*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ogłuchłam! Wczoraj u lekarza rodzinnego okazało się, że z moim sercem jest ok. Trochę sobie wkręcam a trochę to objawy ciąży.
Przy okazji dla męża wzięłam krople na uszy bo coś się mu tam zatkało. Codziennie się z niego śmiałam, że głuchy. No i w nocy wstaje na siku a tu coś mi szumi w uszach. Ale poszłam spać dalej. Rano wstaję a tu z lewym już nieciekawie. Prawe w miarę. No ale, że jeszcze słyszałam i nie bolało to się wybrałam do pracy. A teraz siedzę i na lewe nić nie słyszę tylko takie szumy i prawe też powoli się zatyka. Kurde czy można zarazić się zapaleniem ucha?????
Z pozytywnych wiadomości: Jak tylko brzuchol się pojawił wyraźny w autobusie zawsze siedzę.Niestety miejsca ustępują mi panie i panowie w dojrzałym wieku. Na małolatów nie ma co liczyć. Siedzi taki jeden z drugim lub jedna z drugą i wszystko mają w dupie.
-
Blador mysle ze beds chcieli mnie wypuścić o ile będzie ok.
Napewno lepiej dla mojej diety byłoby gdybym wyszła bo mogłabym ja znacznie urozmaicić ale ja nie będę nalegać żeby iść do domu.
Maz leci w pin do Szwajcarii spakować wszystko i pozamykać sprawy i wraca w PTK. Cieszę się ze jego szefowie w PL jak i w swiss na jego decyzje o zakończeniu kontraktu zareagowali tak ze zrobiliby to samo, ze ma się nie przejmować niczym i czy wogole nie potrzebuje jakiejś pomocy. Wraca do Krakowa i wszystko będzie ok:)
A wogole macie tak ze oprócz kopniakow czujecie takie długie wolne ruchy? Jakby znacznie bardziej skoordynowane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:39
-
Ag.. tylko, że właśnie zaczyna boleć. Mam takie krople do przemywania ucha bezpieczne w ciąży ale nic nie pomaga. Kurde u mnie to całą ciąże jak nie urok to sraczka. Wrrr..
A tak w ogóle to ciesze się, że u was lepiej. -
no u mnie tez:) ale inny level:P jak nie skurcze to cukrzyca, a żeby nie było nudno to antybiotyki:)
No moze bolec juz później, pewnie grzebalas patykiem żeby zacząć słyszeć. Moze coś naruszylas.idz normalnie do lekarza rodzinnego ci to sprawdza;)
Bynajmniej ja tak kiedyś byłam. A jeśli masz laryngologa dostępnego to juz wogole dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:49
-
Do laryngologa nie trzeba skierowania chyba, ale głowy nie dam, chodzę do Lux medu zawsze. Sprawdź w necie, jest lista specjalizacji bez skierowań, dermatolog napewno jest bez.
A masz np szpital z oddzialem laryngologicznym? tez mozesz tak spróbować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:58
-
Ag... wrote:A wogole macie tak ze oprócz kopniakow czujecie takie długie wolne ruchy? Jakby znacznie bardziej skoordynowane?
Pisałam jakieś dwa dni temu, żed ja właśnie coraz częściej takie czuje, to juz nie szybkie kopniaki ale wolne wypychanie brzucha.
agnesik, mnie dzidziol też potrafi obudzić w środku nocy i choć nie mam zapalenia pęcherza to potrafi byc dokuczlliwe, a jak juz sie obudzę rano to zasnąć nie da, jak śpię na boku to mam wrażenie jakby mały stał na ściance brzucha i tupał nóżkami heheAg... lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Teraz usiłuje sie drzemnac i właśnie w tej chwili nie wiem czy on usiłuje się obrócić czy co, bo czuje go jednocześnie nad kością miednicy i pod zebrami po przekątnej:) i takie wooolne właśnie fajne ruchy. Wew masaż
-
Ja z kolei jak juz czuję w dwóch miejscach jednocześnie to po obu stronach brzucha z prawej i lewej. Czy to znaczy że Jasiek sie jeszcze nie obrócił?
Ale właśnie przeczytałam, że nawet dwa tygodnie przed porodem dziecko może dopiero zmienić położenie, a niektóre z Was juz czują że dziecko jest główka do dołu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwaga!! Jest promocja w Rossmannie Pieluszki Pampers Premium Care 78szt 37,49zł z kartą Rossnę zapłaciłam 36,36zł
więc się opłaca wg mnie. Promocja od dziś, jeśli nie ma na półce warto zapytać obsługi
isabelle, MartaKD, Ewelina88, jonka91, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
U mnie na każdym USG było ułożenie główkowe. Czy to może oznaczać, że moja córka nie przemieszcza się w ogóle czy przed każdym badaniem grzecznie układa się główkowo harcując sobie wcześniej po całym brzuchu? Czuję ruchy po całym brzuchu, w dole brzucha raczej takie łupanie w szyjkę, ale zupełnie nie potrafię rozróżnić czy to czkawka, uderzenia nóżkami, rączkami czy skoki na główkę?!
polaola lubi tę wiadomość