Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Pewnie tylko narazie przyswoisz to co jest Ci z nich potrzebne (witaminki i w ogóle) a potem nie będziesz mogła na to jedzenie patrzeć. Ale to nic straconego upolujesz nową ofiarę twojej miłości kulinarnej
Najdziwniejsze byłoby chyba to jakbym zapałała miłością do jajecznicy. Od dziecka nienawidzę smażonych jajek, w formie rozbełtanej to nawet patrzeć na nie nie mogę, o wąchaniu czy próbowaniu mowy nie ma. to byłby szok, z resztą pewnie nie tylko dla mniegrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Mnie to przeraża bo jestem ciągle głodna - co ciekawe zawsze byłam słodyczożerna a teraz czekolada w domu leży i nie ma komu jej zjeść. Rzucam się za to na wędliny, twaróg i... warzywa
Monika34 -
nick nieaktualny
-
alexa wrote:Dziewczyny, co ile macie wizyty u ginekolog? my byliśmy w 5 tyg to było widać 8 mm, i następna wizyta w 9 tyg trochę się zmartwilam że co miesiąc ale od razu nas uspokoiła doktor że wszystko wygląda Bardzo dobrze i nie ma potrzeby..
Monika34 -
vincaminor wrote:Haha
Najdziwniejsze byłoby chyba to jakbym zapałała miłością do jajecznicy. Od dziecka nienawidzę smażonych jajek, w formie rozbełtanej to nawet patrzeć na nie nie mogę, o wąchaniu czy próbowaniu mowy nie ma. to byłby szok, z resztą pewnie nie tylko dla mniemonika_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Dorbie wpisz się na listę tylko pamiętaj że z telefonu i z tableta nie da rady edytować
https://docs.google.com/spreadsheets/d/tchE0hs_5IGC1DPA8Jf29wQ/htmlview#gid=0
ja też nie mogę nic wpisać. To nie jest arkusz do edycji. Poprzedni link był jakiś dłuższyMama Zosi