Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskoro znów się uzewnętrzniamy
my znamy się od przedszkola, w podstawówce dostałam kamieniem w czoło od mojego:)...liceum też to samo (na szczęście inna klasa:P)i w sumie tu zaczęły nam się trochę rozluźniać stosunki, studia...ten sam uniwersytet i wspólne dojazdy...pamiętam jak jadąc kiedyś do uczelni rozmawialiśmy o przyszłości i wypaliłam, że jeśli do 30 z nikim się nie zwiążemy to wyjdę za niego. Potem znów kontakt się urwał aż kiedyś wracając z uczelni znów na siebie wpadliśmy, schlał mnie to nieprzytomności i nawet buzi nie dostałam a pamiętam jak siedziałam obok niego i się zastanawiałam czemu ten pajac mnie nie pocałuje. Minął kolejny rok, studia się skończyły i na jakieś imprezie tak jakoś zeszło na zbliżającą się 30:)
Kilka lat temu dowiedziałam się, że zawsze mu się podobałam ale dopiero 5 lat temu postanowił dotrzymać obietnicy:)eneska, alexa, monika_89, Carmen1724, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:My się poznaliśmy jak byłam w 1 technikum a mój małżon jest starszy ode mnie 7 lat i prawie 4 lata byliśmy na dojazdach on u siebie w olsztynie a ja u rodziców pod warszawą.
Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka ma zespół policystycznych jajników jej mąż słabą spermę. Dla nich jedyną nadzieją jest invitro, na które ich nie stać. Wzieli pożyczkę zapisali się na invitro i poroniła. Wzieli drugą pożyczkę i historia się powtórzyła. Zostali bez nadzieli z masą długów.