Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Czesc szalejecie moje drogie ciezko nadazyc za wami Gratuluje nowym styczniowka:)
Morowa gratuluje milo Cie widziec po tej stronie
Bylam dzisiaj u drugiego lekarza ktory bedzie prowadzil moja ciaze przesympatyczny doktor zbadal mnie zrobil usg i bylo widac zarodek pan doktor sie smial ze sie chowa i tak slicznie bylo widac jak bije serduszko jestem szczesliwa nastepna wizyta 1.06:)100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:ja już po wizycie, według usg to 4tc (normalnie dałabym sobie rękę uciąć,że będzie kilka dni starsza jak z OM a tu taki psikus ) jest pęcherzyk ciążowy 10,1 mm i pęcherzyk żółtkowy 3,7mm. serduszka póki co brak, ale może za tydzień na wizycie już będzie dostałam 2x1 luteine i się oszczędzać mam
-
nick nieaktualnyArga wrote:Witam wszystkie styczniówki
Jest to moja pierwsza ciążą i jestem zarazem strasznie szczęśliwa i strasznie zdezorientowana
Ciągle nie dochodzi do mnie, że się udało Cieszę się podwójnie bo sama urodziłam się w styczniu i jest to dla mnie bardzo miły prezent urodzinowy
Jestem na etapie poszukiwania wszelkich informacji i wybierania lekarza prowadzącego co coraz bardziej mnie przerasta.
Jednym słowem czuję się jak we śnie.
Witamy :* Na kiedy ci wstepnie wychodzi termin ?
Do mnie czasami tez to jeszcze nie dochodziKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:Dziewczyny zobaczcie na 1 str watku. Czy chcecie zeby miasta z ktorych jestescie byly tak obok wpisane? Czy chcecie zeby bylo to tylko na tej liscie online wpisane? Czy jak? Bo nie wiem czy dalej uzupelniac
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny