*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ania_29 wrote:Jakbyś potrzebowała to służę pomocą
w autocadzie kiedys sobie kuchnie zaprojektowałam jak byl program dołaczony do strony z meblami
teraz sciagam co innego moze to będzie wreszcie TO
-
nick nieaktualnyrenia83 wrote:Moja glukoza:
99 na czczo a po 2h 135, po 1h w ogóle mnie nie kłuli a robiłam z glukozy 75g i w przychodni przyszpitalnej, coś wysokie te wynikibuuuuu
uhmmm jak to 75g i nie pobierali po godzinie??? to jak porównanie zrobić???
ale ogolnie reniu to masz za wysoki ten cukier
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kolejną wizytę mam dopiero 3.11 więc ciekawe co gin powie ale i tak nie mam zamiaru się dodatkowo stresować, jadam w miarę racjonalnie i wg potrzeb a nie zachcianek więc zobaczymy
Mój tato miał dziś operację i tyle stresu mi wystarczy bo co znaczą ew zmiany w diecie do strachu o życie najbliższych
Także co ma być to będzie dla malucha wszystko -
nick nieaktualnyania_29 wrote:Paula a takie badanie przeprowadzają tylko specjalistyczne placówki?
Nie. Badanie WB w kierunku boreliozy zrobisz w zasadzie wszędzie. Tylko nie wydawaj pieniędzy na test elisa, bo jest tańszy o połowę, od niego lekarze niby zaczynają diagnostyke, ale to błąd, jest malo czuły. Daje często wyniki fałszywie ujemny - przez to moje leczenie opoznilo się o pół roku. ... od razu WB. Diagnostyka na bank robi. A jak laboratorium nie robi u siebie to wysyła krew. Nie musisz być na czczo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 18:55
-
Paula44 wrote:Nie. Badanie WB w kierunku boreliozy zrobisz w zasadzie wszędzie. Tylko nie wydawaj pieniędzy na test elisa, bo jest tańszy o połowę, od niego lekarze niby zaczynają diagnostyke, w to błąd, np yo testmmalo czuły. Daje często wyniki faszywie ujemny - przez to moje leczenie opoznilo się o pół roku. ... od razu WB. Diagnostyka na bank robi. A jak laboratorium nie robi u siebie to wysyła krew. Nie musisz być na czczo.
Zobaczę co w poradni powiedzą i czy coś zlecą, jak będzie potrzeba to będę sama coś działać
Miałam doła, tak jakoś, ale już mi przeszło. Czas na "kakałko" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chanela to moje płytki łazienkowe w sensie projekt uwzlednia wersję łazienki panoramiczna czyli bez podziału na konkretne ściany zaczyna się od kabiny potem pralka wanna umywalka z lustrem okno potem kibelek bokiem i sciana z grzejnikiem