Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, pierwsza ale nikomu jeszcze nie mowilam. 5 maja mam zarezerwowana wizyte u gina, ale teraz sie zastanawiam czy to nie za predko, bo nie spodziewalam sie , ze ten cykl bedzie owocny z drugiej strony mam bezowe plamienia leciuttkie i biore dupka, wiec moze lepiej to skonsultowac, bo na badanie to za predko
Beatrice, aga3107, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja tez pierwsza. I udalo sie nam w pierwszym cyklu staran.
Moj chlopak juz wie i bardzo sie ucieszyl. Chyba do konca nie wierzyl tak jak ja ze za pierwszym razem sie uda.
Mnie tez bola piersi i to na razie tyle z objawow.
Ja jeszcze nie mam umowionej wizyty. Bede sie umawiac w tym tygodniu dopiero.
Vuko a tobie na kiedy wstepnie wychodzi termin?
Mam nadzieje ze u kazdej z nas bedzie wszystko dobrze i w styczniu bedziemy mogly tulic nasze dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:45
aga3107, Suri97, Flakonik, Harusiowa, Blair, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny Witam nowe koleżanki: Vuko, aga, fajnie że dołączyłyście
U mnie to druga ciąża, niestety pierwsza poroniona w 6. tygodniu, ale teraz mam nadzieję, że będzie inaczej i BEDZIE DOBRZE
Dzieci do tej pory nie mam, nie to że nie chciałam, tylko po prostu to trochę trwało... a że nigdy nie ma właściwego czasu, po prostu zaczęliśmy się z mężem starać o dzidziusia. W grudniu udało się za pierwszym razem, teraz był to 3 cykl pp i 2 cykl gdzie się staraliśmy i znowu zaskoczyło
Ja do lekarza wybieram się jutro, bo mieszkam w DE i tu na betę może wysłać tylko lekarz... Poza tym potrzebuję zwolnienia do pracy, bo nie chcę tym razem nic ryzykować, a pracę mam taką, że będąc w ciąży i tak nie mogę pracować normalnie, więc po co się męczyć. Poza tym pracę mam stresującą i pracuję zazwyczaj dużo godzin, więc myślę, że kilka tygodni beze mnie wytrzymają. A jak będzie wszystko dobrze, to wrócę.
Ja z objawów mam na razie niewiele, powększone i wrażliwe piersi, ciągłe bieganie do toalety, czasem uderza niesamowite ciepło, a czasem mi zimno. Mdłości na razie brak, więc całe szczęście No ale test robiłam dopiero w piątek ,dzień po spodziewanej @ więc to jeszcze wcześnie.
Niestety niesamowicie boli mnie też jajnik, z którego prawdopodobnie szła owulka i trochę mnie to martwi, no ale zobaczę co jutro powie lekarz. Mam nadzieję, że da mi profilaktycznie progesteron, żebym się przy każdym sikaniu nie dopatrywała plamienia... i się trochę psychicznie uspokoiła.
Ja też mam nadzieję, że u wszystkich dziewczyn wszystko będzie dobrze i w styczniu będziemy mamusiami
aga3107, Beatrice, Suri97, Harusiowa, Aprilia, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:Moja tez pierwsza. I udalo sie nam w pierwszym cyklu staran.
Moj chlopak juz wie i bardzo sie ucieszyl. Chyba do konca nie wierzyl tak jak ja ze za pierwszym razem sie uda.
Mnie tez bola piersi i to na razie tyle z objawow.
Ja jeszcze nie mam umowionej wizyty. Bede sie umawiac w tym tygodniu dopiero.
Vuko a tobie na kiedy wstepnie wychodzi termin?
Mam nadzieje ze u kazdej z nas bedzie wszystko dobrze i w styczniu bedziemy mogly tulic nasze dzieciaczki
Beatrice piękny suwaczek
Trzeba wierzyć że będzie dobrzeBeatrice, aga3107, Suri97, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak bedzie nas troche wiecej jeszcze to zrobie liste na pierwszej stronie
Ja mysle ze styczen to naprawde cudowny miesiac na narodziny. Poczatek roku i nowy poczatek w naszym zyciu
Ja mam urodziny 31.12 Moze moj kroliczek wyjdzie wtedy?
lucy to dawaj tez taki suwaczek w podpis
Suri97, Flakonik, Harusiowa, Blair, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:Jak bedzie nas troche wiecej jeszcze to zrobie liste na pierwszej stronie
Ja mysle ze styczen to naprawde cudowny miesiac na narodziny. Poczatek roku i nowy poczatek w naszym zyciu
Ja mam urodziny 31.12 Moze moj kroliczek wyjdzie wtedy?
lucy to dawaj tez taki suwaczek w podpis
Ja suwaczek wstawie jak bede po drugiej becie i wszystko bedzie dobrze na razie wolę nie zapeszaćBeatrice, aga3107, Suri97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja tez dolacze do was bo jutro wybieram sie na pierwsza bete
Vuko no wlasnie sie zdziwilam jak to mozliwe ze na druga polowe stycznia bo dopiero sie zaczynaja terminy na poczatek stycznia
Ja chyba tak calkiem uwierze dopiero jak zobacze fasolke na Usg albo jak zaczna sie pierwsze mdlosci
aga3107, lucy1983, Suri97, Flakonik, Harusiowa, Blair, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Patus_777 super. Trzymam mocno kciuki. Mam nadzieje ze sie udalo i szybciutko do nas dolaczysz a powiedz kiedy bedziesz testowac?
aga3107 witaj kochana :* to twoja pierwsza ciaża? Skad jestes?
tak za 1.5 tyg- 2 tyg góra
Sama jestem z 27 stycznia najlepsze dzieciaki w dodatku zmarzluchy, jak ja miałabym urodzinowy najpiękniejszy prezent w życiu:**** oby się udało....mówimy, że do 3 razy sztuka oby jak na razie mam strasznie wrażliwe piersi jestem po owu, nie chcę się nakręcać;/ ale jest u Was milutko i trzymam za WAS Kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:35
aga3107, Beatrice lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!