Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:17
nick nieaktualny, kasiakra, MartaKD, Ag..., nick nieaktualny, Lilla My, jonka91, ilonia1984, Chanela, aniab91, Rybka1, Agus89, szpilka, nick nieaktualny, Agula92, marrtka, Kkarolinaaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bogusiar80, nick nieaktualny, Ewelina88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sylwucha89, Nynusia, Patus_777, nick nieaktualny, amarranta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87, polkosia, Gusiak, Lexie, nick nieaktualny, justysss, Małgorzatka, małaMyszka, Kamila8k, Ona_89', kaszuba, aknis, agania, marzenka, anetaa1607, ewka315, nick nieaktualny, Gumisia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aprilia, Pola_x, nick nieaktualny, naali13, karolinka1992, nick nieaktualny, Marta8880, zoe31, nick nieaktualny, Palvin, marta1987, AnaR, nick nieaktualny, justyna14, Vuko, zielonooka84, mimi87, polaola, Nessa, Befff, alexparis34, Kinia1986, Summerka, nick nieaktualny, Mama84, Ducha, Neli, cud_narod, tygrys73, Maximka, 55adusia55, Szi, Mini Mouse, nick nieaktualny, HANA, converse90, Martii, ania.g, mallinka, domiii, domi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa!!!! czekalysmy na was-my styczniowki 2015;)
Zycze ksiązkowej ciązy dla Ciebie i następnych dziewczyn, malo stesu, duzo odpoczynku i słodkiego bobasa na koniec;)
MartaKD, marrtka, nick nieaktualny, jonka91, nick nieaktualny, Ewelina88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aprilia, Summerka, Ducha lubią tę wiadomość
-
No nic,czas przekazać pałeczkę następnemu rocznikowi:) wszystkiego dobrego.Ja urodziłam 20.01.2015. Pewnie będziecie podczytywać nasz watek od początku:) polecam, niezła lektura i skarbnica wiedzy.jesteśmy lepsze niż google:)
Ag..., polkosia, Agus89, jonka91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aprilia lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:No nic,czas przekazać pałeczkę następnemu rocznikowi:) wszystkiego dobrego.Ja urodziłam 20.01.2015. Pewnie będziecie podczytywać nasz watek od początku:) polecam, niezła lektura i skarbnica wiedzy.jesteśmy lepsze niż google:)
o tak tak:) lepsze niz google i bestsellerowe powiesci;)
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy styczniowe mamusie
zyczymy samych dobrych wiesci, spokojnych 9ciu miesiecy i szczesliwych podorow 
Majoweczka 2015 z coreczka
♡
nick nieaktualny, Ewelina88, 82agnieszka lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -