Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Serdeczne gratulacje!
Beatrice na pewno niedługo dołączą do Ciebie koleżanki!
Dla wszystkich styczniowych mamusiek wszystkiego dobrego, zdróweczka, dotrwania do stycznia w dwupaku i zero stresów!
Mam nadzieję i życzę Wam żebyście stworzyły tu super atmosferę i były dla siebie wsparciem, tak jak to było u nas Styczniówek 2015
Styczniowa mama z FilipkiemMalenq, MartaKD, Beatrice, Ewelina88, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje
Od kilku dni podglądałam czy STYCZNIÓWKI 2016 juz sie pojawiły i w końcu sa, mam nadzieje do Was dołączyć ,z mężem bardzo nad tym pracujemy:) ale na test jeszcze za wcześnie ale jak się powiedzie to się tu pojawięBeatrice, Patus_777, Aprilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nieśmiało się dopisuję do styczniówek, ale naprawdę nieśmiało, bo to ciąża po poronieniu, więc mam dużo obaw. Mi termin wypadałby na 02.01.2016.
Witaj Beatrice
Na pewno jeszcze sporo dziewczyn się dołączyMamaUli, Beatrice, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny bardzo milo z waszej strony. Tyle gratulacji :* Na pewno bede podczytywac wasz watek
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Ja na dzisiaj mialam termin @ ale nie przyszla. Pojawily sie za to piekne dwie kreski na tescie. Przedtem byly bladzioszki.
Mama84 czekam tu na ciebie Trzymam kciuki za pozytywny test.
lucy1983 witaj kochana. :* Trzeba wierzyc ze tym razem pojdzie wszystko dobrze. Masz juz jakies dzieciatko czy czekasz na pierwsze ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 18:39
olka24, Flakonik, Suri97, Harusiowa, Blair, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane Styczniówki 2016 wszystkiego najlepszego dla Was i waszych dzieci. Życzę Wam aby wasze ciąże były spokojne aż do znudzenia! Az się wzruszyłam gdy ujrzałam ten wątek. To juz rok minął. Trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieję ze uda się Wam stworzyć taką fajną paczkę mamusiek jak nam!
Styczniówka 2015 wraz z córcią!Beatrice lubi tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Ja nieśmiało się dopisuję do styczniówek, ale naprawdę nieśmiało, bo to ciąża po poronieniu, więc mam dużo obaw. Mi termin wypadałby na 02.01.2016.
Mi termin przypadł na 02.01.2015
Córeczka urodziła sie kilka dni przed wigilia, zdrowa i tobie tez tego gorąco życzę! Staraj sie nie stresować, wszystko sie uda i juz niedługo będziesz cieszyć sie maleńkim cudem
Beatrice lubi tę wiadomość
-
Gratuluję :)wszystkim potwierdzonym styczniowym mamusiom 2016
Cieszę się, że jest już osobny wątek Pracowałam z mężem teraz, tylko czekać by się udało:) także będę was podglądać Może i mi się uda dołączyć hehBeatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Pamiętam jak w Styczniu u mnie @nie przyszła a tu potem 2 piękne krechy. Dlatego dla mnie styczeń to cudny miesiąc.
A u mnie tu dzis juz 5 miesiąc Czas tak szybko leci.
Gratuluję !! Zdrowych spokojnych i nudnych ciąż Wam życzę.
Oby było Was jak najwięcej!
Powodzenia dziewczyny :*
Pazdziernikowka 2015Beatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatus_777 super. Trzymam mocno kciuki. Mam nadzieje ze sie udalo i szybciutko do nas dolaczysz a powiedz kiedy bedziesz testowac?
aga3107 witaj kochana :* to twoja pierwsza ciaża? Skad jestes?aga3107, Suri97, Flakonik, Patus_777, Harusiowa, Blair, Kourtney, Palvin lubią tę wiadomość