*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciąża trwa krótko, nie popełnię drugi raz błędu, że bd nosić swoje rzeczy do oporu, w pierwszej ciązy spodnie ciążowe założyłam w połowie 8 miesiąca, miałam mikroskopijny brzuch. Teraz chcę cieszyć się ciąża na maksa i nosić ciążówki od początku
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jeszcze nic nie kupuje.
U mnie jest tak ze ogolnie lubie chodzic w luzniejszych rzeczach i mam duzo takich bluzeczek tunik ktore nie przylegaja.
A jesli chodzi o spodnie to rzeczywiscie juz teraz wygodniej mi w takich wygodniejszych, wczoraj np zalozylam takie spodnie w ktore wciskalam sie na styk i musialam je sciagnac bo cisnely i do tego jeszcze doszedl bol jajnikow. -
Chanela wrote:hej dziewczyny, widzę że już kupujecie luźniejsze ubranka, a podobno dopiero po 3 miesiącu można coś myśleć bo dopiero wtedy zaczyna rosnąć brzuszek
Jak to w końcu jest? Bo może też już muszę powoli coś pomyśleć a ja taka wyluzowana jestem -
Chanela wrote:Sis i jak te z lidla? jakościowo mogą być?
29+1, 44 cm, 1430 g -
Witam Was ,i gratuluję nowym mamusią
U mnie ciasno bardzo też planuje leginsy zakupić ,bo moje spodnie cisną ,gniotą coś okropnego ,jajniki pracują cały czas od 2 tygodnia aż do teraz najbardziej nasila się właśnie wieczorem, dziewczynki czy wy tez tak macie ???
i wiem że mówiłyście na temat śluzu jaki on jest,ale mam pytanie do tych co biorą luteine dowcipną czy ten śluz jest koloru żółtego ??? i czy też macie go tak dużo ???
a tak ogólnie czuje że moja ciąża będzie pełna objawów i złego samopoczucia bo już od jakiegoś czasu czuje się fatalnie ;p
-
No ja właśnie też się zastanawiałam nad tymi dresami z biedronki... Bo leglinsy to sobie kupie jakoś po lecie pewnie (albo w trakcje jak mnie pogoda i brzuch przymusi) w h&m, bo one są takie `porządniejesz` te z lidla to są nieco szmatławe, bo zaraz się rozciągają (mam te z esmery kiedyś kupiłam sobie do chodzenia po domu).
Co od zakupu nowych ubrań to niestety staniki muszę kupić, bo już mam o rozmiar większe piersi i już z tego rozmiaru zaczynają wychodzić Nie wiem jak mój budżet wytrzyma te stanikowe szaleństwo. No i bluzki robią się przez to za krótkie, a zeszłoroczne sukienki przechodzą z trudem Zawsze byłam drobna od pasa w grę i raczej biust znikomy (b), więc xs/s ładnie leżało, cóż teraz niestety nie. Szkoda mi inwestować w ciuchy w których długo nie pochodzę, a kupowanie ciążowych na zaś i chodzenie w `worze` też mi jakoś nie pasuje...
Co mnie martwi widzę, że waga mi spada, już 1,5kg (tak co tydzień schodzi 0,5), nie wiem powinnam się martwić? Bo objętościowo staję się większa - zrobił mi się też brzuszek (z tego podjadania, bo jak jestem głodna to tak mnie ssie i zaraz mi niedobrze)
A no i widziałam serduszko! Niezapomniana chwilaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 01:19
Anutka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Witam styczniowki .
Blagam trzymajcie kciuki za moja jutrzejsza pierwsza ciazowa wizyte
Kilka zdrowasiek tez pomoze
bedzie dobrze jutro mam nadzeje,że zobaczysz na usg swoja kruszynke:)
ja byłam w w 6.tyg 0 dniu. ale wieczorem i już widziałam zarodka a bardzo sie bałam,że to za wczesnie i nic nie zobacze trzymam kciuki. pozdrawiamAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ode mnie buziaki dla wszystkim MAM
Ja dziś na USG na kontrolę odwarstwiającej się kosmówki... mam nadzieję, że moje maleństwo zrobi mi prezent na Dzień Mamy i ładnie urośnie a kosmówka się przykleiła... Trzymajcie kciuki o 17.30.
AAAA i idę z M. Zobaczymy jak zareaguje hehejonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość