X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova cudownie!!! :)

Carmen1724 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Nie mam jak odpocząć bo w pracy jestem. :( Tak mnie przed chwilą zmuliło rzuciłam wszystko i pobiegłam do toalety. Ale nie zwymiotowałam.
    Ale ci dobrze w domku. ;) Odpoczywaj a nie tam domowe sprawy. Należy ci się. ;)

Ech, samo się nie zrobi, ale tylko pranie wstawię i obiad muszę zrobić więc to nie tak dużo. Prasowanie jeszcze czeka sle chyba poleży do jutra bo po południu jedziemy do mojej kumpeli z pracy co ma takiego 8 miesięcznego słodkiego szkraba. Będzie spacerek i ciacho i trochę wyrwę się z domu przynajmniej :)
    A ty do której w tej pracy? Oby nie za długo ;)

Liskova - gratulacje :) wiedziałam że będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Słuchajcie, a gdzie jest aga3107? Była bardzo aktywna pod koniec kwietnia i ostatni post z 29.04 a wykres na rózowej stronie skończył się 12.05.Czy mysłicie o tym samym co ja? :-(
    Ja wiem co to znaczy, niecałe 3 mce temu to przeszłam, drże na sama myśl...i boję się nadal

Teżsię nad tym zastanawiałam bo fajnie się z Agą pisało... Oby to nie było to, może tylko przestała być aktywna... Ja nadal trzymam kciuki za Ciebie Aga :) jak to czytasz to odezwij się kochana bo się martwimy :)

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja,w tej chwili pilnuje koleżance dziecka już ponad godzinę :d 12 msc ma :d iii sobie słodko spiocha, taki mały aniołek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka razy ją podnosilam, ale nie jest ciężka, chyba mi nie zaszkodziło.. ;>

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Ech, samo się nie zrobi, ale tylko pranie wstawię i obiad muszę zrobić więc to nie tak dużo. Prasowanie jeszcze czeka sle chyba poleży do jutra bo po południu jedziemy do mojej kumpeli z pracy co ma takiego 8 miesięcznego słodkiego szkraba. Będzie spacerek i ciacho i trochę wyrwę się z domu przynajmniej :)
    A ty do której w tej pracy? Oby nie za długo ;)

Liskova - gratulacje :) wiedziałam że będzie dobrze :)
    Niestety dzisiaj mój dyżur 12 godzin. :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexa taki roczniak to jeszcze lekki jest więc spokojnie. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova gratki :)

ja właśnie jem truskawki...z nutellą :D pychottaa

zaczęłam sprzątać i też czeka mnie prasowanie ale nie moge sie do niego przemóc...wiem że to głupie ale mam uraz.....-ostatnim razem podczas prasowania zaczęłam krwawić (a to było 6maja!) więc domyślacie się jaką mam teraz górę prasowania...

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:
    Liskova gratki :)

ja właśnie jem truskawki...z nutellą :D pychottaa

zaczęłam sprzątać i też czeka mnie prasowanie ale nie moge sie do niego przemóc...wiem że to głupie ale mam uraz.....-ostatnim razem podczas prasowania zaczęłam krwawić (a to było 6maja!) więc domyślacie się jaką mam teraz górę prasowania...
    zupełnie Cię rozumiem. :)

mnie też czeka trochę prania, ale jeszcze chwilę poleżę na kanapie :D

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj ogarnęłam mieszkanko. ;) Felicity rozumiem Cię.

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już poodkurzałam. Teraz czeka na mnie pełen kosz wypranych rzeczy. Na szczęście w większości to ręczniki, więc tylko poskładam, bo nie chce mi się prasować.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam prasuję na bieżąco to w czym mam zamiar wyjść. To samo mąż. ;) Więc nie mam sterty ubrań do wyprasowania. ;) Wolę taki system, bo trzymamy ubrania złożone w szafkach w komodach więc i tak by się pogniotło. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:32

anulka557 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    A ja tam prasuję na bieżąco to w czym mam zamiar wyjść. To samo mąż. ;) Więc nie mam sterty ubrań do wyprasowania. ;) Wolę taki system, bo trzymamy ubrania złożone w szafkach w komodach więc i tak by się pogniotło. ;)
    ja mało co prasuję :P zawsze po praniu strzepuję, wieszam na suszarkę, a w szafie praktycznie wszystko (prócz spodni) wisi na wieszakach, więc nie ma kiedy się pognieść :P jedynie takie rzeczy jak koszule, to wiadomo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie prasuje w ogóle, no, chyba, że koszulę trzeba, ale to rzadko. Sprawilam sobie suszarkę i po suszeniu skladam wszystko i raczej rzadko cos wymaga prasowania

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my juz po ;) Fasol ma 53 mm. Serduszka nie bylo jeszcze widac ale wszystko ladnie wyglada ;) 16 czerwca kolejna wizyta

eneska, anulka557, converse90, lucy1983, monika_89, Monika34, Arizona_R, Smużka, vincaminor, Liskova, Beatrice lubią tę wiadomość

Mama Zosi :)
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketka niech fasol rośnie :) Na następnej wizycie będzie serduszko :D

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ketka, stanowczo za wcześnie jeszcze na serduszko:) Dostałaś kartę ciąży?

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketka91 wrote:
    No my juz po ;) Fasol ma 53 mm. Serduszka nie bylo jeszcze widac ale wszystko ladnie wyglada ;) 16 czerwca kolejna wizyta
    O kurde duży. Ja miałam usg w 5 tygodniu i 6 dni i moja fasolka miała 10,59 mm. Teraz się zastanawiam czy moja nie jest za mała.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketka91 wrote:
    Super. ;) A na serduszko jeszcze za wcześnie. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że fasolka Ketki ma 0,53 mm? :P bo jakby miała 53 mm, to przecież ponad 5 cm!

anulka557, Marta8880, lucy1983 lubią tę wiadomość

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ