Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie nas malutko. Mam nadzieje, że jeszcze dużo dziewczyn dołączy;)
Dziewczyny robie już jakąś prowizoryczną liste na 1 str. Mam nadzieje, że sie nie obrazicie że już was wpisalam
Bede ja edytować jak tylko ktoś dołączy. Prosze jak cos wam sie nie podoba albo jak macie jakies pomysly,sugestie co tam jeszcze można dodać to piszcie np.wiek,imieaga3107, olka24, Vuko, Flakonik, Harusiowa, lucy1983, Suri97, Blair, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, może opowiedzcie coś o sobie??? Jak się lepiej poznamy to będzie łatwiej wymieniać opinie i emocje
Ja w maju kończę 32 lata więc już w kwiecie wieku jak na pierwsze dziecko, ale cóż... Studia, praca i kwestia właściwego faceta odwlekły trochę tą decyzję, choć dzieci chciałam mieć od zawsze Teraz mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i doczekamy się w przyszłości więcej pociech
Miłego wieczoru dziewczyny!!!Vuko, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chyba bede tu najmlodsza bo w tym roku skoncze 19lat Za tydzien pisze matury Ale powiem wam ze sie wcale nie stresuje. Co bedzie to bedzie. Nie planuje raczej isc na studia.
Tak jak juz pisalan udalo nam sie za pierwszym razem czego sie nie spodziewalismy. Ale oboje juz tak bardzo chcielismy miec dzieciatko ze ciaza jest naprawde przemyslana. Chociaz domyslam sie jakie beda reakcje najblizszych , znajomych...
Od pol roku jestem zareczona.
W te wakacje bierzemy slub
Patus_777, aga3107, lucy1983, Suri97, Flakonik, Harusiowa, Blair, Aprilia, Kourtney, Palvin, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chyba najstarsza. 37 lat, do tej pory jakoś nie czułam potrzeby aby zostać mamą. Jedne studia, drugie, trzecie, praca, awans, i rok za roczkiem mijał... Miałam też trochę osobistych przeżyć. Teraz wiem, że gdybym mogła cofnąć czas, na pewno rozpoczęłabym starania duuuużo wcześniej. Wszystko jednak ma swój czas, w tym roku poczułam, że chciałabym aby taki Mały Ktosiek zamieszkał w moim . No i tak znalazłam się na OvuFriend. I teraz trafilam tutaj. Mam nadzieję, że nie będzie za późno.
Gratuluję dojrzałości Beatrice!
I wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia!Patus_777, Beatrice, dorbie lubią tę wiadomość
-
Beatrice wrote:Ja chyba bede tu najmlodsza bo w tym roku skoncze 19lat Za tydzien pisze matury Ale powiem wam ze sie wcale nie stresuje. Co bedzie to bedzie. Nie planuje raczej isc na studia.
Tak jak juz pisalan udalo nam sie za pierwszym razem czego sie nie spodziewalismy. Ale oboje juz tak bardzo chcielismy miec dzieciatko ze ciaza jest naprawde przemyslana. Chociaz domyslam sie jakie beda reakcje najblizszych , znajomych...
Od pol roku jestem zareczona.
W te wakacje bierzemy slub
Mysza graty:) nie ważne, że najmłodsza ważne,że szczęśliwa i że masz swoje cele i marzenia! Ja też młodo się zaręczyłam w wieku 19 lat ...21 lat wyszłam za mąż teraz mam 23 lata Mam przed sobą jeszcze rok studiowania mgr;/ i już nie mam ochoty no ale muszę bo w moim zawodzie bez tego nici;( Pracuję w przedszkolu państwowym oczywiście tylko umowa do sierpnia...bo stare muszę dorobić do emerytury;/ nie ma szans dla młodych....
Tak w ogóle jestem Patrycja z Mysłowic:) rocznik 92! 3 cykl starań o dzidzieaga3107, Beatrice lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
aga3107 wrote:Ja chyba najstarsza. 37 lat, do tej pory jakoś nie czułam potrzeby aby zostać mamą. Jedne studia, drugie, trzecie, praca, awans, i rok za roczkiem mijał... Miałam też trochę osobistych przeżyć. Teraz wiem, że gdybym mogła cofnąć czas, na pewno rozpoczęłabym starania duuuużo wcześniej. Wszystko jednak ma swój czas, w tym roku poczułam, że chciałabym aby taki Mały Ktosiek zamieszkał w moim . No i tak znalazłam się na OvuFriend. I teraz trafilam tutaj. Mam nadzieję, że nie będzie za późno.
Gratuluję dojrzałości Beatrice!
I wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia!
Ważne, że Ci się udało kochana trzymam kciuki mam też kuzynke urodziła po 30-stce i bardzo żałuje, że szalała za pracą ale jest teraz szczęśliwą mamą dziecko zdrowe ! Więc Tobie się też uda;) To jest najważniejsze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:32
aga3107, Beatrice lubią tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
A wy skąd jest jakaś też ze śląska? Męża mam z woj. łódzkiego więc tu i tam mogę bez problemu się spotkać hehhe
Beatrice lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gdzie dokładnie w świętokrzyskim:) mam rodzinę za Połańcem:)
Tak staramy się bardzo chcemy jestem teraz po owulacji oby się udało:Daga3107, Beatrice lubią tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!