*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina88 wrote:Pianka zimna a pianka poliuretanowa to 2 różne pianki. 30kg na m3 to na pewno poliuretanowa bo one są w przedziale 5-35 kg na m3. W miarę dobrą ma gęstość ale nie jest to pianka zimna(wysokoelstyczna 50 kg na m3). Na pewno tak szybko nie odkształci jak T25 czy np T15 które są najbardziej popularne.
Czyli szukamy Hevea w dobrej cenieDziękuję!
-
Selene wrote:No właśnie dam jej jeszcze szansę na odkręcenie tego, i czekam bo mam mailowo dostać wiadomość, gdzie popełniła błąd i jak ma zamiar to naprawić. Niby broni się, że przecież zatrudniła mnie na nowo, ale mnie to rozwiązanie całkowicie nie satysfakcjonuje, gdyż wtedy oficjalnie byłabym na nowo zatrudniona od października i od października mam od razu L4 - kontrola z ZUSu gwarantowana.
Pozstawiłam warunek, że ma napisać oświadczenie o błędzie i mam być zatrudniona od okresu rzeczywistego, bez żadnego zwalniania i ponownego zatrudniania, kręcenia i kłamania.
To miała być zwykła procedura zmiany adresu, też zastanawiają mnie jej kompetencję.
No niczjadłam pączka, miałam sprzątać ale nogi na poduchę i nie robię nic! relaks!
Ehh brak słów, cierpliwości w takim razie. Daj znać jak się sprawa potoczy. -
Selene wrote:Pozstawiłam warunek, że ma napisać oświadczenie o błędzie i mam być zatrudniona od okresu rzeczywistego, bez żadnego zwalniania i ponownego zatrudniania, kręcenia i kłamania.
I słusznie! Nie odpuszczaj, bo ciągłość zatrudnienia to ważna sprawa. Najważniejsze, żeby przed ZUSem było oczywiste, że to jedynie kwestia błędu kadrowej, a nie twoich matactw w związku z ciążą - oni tylko czekają na takie kejsy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:A kupujecie już laktator, czy czekacie, aż będzie potrzebny? Trochę się martwię, że potem jak mąż będzie biegał w popłochu po sklepach to nie dość, że przepłaci to jeszcze niekoniecznie dostanie od ręki taki model, jaki sobie wybrałam.
Czy Wy też gadacie na głos do brzucha ?? Ja rozmawiam z brzuchem ale tylko jak jestem sama albo z mężem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 14:51
-
isabelle wrote:Czyli szukamy Hevea w dobrej cenie
Dziękuję!
A z tymi piankami to jest tak, że ja też często wciskam klientom kit (jak są nie mili lub jak chcą pokazać ile to kasy mają), że to taka czy taka pianka, a i tak swoje wiem. Np teraz sprzedałam klientowi materac, owszem fajny, ale troszkę gorszy jakościowo od takiego jak chciał bo mnie wkurzył. A za 4 lata zobaczy różnice. ;p Ale oczywiście tylko czasem tak robię jak ktoś mnie wkurzy.Kawa lubi tę wiadomość
-
Na 147 martha pokazuje produkty dla niemowlat
Dobre skonczylo sie
Wiecie co z zusem sa jaja jakies ja mialam na dobrym druku zlozona zmiane adresu a i tsk przez trzy latandostawalam dokumenty na inny adres. Wreszcie sie wkurzylam a ze sama jestem kadrowa to napisalam pismo kazalam sie drugiej kadrowej podpisac i wyslalam list do,zus za kilka tygodni na zus pue zauwazylam ze zus zmienil adres.
Nic na gebe do iadrowej czy zus wszystko pismem niestety pismo z data potwierdzenia jest wszystkim w tych czasach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:04
-
Hej
Jestem trochę podłamanaZ mojego kolana wyciągnięto ponad 100ml płynu. Czeka mnie jeszcze konsultacja w poradni chorób zakaźnych i wyniki z pobranej dzisiaj próbki. Mam nadzieję że nic mi się nie przypałętało. Martwię się tylko ze względu na moją kruszynkę
-
nick nieaktualny
-
To ja się pochwalę apartamentem:
Niestety wszyscy mówią, że to raczej małe mieszkanko niż pokaźny apartament.Ewelina88, jonka91, isabelle, polaola, Kawa, ania_29, Paula44, zielarka, bluegirl89, M4DZI4, Silatan, MonikaDM, Becia81 lubią tę wiadomość
-
karen657 wrote:Witam wszystkie
Czy któraś z Was kojarzy może zajęcia dla kobiet w ciąży na basenie w Warszawie? Albo wie, który basen w Warszawie ma ozonowaną, a nie chlorowaną wodę? Z góry dzięki za podpowiedzi
Miłego dnia
W Warszawie nie kojarzę, ale w Ząbkach jest w basenie woda ozonowana i aqua aerobic w środy wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:47
karen657 lubi tę wiadomość
-
Agus moim zdaniem wcale nie taki mały. Ładny brzuszek. Nie ważne czy mały czy duży - ważne kto tam mieszka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:47
Paula44, Agus89, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
My jutro ruszamy na wesele i na szczęście mieszczę się jeszcze w sukienkę, bo jakby wesele było za tydzień to byłoby ciężko..
Po weekendzie zaprezentujemy się wraz z Filipem w wersji wyjściowej
Aguś a Ty masz ładniutki brzuszek, taki akurat
Do niedawna mi wszyscy mówili, że nie mam brzucha, albo że mam mały.. Raptem ktoś mnie nie widział ze 2 tygodnie, a tu piłeczka mi wyskoczyłai teraz już mam "wielki brzuch".. Ech ludziom to się nie dogodzi..
Paula44, Agus89 lubią tę wiadomość