*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Pomogę Wam w dobijaniu do 1000Dziś zrobiłam wreszcie paznokcie! Przed tym jak zaczęły się problemy (jakaś połowa sierpnia) aż ciężko uwierzyć ale zawsze miałam wypielęgnowane dłonie, piękne paznokcie, oczywiście pomalowane. A od czasu szpitala normalnie masakra... Długieeee. Niepomalowane. Paskudne. Ale dziś już nadrobiłam
Dziewczyny, takie mam pytanko na może dziwny temat, ale tak rozmyślam o tym od jakiegoś czasu, co myślicie o lewatywie przed porodem???
No bo niby nie ma teraz obowiązku ale w sumie podczas parcia jak by coś się 'wymsknęło' bym się głupio czuła... -
Martaaa wrote:A tematy projektowania wnętrz jak najbardziej miło się czyta hehe
Taka odskocznia.
Martaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyejj patrzę na Wasze projekty zajrzałam w mój, idealnie wyliczony co do centymetra i wiecie co?? W sklepie mój M stwierdził ze 160cm szerokie łożko to za małe (bo on koks) i zażyczył sobie takie 186cm (póki co mamy 2mx2,2m ale zmieniamy wszytskie meble)
iiii
się NIE ZMIEŚCI!
więc obmyśliłam plan że nie odstanie swojej szafki nocnej Hy Hy Hy
-
nick nieaktualny
-
Ja jak tylko wezmę torbę od siostry to pokażę Wam pokój mojego Kacperka. Ostatnio wszystkooo przemeblowałam hihi
Ale że naszykowałam wszędzie rzeczy do szpitala to muszę je najpierw ogarnąć
Kawa po co facetowi szafka nocna hehe - chociaż mój w niej trzyma jakieś pistolety itp itd a na komodzie w sypialni leży wiatrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 20:57
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7728a3c531c7.jpg
Moje dzisiejsze zdobyczełącznie dycha
mamas&papas, George, TUWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 20:58
Paula44, Chanela, Martaaa, Wiki81, Kawa, jonka91, polaola, M4DZI4, Becia81 lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:szpilko wymiary okna poproszę + na jakiej jest wysokości
A na podłodze jakie płytki?
I rozumiem że masz takie wielkie drzwi do łazienki. Dwuskrzydłowe?
okna (wneka okienna) od podłogi 81, szer 92 wysokosc na srodku lukowego sklepienia 120
a plytki firmy cersanit linia organic blue, orandge, cream i inserto blue classic
-
ania_29 wrote:szpilko wymiary okna poproszę + na jakiej jest wysokości
A na podłodze jakie płytki?
I rozumiem że masz takie wielkie drzwi do łazienki. Dwuskrzydłowe?
okna (wneka okienna) od podłogi 81, szer 92 wysokosc na srodku lukowego sklepienia 120
a plytki firmy cersanit linia organic blue, orandge, cream i inserto blue classic
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/45f7a0132925.jpg
Tak tu się rozpisujemy o dolegliwościach ciążowych. W sumie chyba każdej cos dolega - głowa, grzybica, kręgosłup, bezsenność itd.
To obrazek dla nas !
isabelle, jonka91, Malenq, kejti91 lubią tę wiadomość