Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewka315 wrote:Hej u mnie od wczoraj brak mdłości, dzisiaj już nawet piersi nie bolą,czasami tylko brzuch zaboli. Trochę się martwie że sen się sprawdzi
Musze zadzwonić do lekarza i może uda się przyśpieszyć wizytę.
My wczoraj też na grilu, zjadłam dwie kiszki ziemiaczane a dziś do mamy na obiad.
Spokojnej niedzieli
Monika34 -
Hej! Piszecie jak oszalałe. Ja zaraz szykuje się na niedzielny spacer z mężem. U Nas dzisiaj ładna pogoda:) Ja mam na obiad lazanię...
Mam pytanie: Od kilku dni mam takie wrażenie, że coś mi stoi na gardle. takie dziwne uczucie, przy piciu, jedzeniu, przełykaniu. Miała tak kiedyś któraś? Coś pomogło?
-
My się wyhulaliśmy wczoraj na weselu Bardzo dobrze się czułam, może ze dwa razy zakłuło podbrzusze, to siadałam. I dwa razy w trakcie tańca musiałam wyjść na pole, bo mi się niedobrze zrobiło (raz, bo mi TŻ chuchnął wódą w twarz ).
Objadłam się jak nie wiem co, bo jedzenie było pysznemarta1987, eneska lubią tę wiadomość
-
Kamila8k wrote:Hej! Piszecie jak oszalałe. Ja zaraz szykuje się na niedzielny spacer z mężem. U Nas dzisiaj ładna pogoda:) Ja mam na obiad lazanię...
Mam pytanie: Od kilku dni mam takie wrażenie, że coś mi stoi na gardle. takie dziwne uczucie, przy piciu, jedzeniu, przełykaniu. Miała tak kiedyś któraś? Coś pomogło?
Ja tak mialam ale nie w ciazy, takie uczucie ciala obcego. Okazalo sie ze jest to zniszczony i podrazniony przelyk od refluksu. Dostalam tabletki i przeszlo .. -
marta1987 wrote:A mnie kurde znowu trzymaja zaparcia...mdlosci jeszcze nie mam, piersi tez nie bola jedynie sutki wrazliwe.
Dzis w koncu wraca moj M. nudno tak samej w domu...a we wtorek druga przymiarka sukni slubnej juz sie nie moge doczekac...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:My się wyhulaliśmy wczoraj na weselu Bardzo dobrze się czułam, może ze dwa razy zakłuło podbrzusze, to siadałam. I dwa razy w trakcie tańca musiałam wyjść na pole, bo mi się niedobrze zrobiło (raz, bo mi TŻ chuchnął wódą w twarz ).
Objadłam się jak nie wiem co, bo jedzenie było pyszneLiskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Dziewczyny, POMOCY!
Jakieś 2 dni temu podrażniłam sobie podniebienie i dziąsło koło zęba, bo zjadłam coś z ostrymi kantami. Boli i troszkę spuchło. Co mogę zrobić, bo nie mogę nic jeśc, ani pić ciepłego?
Nie mam szałwii w domu.Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny