Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też miałam mieć jutro wizytę, ale dałam maleństwu jeszcze troszku czasu i o dziwo od kilku dni mam taki wewnętrzny spokój, nawet na tą wizytę nie czekam jak na szpilkach, wiem, że będzie ok, że to taki sam tydzień będzie jak i 15 czy 25, po prostu rutynowa kontrola )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dzisiaj na obiad zrobilam nalesniki ze szpinakiem i serem feta, ale cos mi sie obilo o uszy ze nie powinnam jesc sera feta, to prawda??
I takie drugie pytanko jak myslicie jak pojde na usg w pierwszym dniu siodmego tygodnia to jakie mam sznse uslyszec serduszko. Mieszkam w Uk tutaj pierwsze usg jest w 12 tygosniu wiec pojde prywatnie a nie ukrywam ze nie jest to tanie;/ dlatego zastanawiam sie czy nie poczekac jeszcze... ale to czekanie mnie dobija ;([link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
eneska wrote:powinno się szybciutko zagoić - podniebienie i dziąsła bardzo szybko się regenerują to i tak już Cię długo trzyma - te dwa dni. A nie masz tam jakiegoś ciała obcego? Jak nie ma ropy i zakażenia, to po prostu trzeba to przeczekać złagodzić troszkę możesz pastą do zębów - moja dentystka zawsze zaleca wcieranie pasty palcem. Naładować i zostawić