*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu to cos do projektowania mnie wykancza, jestem tepą masą i na razie ustawiłam jako tako sprzety, choc zamiast pralki mam piekarnik bo w wersji demo nikt nie pierze, a kafli za chooo nie moge dodac ze nie wspomne o tym zeby jakies kolory zachowac czy cos
-
nick nieaktualny
-
szpilka wrote:Aniu to cos do projektowania mnie wykancza, jestem tepą masą i na razie ustawiłam jako tako sprzety, choc zamiast pralki mam piekarnik bo w wersji demo nikt nie pierze, a kafli za chooo nie moge dodac ze nie wspomne o tym zeby jakies kolory zachowac czy cos
Narysuj w paincie wymiary, gdzie, co, to może Ci na prędkości zrobię
-
Dziewczyny moja znajoma miała po godzinie cukier 300 !! i dopiero została zaliczona cukrzyca ciążowa.
Dzisiaj kupiliśmy kombinezon i dwie czapeczki, kaftanik i butelkę. Ma bardzo dobre opinie w necie to BabyOno szklana, szerokootworowa, antykolkowa ( w takie cuda to średnio wierzę) ale niektóre mamy piszą że faktycznie po niej dzieci nie mają kolki tak jak po innych.
-
nick nieaktualny
-
magdalenka wrote:Dzisiaj kupiliśmy kombinezon i dwie czapeczki, kaftanik i butelkę. Ma bardzo dobre opinie w necie to BabyOno szklana, szerokootworowa, antykolkowa ( w takie cuda to średnio wierzę) ale niektóre mamy piszą że faktycznie po niej dzieci nie mają kolki tak jak po innych.
Poka!
-
Ja się próbuje zebrać do zrobienia porządnych zakupów na allegro.
Muszę ogarnąć ile kupić wkładek laktacyjnych, podkładów i majtek poporodowych itp. itd.
Mam wrażenie że moje odmóżdżenie ciążowe ostatnio przybrało na sile.
Dobijmy dzisiaj do 1000 stron to będę miała pretekst by w nagrodę zjeść coś dobrego.Malenq, Paula44, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:heheheh Agus...............to ja mam identyczne odmóżdżenie, bo ja też nie ogarniam tematu wkładek, majtek, podkładów itp...........
Dołączając do tego kosmetyki dla malucha
Nawet nie wiem co jest potrzebne, bo nadal nie mam żadnej listy... Jeszcze tyle czasu...
Taaa...
szpilka no to prześlij, na co czekasz?Agus89, Malenq lubią tę wiadomość
-
Chanela wrote:szpilka, pralkę widziałam
ważne że Ty widzisz, ja to tam nieważna jestem. To Tobie ma się podobać. My zrobiliśmy łazienkę w grafitach, ale to nam projektant robił projekt bo mieliśmy zbyt mało czasu żeby coś samemu podziałać wtedy. Jak chcesz to podeślę Ci link jak my zrobiliśmy.
2 lata temu wybraliśmy kolor niebieski do łazienki wtedy plytek niebieskich było w ciul, ale że nam odpadł kredyt hipoteczny to zdecydowalismy ze podłoga w plytkach najwazniejsza a dodam ze nasza łazienka do malych nie nalezy bo 4,5 na 2,1 m
a ze mi teraz ciezko wychodzic z wanny trzeba zrobic prysznic, ktory zreszta czeka na kafelki i jak wczoraj znalezlismy sklep z promocja niebieskich kafli i jeszcze tej samej serii sa inne kolory to natchnelo mnie na mieszanie barw
wiec kolor dominujacy błekit a dodatkowo taki cieply pomarancz a ze dekor do niebieskich jest na kremowej plytce to wymysliłam kremowy pasek gorna plytka z dekorem po bokach po jednym pionowym pasku pomaranczowego -
nick nieaktualny
-
Chanela wrote:tu się bardziej odnajduję
a nie myślałaś żeby np łazienkę zrobić w jednym kolorze a miejsca funkcyjne zrobić na ten pomarańcz? czyli tam gdzie masz umywalkę, ubikację, prysznic i wannę?