*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry
Agg dołączam do życzeń MIŁOŚCI WSPARCIA i ZAUFANIA życzę Wam :*
Kg+ się nie przejmuję, mnie one ostatnio cieszą-aczkolwiek jestem zaskoczona szybkim przybieraniem, oby poszło w CYCKIWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 10:05
Ag... lubi tę wiadomość
-
Ja mam 6/7 kg od początku, teraz nadrabiam wagę ze szpitala w Kato bo mam apetyt jak słoń. Nie wiem w co to poszło bo średnio utylam, tylko bimbolek.
Maz mnie musztruje z jedzeniem bo chce żebym więcej przytyla.
A dziś sama poszłam do lodówki i patrzę a tam fantasia, dzwonie i pytam czemu mi nie powiedziałeś ze mam fantazje tylko mnie szprycujesz activia? A on żebyś zdrowe jadła a nie czekoladę. Wzoraj żelki mi przywiózł z taka mina ze aż sie uśmiałam:D
Ale spoko, jak trzeba bedzie się zrzuci a niech ten maluch rośnie zdrowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 10:15
Paula44, Kawa, Ewelina88, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, macie moze doswiadczenie w "praniu wozkow"?
po drobnej zalamce z ubieglego tygodnia kiedy to odwiedzilismy kilka sklepow z wozkami i wyszlo nam ze taki co nam sie podoba musialby kosztowac ponad 3 tys - kupilismy wczoraj wozek uzywany, 3w 1, nie wiem czy to na pewno madra decyzja, ale stalo sie i temat z glowy.
wozek wyglada naprawde fajnie, ale oczywiscie wymaga "doczyszczenia" - moge ten sciagniety material normalnie wyprac recznie? czy lepiej oddac do pralni? sa jakies specjalne srodki do tego moze?
ps - sorki z totalny brak polskich znakow, taki mi sie komp trafil -
cześć dziewczyny! Wczoraj bylismy na wizycie, wszystko dobrze jedynie problem mam z nietolerancją glukozy. Zazdroszczę Wam, że możecie wcinać słodycze i jeść to na co macie ochotę
ja mam zaleconą dietę, zero słodyczy i posiłki z niskim indeksem glikemicznym. Do tego położna śmiała się, że mam słodki brzuszek bo taki zgrabny i niezbyt duży i była w szoku jak powiedziałam że już 10 kg przytyłam a ginekolog powiedziała że już przytyłam tyle ile powinnam zadrobić przez całą ciążę i mogę już tylko 5 kg max przytyć...
dziwne bo jakoś mam wrażenie że nie objadam się jakoś nieprzyzwoicie... faktycznie te słodycze tak mnie kuszą
Od 2 dni mam dość silne kłucie w dole brzucha...dziś w nocy też się obudziłam... powiedzcie mi czy któraś z Was miała podobnie? dzidzia się rusza więc najważniejsze, ale troszkę mnie to martwi bo wcześniej nie miałam takich dolegliwości...
Miłego dnia Wam życzę -
tak się zastanawiam.. a może Synuś leżąc uciska mi pęchęrz i stąd ten ból...? bo bardzo często kopie mnie w pęcherz... nóżki ma w dole brzucha przynajmniej tak mówił lekarz więc może stąd takie objawy... sama nie wiem.. jeżeli nie przejdzie chyba pojedziemy na IP sprawdzić czy to normalne...
-
nick nieaktualny
-
a ja jeszcze w łóżku zalegam
mężuś kazał mi obiecać ze będę leżeć i odpoczywać bo trochę slabawa jestem to leze
A tak z innej beczki potrzebuję rady od was - jak byłam u gina ostatnio tego nowego to przepisał mi globulki dopochwowe Nystatyne i nie wiem czy mam je brać bo wg niego mam zwiększoną wydzielinę, no ok trochę jest zwiększona ale mam tak od samego początku i nie mam upławów nic mnie nie boli i nie piecze więc nie bardzo widzę sens szprycowania się tym lekiemnie wiem czy mój tok myślenia jest prawidłowy więc napiszcie mi co o tym myślicie macie większe doświadczenie może z infekcjami i takimi lekami
-
Cześć dziewczyny!
Ag... przede wszystkim z okazji rocznicy życzę Ci dużo zdrowia dla Ciebie i Kostusia bo teraz to najważniejsze. A poza tym, żeby Twój mąż zawsze był dla Ciebie tak wspaniały jak do tej pory. :*
Ja dziś mam mega dużo energii od samego rana a wszystko przez mocną kawę. Ale dziś musiałam bo myślałam, że w nocy umrę. Bardzo bolał mnie brzuch przez zaparcia a teraz spokój.
Ja też od pewnego czasu znowu mam mdłości rano. To chyba normalne w takim razie skoro kilka z nas je ma.
Życzę wszystkim mamuśkom miłego dnia.Ag... lubi tę wiadomość
-
renia83 wrote:A tak z innej beczki potrzebuję rady od was - jak byłam u gina ostatnio tego nowego to przepisał mi globulki dopochwowe Nystatyne i nie wiem czy mam je brać bo wg niego mam zwiększoną wydzielinę, no ok trochę jest zwiększona ale mam tak od samego początku i nie mam upławów nic mnie nie boli i nie piecze więc nie bardzo widzę sens szprycowania się tym lekiem
nie wiem czy mój tok myślenia jest prawidłowy więc napiszcie mi co o tym myślicie macie większe doświadczenie może z infekcjami i takimi lekami
tez mam zwiekszona wydzieline, ostatnio o to pytalam profesora do ktorego biegam, a on na to "wiem co pani jest, jest pani w ciazy..." a wiec uznal to za normalny stan rzeczy. ale grunt to zaufac swojemy lekarzowi - moze cos tam drobnego dojrzal u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Witajcie, nie nadrabiałam Was jeszcze - jestem samolubna i przychodze z własnym problemem. Rano wkładając luteinę poczułam pesser w innym ustawieniu. To kółko nie jest w poziomie tylko bardziej w pionie - tak dziwnie się ustawiło, że bez problemu mogę włożyć luteinę z dwóch stron pessera. Ratunku!! O co chodzi. Lekarz nie odbiera, ale jakoś do niego pojadę - oby tylko był u siebie.
Może tak się samo ruszać?
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dziewczyny w temacie zaparć, miałam ten problem w szpitalu i zdecydowanie kaDy lekarz odradzil mi czopki glicerynowe bo one powodują skurcze macicy.
Są za to czopki evaq( ciezko dostępne), dla kobiet w ciąży i jak co to takie ale to też lepiej najpierw możliwymi naturalnymi sposobami. Mnie uratowała activia:)
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Ag z okazji rocznicy ślubu życzę żebyście zawsze się tak mocno kochali i wspierali!
Ja niedawno wróciłam z przychodni, zrobiłam w końcu test obciążenia glukozą.. W sumie nie było tak źle.. Tylko najgorsze było to dwu godzinne czekanie, myślałam, że usnę w poczekalni.. Łobuziak szalał w brzuchu, więc jemu chyba się podobało.. albo domagał się śniadania..
A co do śniadania to zjadłam kanapki z nutellą, a w międzyczasie zagryzałam chipsy paprykowe.. tak wiem, bardzo to zdrowe i pożywne, ale miałam taką ochotę..
Dziś na szczęście mam dzień odpoczynku od zadań domowych typu sprzątanie i gotowanie, wszystko jest ogarnięte, więc włączamy TRYB LEŃ!M4DZI4, Ag... lubią tę wiadomość
-
Ag.. wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Wielu kolejnych lat razem spędzonych w miłości
!!
Agus89 bidulko zdrówka Ci życzę,żeby katarzysko wstrętny nie męczył !
Ja dziś siedzę w domku, czekam na przesyłki z allegro hihi. No i na małża czekam ale czy na pewno przyjedzie dowiem się po południu ;-/
Udanego dnia brzuchatki!Ag..., Agus89 lubią tę wiadomość
-
Wiki81staraj sie opanowac raczej poloz sie do lozka i dzwon do lekarza a jak Ci sie nie uda jedz do szpitals niech Ci kolko ratunkowe poogladaja, zapytaj tez o np, wstawanie z lozka mnie lekarz zalecal przekrecanie sie na bok i podpieranie sie lokciem.
Wiki81 lubi tę wiadomość