Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:o to dajesz mi nadzieje:)zdaję sobie sprawę, że nie każda mu si mieć oznakę ale myślałam, że jak jedna ma skłonności do tego w ciąży to i w 2 tak będzie
Monika34 lubi tę wiadomość
-
Ania:D wrote:Monika kazda z nas sie martwi, trzeba odganiać zle mysli!! Ja mam wysoka betę i nie mam mdłości porannych czy cos...piersi przestają bolec, mam duzo energii, trzeba sie cieszyc z dobrego samopoczucia!!
ja już nawet wczoraj mnie pisałam bo stwierdziłam, że będę monotematyczna z tym moim brakiem objawów:( ze macie mnie już dosć
Monika34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondyna0 wrote:Mam kochane do was pytanko. Co myślicie o stosowaniu samoopalacza w ciąży? Za tydzień mam impreze rodzinna i chciałabym się trochę przybrazowic. Oczywiscie brzuszka bym nie smarowala tyljo dekolt, ręce, buzie i nogi.
-
Monika34 wrote:macie jakieś fajne przepisy na kapustę kiszoną ? bo mam w lodówce ale nie wiem co mam powiedzieć m żeby zrobił z niej:)
blondyna co do samoopalacza to niestety nie pomogeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 10:54
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Blondyna0 wrote:Mam kochane do was pytanko. Co myślicie o stosowaniu samoopalacza w ciąży? Za tydzień mam impreze rodzinna i chciałabym się trochę przybrazowic. Oczywiscie brzuszka bym nie smarowala tyljo dekolt, ręce, buzie i nogi.
Monika34 -
Ania:D wrote:Moja ost veta z piatku była 32934,2 a ja koncze gołąbki:) zapraszam:D
Monika34 -
nick nieaktualny
-
Monika34 wrote:macie jakieś fajne przepisy na kapustę kiszoną ? bo mam w lodówce ale nie wiem co mam powiedzieć m żeby zrobił z niej:)
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej u mnie od wczoraj brak mdłości, dzisiaj już nawet piersi nie bolą,czasami tylko brzuch zaboli. Trochę się martwie że sen się sprawdzi
Musze zadzwonić do lekarza i może uda się przyśpieszyć wizytę.
My wczoraj też na grilu, zjadłam dwie kiszki ziemiaczane a dziś do mamy na obiad.
Spokojnej niedzieli