*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenko Twoi teściowie się pięknie dobrali,nie ma co...
angelcia trzymam mocno kciuki za dobre wieści po badaniach. Będzie dobrze!
cookie bardzo Ci współczuję z powodu straty. Nie potrafię sobie wyobrazić przez co ostatnio przeszłaś.
pinia laktator za free? Super! Gratuluję
A ja dzisiaj zrobiłam 500km i zastanawiam się, czy się jeszcze kimnąć w łóżku czy lepiej rozruszać i coś porobićCookie lubi tę wiadomość
-
magdalenka wcale nie wredna! Może Cię pociesze, że nie tylko Ty masz tak wspaniałych teściów.;P Co druga z nas na nich narzeka. Szkoda, że Tobie akurat mieszkanie z nim wypadło w czasie ciąży i do tego musisz im gotować itp. Pewnie jeszcze wcześniej mówią co ma być na ten obiad. Ja ja kiedyś będę taka teściową to chyba zapowiem dziecku, żeby mnie zastrzeliło!
-
nick nieaktualnyNa stronie Smyka promocja do 30% na Art. BabyOno.
Kupiłam wagę dla małego - myślę, że albo się rypneli albo mieli malo sztuk, bo ona stoi od 199 zl do 259 zl. A razem z przesyłka zapłaciłam 103 zl!
Sa tez laktatory,Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:09
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
No i przespałam całe popołudnie :p
Mąż odebrał moje wyniki.Także morfologia znowu większośc poniżej normy, w moczu też coś tam jest,pewnie dostanę urosept jak 2-mce temu.Normalka.Co do glukozy to chyba dobra: na czczo 85, po godz 115, po 2 godz 110.U mnie norma po godzinie to niby 110 więc przekroczylam o 5 jednostek ale to chyba nie wiele i nie ma co się martwicTeraz czekam na nast.wizytę za tydzień.
-
A i dziś o wszystkich nieszczęśc przyplatała sie biegunka i teraz nie wiem czy
a) powróciła moja nerwica po stłuczce (a dobre 2 lata mialam spokoj)
b) za dużo warzyw i owoców w diecie (błonnik)przez pobyt w szpitalu
c) lekka forma jelitówki przez pobyt w szpitalu, bo cholera wie co tam za zarazki były (trzeba dodac na plus dla szpitala, że mydlo w płynie, ciepla woda (taka do umycia rąk bo jak dla mnie do kąpieli za zimna) i papierowe ręczniki były cały czas dostępne)
d) cos mi zaszkodziło
na razie lecze sie odgazowana ciepłą pepsi i spróbuje zjeść banana -
Szpilka najważniejsze to dużo pij żeby się nie odwodnić.
Mnie też dziś biegunka złapała (chociaż to 'miła' odmiana po miesiącu twardych hehe problemów), ale wczoraj pomagałam teściowej obierać jabłka do szarlotki no i zjadłam ich... sporo... I to chyba przez nie. -
nick nieaktualnyIwuska ja zakupiłam w Biedronce jakiś czas temu były takie podłużne 120x40cm- w promocji 23zł. W pasmanteri dałam do uszycia poszewkę z kory na nią i powiem Ci że komfort spania jest nieporównywalny! Polecam jak najbardziej
Dziewczyny zamawiały na allegro i gdzieś jeszcze poofi/rogallwuska55592 lubi tę wiadomość
-
Szpilka żadna nerwica, po prostu wirus, który krąży jesienią, u nas 1/3 przedszkola przetrzebiona, córa chorowała, mąż też. Pij dużo i będzie ok.
Ja dziś przesadziłam z chodzeniem, jeśli to żółwie tempo można nazwać chodzeniem, jednakowoż jestem zmęczona i boli mnie wszystko. Powinnam zwolnić trochę bo czuję się ostatnio lepiej i żeby na fali, że wszystko idzie dobrze nie wdepnąć w kłopoty na własne życzenie -
Dziekuje za mile slowa
Iwuska ja kupilam w smyku , z mysla tez o sobie wlasnie ale i pozniej o dziecku . Jestem zadowolona , spie z nia, fajnie sie uklada , tylko drazni mnie jej wypelnienie bo jest perelkowe i kiedy klade glowe na niej to slysze ten szelest tych kuleczek w srodku caly czas
Moze jakbym nie byla w ciazy to nie zwracalabym uwagi na to ale teraz uhhh zrobilam sie jakas drobiazgowa
Tutaj masz linka do tej poduszki , placilam 120 zl
http://babymatex.eu/pl/katalog/poduszki/poduszka-relax-z-tkaniny-bawelnianej-detaillwuska55592 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale dzien:)
Cukier caly dzień modelowy wręcz, o żywieniu nauczyłam się tyle ze mogę z Lewandowską poradnik pisac:)
Pozatym jak 17.09 przyjmowali mnie do szpitala i mówili byle do końca 28tyg , później będziemy myśleć co dalej, czyli do 10.10 ryczalam jak bobr bo wydawało mi się to odegla przyszłością, a to juz jutro!!!
Oby tak dalej:)
dostałam też antybiotyk na 5 dni na ta bakterie. Jejku tyle optymizmu we mnie dzis ze nawet fotka tortu z okazji 18 urodzin siostry na mnie wrażenia nie zrobiła. Zekolada 85% kakao też jest pycha:DWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 20:36
marrtka, magdalenka, Cookie, Silatan, Paula44, isabelle, zielarka, jonka91, nix, agnesik, Kawa, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Wam też faluje pępek?
nie wiem jak to opisać, tak jakby młode go wypychało i wsysało do środka, śmiesznie to wygląda, mamy z mężem niezły ubaw, kiedy dzidziol szaleje w okolicach pępka
lwuska55592, magdalenka, isabelle, zielarka, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Zielarko moze to byc wirus, przy czym przy mojej nerwicy zoladkowej, zadna jelitowka nie miala poki co szans, zawsze nerwy mialy pierwszenstwo i jakos jelitowka mnie nie dopadala nawet jak cos dzieciaki roznosily po szkole czy przedszkolaki z rodziny, no ale szpitalne zarazki sa silne, wiec nie wykluczam, druga rzecz, ze musze uwazac na produkty mleczne i owocowo warzywne, bo w sytuacjach niepewnych znacznie nasilaja dolegliwosci
-
lwuska55592 wrote:Mam pytanie do dziewczyn które zaopatrzyły się w poduszkę do spania dla kobiet w ciąży Czy się sprawdziły? Gdzie zamawiałyście kupowałyście? Jesteście zadowolone?
Coraz bardziej rozważam zakup a że mało nie kosztują postanowiłam się podpytać
Ja mam rogala POOFI i jest cudowny, nie rozstaje sie z nim i nie wyobrażam sobie spania bez. Po trzech miesiącach codziennego użytkowania nie dokształca sie i nie splaszcza, prałam tez pokrowiec i wyglada cały czas jak nowy. Nie kosztuje mało, ale zdecydowanie polecam. Słyszałam, ze te tanie poduszki z allegro na dłuższa metę sie nie sprawdzają z racji wypełnienia.Ag..., lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Dziewczyny ale dzien:)
Cukier caly dzień modelowy wręcz, o żywieniu nauczyłam się tyle ze mogę z Lewandowską poradnik pisac:)
Pozatym jak 17.09 przyjmowali mnie do szpitala i mówili byle do końca 28tyg , później będziemy myśleć co dalej, czyli do 10.10 ryczalam jak bobr bo wydawało mi się to odegla przyszłością, a to juz jutro!!!
Oby tak dalej:)
dostałam też antybiotyk na 5 dni na ta bakterie. Jejku tyle optymizmu we mnie dzis ze nawet fotka tortu z okazji 18 urodzin siostry na mnie wrażenia nie zrobiła. Zekolada 85% kakao też jest pycha:D
Super, ze jutro wychodzisz. Czas pędzi jak szalony, juz prawie połowa października
-
Nie wychodze:) będę conajmniej do nast piątku.
To juz jutro tzn ze jutro zaczynam 29tc:)
A ten mam poofi i wyprawkę też robię z poofi bo cudowne te rzeczy są. I jakość mega!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 21:05
nix, lwuska55592, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny