Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że nie tylko ja już nie śpię Mąż właśnie wyszedł do pracy... A ja później jadę do tesciów na wieś żeby nie siedzieć cały dzień sama w domu. Za tydzień w niedzielę ja do pracy, ale mam nadzieję, że ostatni dzień przed L4... Vincaminor- spokojnej pracy i szybkiego powrotu do domku
Arizona- mam tak samo...
Miłego dnia wszystkim! -
Witam z rana
My wczorajszy wieczór spędzilismy u znajomych. Okazało się, że jedni planują zacząć a jedni już sie starają o bobasa, ale mnie kusiło, żeby się pochwalić, że my już
co do śluzu to u mnie generalnie sucho, ale przed ciażą tez nie miałam jakichś wielkich ilości
vincaminor żeby Ci szybko przeleciało w pracy
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam się w zaczętym 7 tygodniu
u mnie śluzu zawsze mało było, czy przed ciążą czy w ciąży, ale teraz to w ogóle ciężko cokolwiek stwierdzić przez luteinę...
mdłości mnie męczą czy zjem czy nie, najgorzej rano, no tylko otworzę oczy, mija 2 sekundy i BUM! ale na szczęście obywa się bez wymiotów, ptfu ptfuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 09:55
-
nick nieaktualnyHej a ja nie wiem, jaka u mnie pogoda, bo wyleguję się jeszcze w łóżku z mężem i z psem:D dzisiaj jedziemy na obiad do moich rodziców, bo nie będziemy mogli podjechac w Dzień Matki. Trochę mdło u mnie, ale pewnie jak zjem śniadanie, to będzie dobrze
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:dzień dobry:)
2 dni do wizyty:) u mnie nadal brak jakichkolwiek objawów;/ nadzieje tracę całkowicie albo już straciłam:( ale czekam do wtorku...nie wiem jak można być w ciąży i nie mieć ani jednego objawu;/ -
nick nieaktualnyAnia:D wrote:My baby jestesmy jakies inne;) to trzeba sie cieszyc ze nie latasz do kibelka co chwile:) napewno wszystko jest ok:) nos do gory!! Ja mam znajoma ktora sie dowiedziała w 3 mcu...:0 i nic jej nie było, dzieciątko sie urodziła zdrowe:)
monika głowa do góry i troche więcej optymizmu, Ty cały czas się dołujesz, to na prawdę nie służy dziecku! musisz zmienić nastawienie -
tylko widziane serduszko daje mi nadzieje...i poczucie, że my np. mająć bete około 4000 miałyście objawy ciążowe a ja przy niej nie miałam żadnych ...
ale w poprzedniej ciąży rzygałam dalej niż widziałam więc to mnie niepokoi;/nawet mi nic nie śmierdzi;/ a dziś powinnam mieć 6 tydzień 6 dzień
Monika34 -
nick nieaktualnyJa tez mam znajoma, ktora dowiedziała się o ciąży w trzecim miesiącu:p zaczela wymiotować i poszla do lekarza normalnie miała plemienia w dniach okresu, chodziła do klubu, pila alkohol... No w zyciu by nie przypuszczala ze jest w ciąży. Ma cudowna, zdrowa córeczkę
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:tylko widziane serduszko daje mi nadzieje...i poczucie, że my np. mająć bete około 4000 miałyście objawy ciążowe a ja przy niej nie miałam żadnych ...
ale w poprzedniej ciąży rzygałam dalej niż widziałam więc to mnie niepokoi;/nawet mi nic nie śmierdzi;/ a dziś powinnam mieć 6 tydzień 6 dzień -
odnośnie śluzu to podobno bardzo dobra oznaka pamiętam w tamtej ciąży, ż eim starsza ciąża tym bardziej się zemnie lało.
Ale najbardziej zadziwiły mnie dziewczyny z bulgotaniem:) ja o tym zapomniałam już szybko poczujecie ruchy jak już bulgotanie macie. Ja w poprzedniej ciąży bulgotanie miałam koło 10 tyg a ruchy poczułam w 17 tyg.
Monika34 -
anulka557 wrote:Monika bo KAŻDA CIĄŻA JEST INNA ja w każdej co innego miałam, w poprzednich raz na ruski rok mnie zemdliło, w pierwszej w ogóle czułam się super, nic mi nie dokuczało, za to w tej nadrabiam chyba
Monika34 -
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:przy pierwszej to tylko chyba więcej jadłam :)a spoza tym no nic w drugiej juz inaczej było, bo i zagrożoną całą miałam, co chwile jak nie plamienia, to szyjka się skracała także ciężko porównywać, ale gdyby nie to to nie przypominam sobie, żeby mi coś dokuczało, nawet senna nie byłam..
Monika34