mi się na lewym boczku ułożyć raz na prawym, trząść bioderkami by się przesunęła HAhah a ta dalej nic! Uparciuch mały! :)

Za drugim podejściem (chyba przekupiłam ją tymi słodyczami) po jakimś czasie pokazała :D

Paula44 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8e22ef1ad50.jpg

Stopa Szymonka ! ;)

Gwiazdeczka27, Kawa, Agus89, M4DZI4, jonka91, Viv78, rastafanka lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk wrote:
    To nie jest expresowo tylko tutaj jest taki zwyczaj , że nie przyjeżdża się do szpitala poleżeć. Dzwonisz i mówisz ja sytuacja wygląda, jak są skurcze co 5 minut to można przyjechać. Ja rodzić zaczęłam jakoś koło 3-4 w nocy.
    Po porodzie też nie leży się w szpitalu tylko 3-4 godzinki i do domku :)
    Wiesz co... Czytałam tutaj relacje o porodach i mimo że dziewczyny przyjeżdżają ze skurczami co 5 minut to akcja jeszcze potrafi trwać dobrych parę godzin, dlatego te 2 godziny w szpitalu wydają mi się dobrym wynikiem :)
    Ale, ale... dla mnie poród to totalna abstrakcja. Weszło łatwo, ale o wyjściu dziecka nie chcę nawet myśleć :D

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/888aa26e9a9b.jpg

Przepraszam za kawałek nocnej koszuli ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:02

Ewelina88, Gwiazdeczka27, Kawa, Agus89, nix, szpilka, M4DZI4, jonka91, polaola, isabelle, zielarka, agnesik lubią tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa gratuluję córci i bardzo się cieszę, że serducho ok!
    A w ogóle, już nie raz było pisane, ale co z Ciebie za laska! Seximama! :P
    I stópka cudowna, i Twojej córci i synka Pauli. Ale już mam ochotę wycałować takie maleństwo, poczuć jego zapach. Bardzo mnie rozczulają takie zdjęcia.

Paula44, Kawa, renia83, jonka91 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulaa już wiem kiedy miałam taki brzusio ostatni raz! Jak się objadłam i wypiłam 3 piwa :D Muszę chyba zacząć ładować w siebie pyry i zapijać kwaśnym mlekiem :D

Macie się czym chwalić dziewczyny! Mnie to nawet w kolejce nie chcą puścić bo nic nie widać :D

Paula44 lubi tę wiadomość

• marrtka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożeee, jadę zaraz na połówkowe. Brzuch mnie boli, siku mi się chce, wszystko mi się chce aaaa

Ewelina88, Paula44, Maud11, jonka91, lwuska55592, zielarka lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Paulaa już wiem kiedy miałam taki brzusio ostatni raz! Jak się objadłam i wypiłam 3 piwa :D Muszę chyba zacząć ładować w siebie pyry i zapijać kwaśnym mlekiem :D

Macie się czym chwalić dziewczyny! Mnie to nawet w kolejce nie chcą puścić bo nic nie widać :D
    Dziewczyno, i tak by Ciebie nie przepuścili :D :D :D

Kawa, isabelle lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Gratuluję udanych wizyt. Ja mam jutro w południe. Troszkę się stresuję, bo będziemy sprawdzać czy szyjka się nadal skraca. Oby nie. No ale również się cieszę, że znów zobaczę Alicję. :)
    Dziś byłam w lumpku. Udało mi się wygrzebać parę rzeczy. :D
    Kurde miałam dzisiaj dziwne skurcze. Spanikowałam przez moment. Powtarzały się co 5-10 minut i bolał mnie cały brzuch. Muszę się jutro dowiedzieć dlaczego tak mam.
    Fajnie macie brzuszki. :) Ja mam wrażenie że mój jest niżej. :P

Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 no ja też nie narzekam i mam nadzieję tym razem być jeszcze szybsza :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Bożeee, jadę zaraz na połówkowe. Brzuch mnie boli, siku mi się chce, wszystko mi się chce aaaa
    Spokojnie, spokojnie - i tak Ci te słowa nie pomogą. :p Będzie dobrze, trzymamy kciuki. :)

zplX18SyZp.gif
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie apropo skurczy. Jak Wy je rozpoznajecie, do czego to podobne? Ja staram się nie panikować a może powinnam?

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk no właśnie też się zastanawiam. Raz miałam taki ścisk całej macicy i chyba to było to. Ale nie jestem pewna.

zplX18SyZp.gif
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie plakaty mogły by wisieć w komunikacji miejskiej , co Wy na to?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e9fd423752a.jpg

mi na szczęście ostatnio jedna kobietka zaproponowała abym usiadła, zrobiło mi się bardzo miło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 17:33

Ewelina88, Agus89, M4DZI4, kejti91, Paula44, jonka91, Kawa, isabelle, agnesik lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do skurczy to ja czułam taki ścisk całego brzucha.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Witajcie
    Ja już po pracy. Cały dzień minął całkiem miło. U Was widze że dalej wesoło, cieszę się. że wizyty ok, M4DZI4 fajnie że chłopak, mam nadzieję że na to liczyłaś.

Miłego popołudnia
    Wiki liczyłam na dziewczynkę, no wiadomo jak mam już synka to chciałam córę ale i tak jestem przeszczęśliwa a mąż to już wogóle pęka z dumy :) Ważne że zdrowe bo takie wyczekane ukochane!!!
    kawa,paulla śliczne to stópki na usg i wogóle wszystkie zdjęcia !!! I Kawa gratuluję córci i że na wizycie wszystko ok :) !!

Paula44, jonka91, Kawa, Wiki81 lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawa śliczną masz córeczkę !! gratuluję i myszka super widoczna i piękna stópka ! najważniejsze że jest zdrowa.

Dziewczyny ja dzisiaj byłam u dentysty, zwykłe borowanie i pani zapisywała sobie w którym tygodniu jestem, choć nie brałam znieczulenia któraś wie dlaczego??

Kawa lubi tę wiadomość

‹‹ 769 770 771 772 773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ