Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Właśnie muszę to zrobić tylko później jak będę na laptopie. Na telefonie ciężko się patrzy na to wszystko
7t5d a tu mi pokazuje o 2 dni do tyłu na stronce, nie wiem czemu
Byłam w 5 tyg od razu, wszystko ok następna wizyta za 2 tyg
Ale między czasie byłam u innego skonsultować się.. Nie mogłam się powstrzymać i było widać serduszko już lekko bijące doktor powiedział że jak najbardziej wszystko ok, czujemy się super, cały czas pracuję
A Ty? Jak samopoczucie?
No to super ja na razie byłam trochę na zwolnieniu, żeby trochę się oszczędzać bo mam stresującą pracę, potem dopadły mnie rewolucje żołądkowe i musiałam znowu zostać w domu, ale już mi lepiej i od wtorku próbuję wrócić do pracy, ale zobaczę jak się będę czuła Ja w styczniu poroniłam więc że tak powiem teraz dużo bardziej uważam i oszczędzam się dziecko ważniejsze niż praca, tym bardziej że mam dość dobrą sytuację w pracy. -
nick nieaktualnyOjjej to bardzo mi przykro..
Ale teraz masz szczęście pod serduszkiem i dokładnie tak musisz się oszczędzać i dbać o Was!!
Ja dopóki dobrze się czuje i mam siłę to chce chodzić bo w domu bym umarła z nudów hehe.. Ale jak by była taka potrzeba to z dnia na dzień bym to rzuciła
Miejmy nadzieję że jednak tak się nie stanielucy1983 lubi tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Gumisia z telefonu nie da się nic edytować niestety.
Jak się czujesz? Mdłości męczą??? -
nick nieaktualnyGumisia wrote:Rozbita jestem jakbym grypę miała. Senna jestem. Brzuszek rano bolał. Zawroty głowy i mdłości. Czyli pakiet ciężarówki. A ty jak się czujesz Kochana?
Ojj niedobrze, ale masz typowe ciążowe objawy jak możesz to odpoczywaj jak najwięcej
Mnie standardowo mdli cały czas, zjadłam śniadanko i znowu leżę w łóżku. Ale musze w końcu wstać, wziąć prysznic i zabrać się za domowe sprawy... Powolutku ale do celu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 11:03
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Ojj niedobrze, ale masz typowe ciążowe objawy jak możesz to odpoczywaj jak najwięcej
Mnie standardowo mdli cały czas, zjadłam śniadanko i znowu leżę w łóżku. Ale musze w końcu wstać, wziąć prysznic i zabrać się za domowe sprawy... Powolutku ale do celu
Ale ci dobrze w domku. Odpoczywaj a nie tam domowe sprawy. Należy ci się. -
nick nieaktualnySłuchajcie, a gdzie jest aga3107? Była bardzo aktywna pod koniec kwietnia i ostatni post z 29.04 a wykres na rózowej stronie skończył się 12.05.Czy mysłicie o tym samym co ja?
Ja wiem co to znaczy, niecałe 3 mce temu to przeszłam, drże na sama myśl...i boję się nadal -
Witajcie
Nie mogę za wami nadążyć
Ja od 2,5 tygodnia walczę z mdłościami, które trwają 24h. Nic prawie nie jem od początku mdłości wchodzą krakersy, suchy rogal, i nektarynki.
Wieczorami pojawia się Pani zgaga i przez to jeszcze bardziej wymiotuje.
Cwaniakowałam, że nie potrzebuje zwolnienia ale niestety w pracy co 10 minut musiałam biegać do toalety więc nie było sensu.
21.05 Po raz pierwszy zobaczyłam moje małe serduszko a dzidziuń ma 1cmdorbie, lucy1983 lubią tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny:)
Ja dzisiaj troszkę pospałam, wstałam o 11 wsunęłam teraz całą bułkę z nutellą i relaksuję się przed tv
co do programu Katarzyny Bosackiej, czasami powtarzają go (w całości, około 90 min.) na TVN Style - trzeba śledzić. Ja oglądałam chyba z 3 razy, jak jeszcze nie byłam w ciąży
co do mieszkania w domku czy w bloku, z rodzicami mieszkałam na początku w bloku, potem (gdy miałam 7 lat) rodzice wybudowali dom i mieszkają tam do dziś, a ja z mężem rok temu przeprowadziłam się do bloku z powrotem. Nie ma tragedii, żeby się przestawić z domu na blok, tylko latem trochę brakuje - wiadomo, w domu zawsze wychodziłam na taras, opalanko i inne - w bloku z tym ciężej ale często jeździmy do rodziców, czy to na grilla, czy tak po prostu:) więc nadrabiamy
moja wizyta już we wtorek - nie mogę się doczekać
a w poniedziałek maraton badaniowy : PPPdorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny