Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja chyba pojadę na święta te 70 km do domu..u mnie ktg co tydzień tętno 120-160. Skurcze na poziomie 10
pojedyncze na 30. Zapis jakies pol godziny. Szyjka zamknięta i dość dluga. Żadnego czopa. Miesiączki mialam regularne wiec termin 1 stycznia mam i z miesiaczki i z pierwszego usg ktore jest najbardziej wiarygodne. 22 ostatnia wizyta i zapis. Jak będzie cisza to pojade..
-
Melduję się ze szpitala. Zrobili mi usg i badanie krwi na crp, morfologię i mocz miałam świeże. Ktg mam codziennie. Ogólnie wszystko jest dobrze poza tym wielowodziem i ułożeniem małego. Dziś ordynator zadecydował, że zostaję tu do rozwiązania
Muszę się przyzwyczaić do myśli, że spędzę tu święta... Na moje pytanie, czy jest jakaś szansa na poród sn odpowiedział, że zobaczymy. Jest ciężko, nie tak to sobie wyobrażałam, ale może lepiej, że tak dmuchają na zimne. I może w takim układzie dotrwamy jakoś do stycznia. Bo donoszona wypada mi dopiero w wigilię.
-
tygrys73 tylko w razie co nie zapomnij toby ze sobą zabrać.
Myślałam że to tylko ja tak się stresuje przed porodem. To w sumie mój drugi i jak sobie przypomnę pierwszy (trochę inna sytuacja 24tc) to mnie aż skręca z bólu... ale damy Wszystkie radę!
Trochę się boję że nie zdążę dojechać do szpitala. siedzę sama w domu, mój mąż jeździ po Polsce (paradoks po szpitalach) i na ten grudzień dużo wyjazdów mu się złożyło. Niby rodzinka w pogotowiu ale muszą się do mnie przez całe miasto przebić ... -
nick nieaktualnyAprilla najwazniejsze ze bedziesz teraz pod dobrą opieką, będzie dobrze
trzymam kciuki!
FasUla ja juz w ogóle szyjki nie mam
gin kazał odstawic leki , no oprocz witamin i ewentualnie czasem moge nospe przy wiekszych skurczach -wczoraj wzielam bo mialam pietra ze cos sie zaczyna no i ucichło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Felicity twoja córa miała 3373 gram w 36w5d?
mój w tym samym dniu miał 2500! Synek wstydź sie dziewczyny cie przerastają ;p
chociaz juz pisalam ze to malo mozliwe, gin tez mowil ze to tylko sprzęt . 2tyg wczesniej miala 2337 wiec to wrecz niemozliwe zeby w 2 tyg przybrala caly kilogram
-
nick nieaktualny
-
Tygrys ale pomyśl o porodzie
Mój syn miał 3300g jak go rodziłam. Uwierz, że łatwo nie było
Wiec trochę współczuje Felicity bo jej dziecko może przekroczyć 4 kg.
Aprilia Najważniejsze jest to, żeby dziecko było zdrowe! Trzymam kciuki, dasz rade wytrwaćAprilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Tygrys ale pomyśl o porodzie
Mój syn miał 3300g jak go rodziłam. Uwierz, że łatwo nie było
Wiec trochę współczuje Felicity bo jej dziecko może przekroczyć 4 kg.
ejj noo nie straszciemoj gin mowil ze nie powinna byc duza ostatecznie, maxymalnie do 3500
a na usg to raczej przeklamany wynik, ja nawet nie przytylam przez te 2tyg
-
Aprilia wrote:Melduję się ze szpitala. Zrobili mi usg i badanie krwi na crp, morfologię i mocz miałam świeże. Ktg mam codziennie. Ogólnie wszystko jest dobrze poza tym wielowodziem i ułożeniem małego. Dziś ordynator zadecydował, że zostaję tu do rozwiązania
Muszę się przyzwyczaić do myśli, że spędzę tu święta... Na moje pytanie, czy jest jakaś szansa na poród sn odpowiedział, że zobaczymy. Jest ciężko, nie tak to sobie wyobrażałam, ale może lepiej, że tak dmuchają na zimne. I może w takim układzie dotrwamy jakoś do stycznia. Bo donoszona wypada mi dopiero w wigilię.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny też tak myślałam żeby tylko nie być w święta w szpitalu, ale teraz to najważniejsze żeby w razie konieczności być pod stałą i dobrą opieką specjalisty. Głowa do góry!!!Będziecie już tulily wasze skarby
Aprilia lubi tę wiadomość
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualny
-
zaczynamy się rozpakowywać w coraz szybszym tempie ... Która następna ?
W ogóle mam wrażenie że to nasze forum tu powoli umiera, wszystkie się na fb przeniosły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny