Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniech ktoś mnie od kompa wygoni....tyle rzeczy trzeba zrobić...muszę ogolić nogi, powinnam zrobić to jakiś tydzień temu (używam depilatora wiec zawsze daje im trochę czasu)....w sumie to nie goliłam nóg odkąd skończył się okres płodny:) mój to musi mnie mooooocno kochać, zwłaszcza, że żądam od niego golenia brody co 2 dzień...czy to już hipokryzja?
Wczoraj wypiłam 2 szklanki koktajlu z truskawek, późnym wieczorem...jak mnie bolał brzuch:(ketka91 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, witam się z kawą prosto z pracy.
Wczoraj wieczorem na kilka minut czułam się tak, jakby mi w podbrzusze ktośigły wbijał. Dokładnie to tylko z jednej strony, tej z którego była owu.
Uh teraz będę się niepotrzebnie denerwować
Ketka zazdroszczę podglądania malucha przy takiej becie juz powinnaś coś widziećketka91 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Dołączam juz do Was, chociaż ciągle się stresuje, czy z moją ciążą będzie ok
Już Was trochę podczytalam. Widzę, ze brakuje wam dzidziusia na 7.01, to ja mam termin na 7.01.16
To moja 4ta ciąża. Mam 2 synow, 1 ciąża poroniona( poronienie zatrzymane) w marcu 2015 w 11tc, ale zarodek sie nie rozwijal od 7tc. Byłam juz na usg 2 dni temu i zarodek rozwija się, akcja serca 156', wielkość odpowiada wiekowi ciąży. Ale będę spokojna jak będę widziala rozwoj w nastepnych badaniach usg, na razie drżę.
Czytałam u Was, że gdy jest wyzsza beta, to wieksze szanse na dziewczynkę To bardzo ucieszyło szczególnie mojego męża. Moja beta: 15dpo 792, 17dpo 1398, 20dpo 3902. Ciekawe:-)Aprilia, Morwa, vincaminor, Felicity, anulka557, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:
Czytałam u Was, że gdy jest wyzsza beta, to wieksze szanse na dziewczynkę To bardzo ucieszyło szczególnie mojego męża. Moja beta: 15dpo 792, 17dpo 1398, 20dpo 3902. Ciekawe:-)grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Mnie to przeraża bo jestem ciągle głodna - co ciekawe zawsze byłam słodyczożerna a teraz czekolada w domu leży i nie ma komu jej zjeść. Rzucam się za to na wędliny, twaróg i... warzywa
monika_89 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
vincaminor wrote:Mnie to przeraża bo jestem ciągle głodna - co ciekawe zawsze byłam słodyczożerna a teraz czekolada w domu leży i nie ma komu jej zjeść. Rzucam się za to na wędliny, twaróg i... warzywa
vincaminor lubi tę wiadomość