X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz warto sobie przeszukać szafki a wszystko się znajdzie :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zwlekłam z łóżka niedawno, robiłam śniadanie i tak mi się słabo zrobiło, że mąż musiał dokończyć.

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam posprzątane :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka315 wrote:
    Hej u mnie od wczoraj brak mdłości, dzisiaj już nawet piersi nie bolą,czasami tylko brzuch zaboli. Trochę się martwie że sen się sprawdzi :(
    Musze zadzwonić do lekarza i może uda się przyśpieszyć wizytę.
    My wczoraj też na grilu, zjadłam dwie kiszki ziemiaczane a dziś do mamy na obiad.
    Spokojnej niedzieli
    nie codziennie ma się mdłości ja miałam w tym tyg co ty z synem już nie mdłości tylko wymioty i to nie co dziennie a piersi nie zawsze bolą

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Piszecie jak oszalałe. Ja zaraz szykuje się na niedzielny spacer z mężem. U Nas dzisiaj ładna pogoda:) Ja mam na obiad lazanię...

Mam pytanie: Od kilku dni mam takie wrażenie, że coś mi stoi na gardle. takie dziwne uczucie, przy piciu, jedzeniu, przełykaniu. Miała tak kiedyś któraś? Coś pomogło?

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie kurde znowu trzymaja zaparcia...mdlosci jeszcze nie mam, piersi tez nie bola jedynie sutki wrazliwe.
    Dzis w koncu wraca moj M.:) nudno tak samej w domu...a we wtorek druga przymiarka sukni slubnej :) juz sie nie moge doczekac...

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak często i samo przechodzi :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się wyhulaliśmy wczoraj na weselu :) Bardzo dobrze się czułam, może ze dwa razy zakłuło podbrzusze, to siadałam. I dwa razy w trakcie tańca musiałam wyjść na pole, bo mi się niedobrze zrobiło (raz, bo mi TŻ chuchnął wódą w twarz :D ).

Objadłam się jak nie wiem co, bo jedzenie było pyszne :D

marta1987, eneska lubią tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide spac mam faze spadku cisnienia i nie wiem co sie dzieje

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila8k wrote:
    Hej! Piszecie jak oszalałe. Ja zaraz szykuje się na niedzielny spacer z mężem. U Nas dzisiaj ładna pogoda:) Ja mam na obiad lazanię...

Mam pytanie: Od kilku dni mam takie wrażenie, że coś mi stoi na gardle. takie dziwne uczucie, przy piciu, jedzeniu, przełykaniu. Miała tak kiedyś któraś? Coś pomogło?

Ja tak mialam ale nie w ciazy, takie uczucie ciala obcego. Okazalo sie ze jest to zniszczony i podrazniony przelyk od refluksu. Dostalam tabletki i przeszlo ..

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    A mnie kurde znowu trzymaja zaparcia...mdlosci jeszcze nie mam, piersi tez nie bola jedynie sutki wrazliwe.
    Dzis w koncu wraca moj M.:) nudno tak samej w domu...a we wtorek druga przymiarka sukni slubnej :) juz sie nie moge doczekac...
    Kiedy ślubujesz ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo wszystkim :)
    My pospalismy, aż do 11 co się rzadko zdarza :D ale późno wróciliśmy, na dodatek zimno i leje nie chce się wstawać..
    My jutro mamy wolne, juuupi :D w Niemczech święto. Także będziemy się byczyc i odpoczywać :P

lucy1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    My się wyhulaliśmy wczoraj na weselu :) Bardzo dobrze się czułam, może ze dwa razy zakłuło podbrzusze, to siadałam. I dwa razy w trakcie tańca musiałam wyjść na pole, bo mi się niedobrze zrobiło (raz, bo mi TŻ chuchnął wódą w twarz :D ).

Objadłam się jak nie wiem co, bo jedzenie było pyszne :D
    hahaha! ja miałam tak samo w ten weekend, jak mój małż popił i w nocy w łóżku chuchał mi w twarz hahaha :D - okropne! :P

Liskova lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, POMOCY!

Jakieś 2 dni temu podrażniłam sobie podniebienie i dziąsło koło zęba, bo zjadłam coś z ostrymi kantami. Boli i troszkę spuchło. Co mogę zrobić, bo nie mogę nic jeśc, ani pić ciepłego? :(

Nie mam szałwii w domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Dziewczyny, POMOCY!

Jakieś 2 dni temu podrażniłam sobie podniebienie i dziąsło koło zęba, bo zjadłam coś z ostrymi kantami. Boli i troszkę spuchło. Co mogę zrobić, bo nie mogę nic jeśc, ani pić ciepłego? :(

Nie mam szałwii w domu.
    powinno się szybciutko zagoić - podniebienie i dziąsła bardzo szybko się regenerują :) to i tak już Cię długo trzyma - te dwa dni. A nie masz tam jakiegoś ciała obcego? Jak nie ma ropy i zakażenia, to po prostu trzeba to przeczekać :) złagodzić troszkę możesz pastą do zębów - moja dentystka zawsze zaleca wcieranie pasty palcem. Naładować i zostawić :)

Liskova lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj wstaliśmy o 9:15 mąż zrobił kawusie sobie ukroił placka a mi uszykował śniadanko :D Teraz szykuję pomalutku obiadek :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój właśnie też podał śniadanko i potem robi obiadek :d tylko w weekend może się wykazać wiec mu daje pole do popisu :P hi hi

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I bardzo dobrze nie jesteśmy same a po za tym muszą teraz za nas trochę popracować :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Kiedy ślubujesz ?

20 czerwca więc już mało czasu zostało a załatwiania masa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mdłości jeszcze nie ma ale ból piersi się pojawił. Nie mam pomysłu jakoś na obiad śniadanko mężul zrobił i teraz się zajadam nektarynkami a wczoraj wieczorem mnie na bób napadło pyszny był.

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ