Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arizona_R wrote:o płci dziecka decyduje mężczyzna więc warto przyjrzeć się rodzeństwu swojej połówki:)
ja marzę o córce ale od strony mojego tylko jedna dziewucha i 2 braci, u teścia też głównie męski grono...cóż
To chyba nie do końca się sprawdza. ) Mój tata ma dwóch braci i jedną siostrę, a u nas 3 dziewuchy ;p01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
converse90 wrote:Morwa a kiedy idziesz do ginekologa? ja dopiero jutro dzwonię, więc pewnie za tydzień albo za dwa się dostane, jak nie za trzy bo to różnie bywa. Swoją drogą dziwnie z tą diagnostyką ale ja już tam nie robię, robię w szpitalu bo tam na miejscu mają laboratorium a najbliższa diagnostyka wozi krew i już raz przez to miałam złe wyniki bo hormony i mocz powinny być od razu sprawdzone.
A co do wizyty to idę w czwartek ,ale to głównie jako do endokrynologa. Bo moja ginekolog jest też moim endo. A co do kolejne wizyty to pewnie dowiem się wszystkiego w czwartek już się nie mogę doczekać tego czwartku bo będę miała już wyniki wszystkich rzeczy, które robiłam i będę znała datę pierwsze wizyty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc szalejecie moje drogie ciezko nadazyc za wami Gratuluje nowym styczniowka:)
Morowa gratuluje milo Cie widziec po tej stronie
Bylam dzisiaj u drugiego lekarza ktory bedzie prowadzil moja ciaze przesympatyczny doktor zbadal mnie zrobil usg i bylo widac zarodek pan doktor sie smial ze sie chowa i tak slicznie bylo widac jak bije serduszko jestem szczesliwa nastepna wizyta 1.06:)Morwa, monika_89, Yoacha, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
no to trzymam kciuki! ja do endo dzwonię dzisiaj wieczorem bo muszę skonsultować dawkę euthrox'a
ja bym wolała chłopca, ale nie obrażę się na dziewczynkę ;P najważniejsze, żeby był/była zdrowy/a czytałam gdzieś, że podobno przy niskim beta hcg na początku są chłopcy, a przy wyższym dziewczynki, ale pooglądałam sobie wykresy babek i jakoś mi się to nie sprawdza
dziewczyny, co ma być to będzie, 50% mamy ,że trafimy w płećMorwa, Marta8880, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Liskova wrote:Nie za niska ta moja beta? Gumisia niby ma młodszą ciążę ode mnie, a beta 3402...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 18:58
-
Morwa - dwa miesiące temu miałam 3,1 i brałam pół tabletki euthyrox 25, po miesiącu wzrosło do 3,3 więc dawka zwiększona cała tabletka 25 a w weekendy 1,5 tabletki i w miesiąc po takiej dawce zeszło do 1,52 także całkiem spoko
Liskova - chyba nie liczy się wysokość bety tylko przyrost, więc powtórz za 2/3 dni. Ja miałam w 13dpo 38,7 a w 15dpo 88,6, więc dosyć nisko, ale przyrost 139% w niecałe 48h, więc trzymam się tego, że jest dobrze bo jest przyrost! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już po wizycie, według usg to 4tc (normalnie dałabym sobie rękę uciąć,że będzie kilka dni starsza jak z OM a tu taki psikus ) jest pęcherzyk ciążowy 10,1 mm i pęcherzyk żółtkowy 3,7mm. serduszka póki co brak, ale może za tydzień na wizycie już będzie dostałam 2x1 luteine i się oszczędzać mam
Beatrice, monika_89, Liskova, Gumisia lubią tę wiadomość
-
Anulka super wiesci ja nie znam dzisiejszych wymiarow dzidzi,bo mi nie podali,ale pewnie jak wypisza mnie ze szpitala,to dostane usg z opisem szkoda tylkp,ze lekarla dala mi posluchC pikawki tylko przez doslownie 3-4sec,ale i tak sie ciesze!
anulka557, Liskova lubią tę wiadomość
-
ja zadzwoniłam i zapytałam o ta nitke krwi..powiedziano mi, że jak nie mam skurczy nie plamie mam lezeć dalej jak chce moge przyjechac polezec w szpitalu-podziekowałam juz lezalam 4 dni wysarczy mi:) dzis moj synek troszke po lozku poskakal wiec moze to dlategocos tam sie naruszylo:) mam nadzieje, że nie na darmo leze:)
a jak w pracy u was ja mam umowe na czas nieokreslony nie moga mnie zwolnic prawda?
mam straszna ochote na przytulane a cholera nie moge!!
Monika34