X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika kazda z nas sie martwi, trzeba odganiać zle mysli!! Ja mam wysoka betę i nie mam mdłości porannych czy cos...piersi przestają bolec, mam duzo energii, trzeba sie cieszyc z dobrego samopoczucia!!

anulka557, Marta8880 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    o to dajesz mi nadzieje:)zdaję sobie sprawę, że nie każda mu si mieć oznakę ale myślałam, że jak jedna ma skłonności do tego w ciąży to i w 2 tak będzie
    właśnie nie :) i to mnie też zadziwia, że ten sam organizm, ojciec ten sam :D wszystko niby to samo, a za każdym razem co innego :)

Monika34 lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania:D wrote:
    Monika kazda z nas sie martwi, trzeba odganiać zle mysli!! Ja mam wysoka betę i nie mam mdłości porannych czy cos...piersi przestają bolec, mam duzo energii, trzeba sie cieszyc z dobrego samopoczucia!!
    jaką masz betę ostatnią?

ja już nawet wczoraj mnie pisałam bo stwierdziłam, że będę monotematyczna z tym moim brakiem objawów:( ze macie mnie już dosć

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co macie dziś na obiad?

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia musisz myśleć pozytywnie!
    u mnie dziś rosół i kurczak z kluskami ;)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ziemniaki mięso sosik i młodą kapustę gotowaną mmm pyszności. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo kapusta:) ja muszę zjeść to co mi mąż zrobi:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie jakieś fajne przepisy na kapustę kiszoną ? bo mam w lodówce ale nie wiem co mam powiedzieć m żeby zrobił z niej:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim ostatnim objawem jest to że jestem wściekła jak osa. Wszystko mnie denerwuję, biedny maż tylko robi uniki i chowa się po kątach ;)

Ania:D lubi tę wiadomość

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kochane do was pytanko. Co myślicie o stosowaniu samoopalacza w ciąży? Za tydzień mam impreze rodzinna i chciałabym się trochę przybrazowic. Oczywiscie brzuszka bym nie smarowala tyljo dekolt, ręce, buzie i nogi.

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ost veta z piatku była 32934,2 a ja koncze gołąbki:) zapraszam:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna0 wrote:
    Mam kochane do was pytanko. Co myślicie o stosowaniu samoopalacza w ciąży? Za tydzień mam impreze rodzinna i chciałabym się trochę przybrazowic. Oczywiscie brzuszka bym nie smarowala tyljo dekolt, ręce, buzie i nogi.
    Chemia...ja bym nie ryzykowała...

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    macie jakieś fajne przepisy na kapustę kiszoną ? bo mam w lodówce ale nie wiem co mam powiedzieć m żeby zrobił z niej:)
    ja lubię taką zasmażaną z boczkiem i czosnkiem

blondyna co do samoopalacza to niestety nie pomoge

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 10:54

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna0 wrote:
    myślę tak samo jak Ania nie ryzykowałabym. Ale w poprzedniej ciąży miałam swój ślub i też chciałam się podbrązowić i szukałam bardzooo dużo informacji o tym i jedyna bezpieczna opcja to były jakies takie natryskowe ale nie wiem u nas tego wmieście nie znalazłam

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ost veta z piatku była 32934,2 a ja koncze gołąbki:) zapraszam:D
    o to faktycznie śliczna:) ja się zastanawiałam nad betą ale niestety jak wyjdzie źle to będę mieć cały poniedziałek smutny a tak to do wtorku wytrzymam zresztą ja mam zakaz robienia bety:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem kosmetologiem, znam skład...proponuje kupic rajstopy w sprayu:) nim łapki i nóżki, na buzie podkład i jest super:D

Blondyna0 lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem kosmetologiem, znam skład...proponuje kupic rajstopy w sprayu:) nim łapki i nóżki, na buzie podkład i jest super:D
    a co to jest rajstopy w sprayu? pokaż linka jak masz chwilke

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    Ja czasami robię surówkę z kiszonej kapusty dodaję siekaną pietruszkę startą marchewkę jabłko dodaję cukru pieprzu soli i troszeczkę oliwy do smaku mmm pycha :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz strasznie mi jakos na tym przybrazowieniu nie zalezy. Przedewszystkim zdrowie kruszynki. A rajstopy w spreju mam zapomnialam o nich :)

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • ewka315 Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie od wczoraj brak mdłości, dzisiaj już nawet piersi nie bolą,czasami tylko brzuch zaboli. Trochę się martwie że sen się sprawdzi :(
    Musze zadzwonić do lekarza i może uda się przyśpieszyć wizytę.
    My wczoraj też na grilu, zjadłam dwie kiszki ziemiaczane a dziś do mamy na obiad.
    Spokojnej niedzieli

4c3tdqk3evf5n69m.png
‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ