*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta pamiętam jak moja mama stała w kuchni spakowana do porodu z moim bratem. Miałam wtedy niecałe 5 lat ale pamiętam jak dziś bo dostałam super piżamkę.
Ona w ogóle nie miała brzucha! Przeglądałam ostatnio zdjęcia i nic a nic po niej nie było widać.
i gadaniem się nie przejmuj. Mi koleżanka która ma być położną powiedziała, że wyglądam jakby zjadła 1 pączka więcej, a moim zdaniem brzuch mam naprawdę spory, bo aż 102 cm w pępku. Wcześniej miałam 74 więc jest różnica.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:02
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Hejo!
Kupiliśmy dzisiaj łóżeczko. W zasadzie wygraliśmy aukcjeJak do nas dotrze to się zastanowimy, czy je zmniejszać do rozmiaru 40x90 czy zostawić 60x120. Mam dostać kosz Mojżesza, tylko będę musiała dokupić nóżki, więc może wyląduje w sypialni a łóżeczko na razie będzie w salonie...
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Ależ jestem nierozgarnięta.. Poprosiłam mamę, żeby mnie zapisała do fryzjerki na czesanie, bo za 2 tygodnie znowu idziemy na wesele, 3 razy się pytałam na którą mnie zapisała i do tej pory nie wiem czy na 10 czy na 11.. Moja pamięć i koncentracja jest w fatalnym stanie..
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c28d33e9995.jpg
Ja dziś też czekam na przesyłki z allegrojedna właśnie przyszła!
Pogoda dziś do bani. Szymuś też jakis mega spokojny. Puknal se dwa razy i tyle.
Dzis ma być jeszcze wanienka ze stelażem i moje rajty.
Jutro glukoza. . .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:28
ania_29, Kawa, MartaKD, jonka91, Ewelina88, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio się wykłóciłam z mężem że chciałabym by też decydował w kwestii zakupów dla małej a nie tylko słyszę "weż jak chcesz/ jaki chcesz"
i w niedziele jesteśmy w sklepie pytam czy mi Pani ściągnie rożki bo chciałabym zobaczyć, oglądamy i patrzę na małża a on mówi "bierzemy ten zielony z hello kity"jonka91, zielarka, isabelle, Paula44, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:Mieliśmy rożek za pierwszym razem
użyłam go 2 razy?
u mnie pewnie będzie podobnie, ale jest wymagany w klinice więc kupiłam za 22.99może później posłuży jako kołderka do kołyski albo jako posłanie dla kota/psa
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Ja dziś też czekam na przesyłki z allegro
jedna właśnie przyszła!
Pogoda dziś do bani. Szymuś też jakis mega spokojny. Puknal se dwa razy i tyle.
Dzis ma być jeszcze wanienka ze stelażem i moje rajty.
Jutro glukoza. . .
Paula szalejesz! Ja zatrzymałam się na etapie bodziaków i kombinezonuJakoś nie mogę, nie wiedząc do końca jaka płeć. Masz tam kocyk BabyOno? Z czego on jest zrobiony, grubaśny?
Powodzenia na glukozie. Ja chyba jednak będę musiała iść sama, małż się wypiąłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:51
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rety ile pytań!
1. Tak. Kocyk z pieskiem - jest słodki. Nie!BoboBaby. pieluszki tertrowe 5sztuk też tej firmy.
2. Dziękuję :*
3. Tak. Kupiłam okrycie kąpielowe z wielorybkiem. Jestem zadowolona.
4. Rożek i becik jest wymagany chyba w każdym szpitalu.
5. Na początku do spania chyba tylko one sa używane.
6. Mnie na glukoze wiezie mama. Biedna będzie czekać 2h.
7. Martka - myślisz, że przesadzam. . . ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:42
isabelle, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:O rety ile pytań!
1. Tak. Kocyk z pieskiem - jest słodki.
2. Dziękuję :*
3. Tak. Kupiłam okrycie kąpielowe z wielorybkiem. Jestem zadowolona.
4. Rożek i becik jest wymagany chyba w każdym szpitalu.
5. Na początku do spania chyba tylko one sa używane.
6. Mnie na glukoze wiezie mama. Biedna będzę czekać 2h.
7. Martka - myślisz, że przesadzam. . . ?
AD 7. Nie no coś Ty! Zazdroszczę fajnych zakupówJa muszę mieć jakiś bodziec, wtedy ruszę
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Paula44, poleć sprzedawcę z tym reczniczkiem, jeśli jesteś zadowolona. Boje sie zamówić przez allegro żeby jakieś szmaty jak z ikea nie dostać. A po zdjęciach to nie widać tego niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:00
-
nick nieaktualny
-
Boże, chyba czas zgarnąć jakąś listę co jest potrzebne i ją pomału realizować
Zupełnie się to nie zgadza z moim sposobem życia. Nie potrafię działać wg planu. Wolałabym wszystko intuicyjnie kupować
A łóżeczko takie
140zł z przesyłką, mam nadzieję że nie okaże się bublem
Ewelina88, Paula44, isabelle, renia83, Kawa, Agus89, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość