X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe tak jest! :) dziękuję Ci bardzo. Innej opcji nie było bo po weselu zdymki miałam prawie miesiąc z każdej strony :D a sesje mieliśmyw górach i było duuuzo bieganiny, także najwygodniej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie się ogląda te wszystkie zdjęcia. Nam 28 maja stuknie 8 lat jak jesteśmy razem.

alexa lubi tę wiadomość

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Też mamy długi staż bo jesteśmy ze sobą,prawie 7 lat :) w sierpniu będzie. Od mojej 3 gimnazjum :D
    To bardzo wcześnie zaczeliście:)

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z moim jesteśmy 6,5 roku:) od mojej I liceum :D a od jego III liceum :P
    a ślub był w sierpniu 2014:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:30

alexa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:
    To bardzo wcześnie zaczeliście:)
    Bardzo wcześnie ale rygor był, o 21 zawsze w domu :D nie zamienilabym Go na żadnego innego :)

eneska lubi tę wiadomość

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra w lutym jak leżała na ginekologii to z nią na sali była kobitka 39 lat w pierwszej ciąży. Starali się od 19 roku życia 20 lat. Po 20 latach powiedzieli dość i zaczęli się starać o adopcje i ona wtedy zaszła w ciąże.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Erneska to podobnie :P

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też jest starszy dwa lata :)

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam 16 lat i kończyłam gimnazjum jak sie poznaliśmy, maż 19 i kończył liceum. Od tamtej pory jesteśmy nierozłączni ;)

asia 20 lat? Podziwiam za wytrwałość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystkie tu mamy ładny staż :D

Oo matko. Tyle lat starań. Szok. Nie chce nawet myślęc co musieli przeżywać przez ten czas :/

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę 20 lat, ja bym nie wytrzymała. Dla mnie moje 2,5 roku to był szmat czasu. Już byłam na skraju załamania. Nie wiem jak oni dali radę tak długo walczyć.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się poznaliśmy jak byłam w 1 technikum a mój małżon jest starszy ode mnie 7 lat i prawie 4 lata byliśmy na dojazdach on u siebie w olsztynie a ja u rodziców pod warszawą.

alexa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam się udało w 3 cyklu.. I tak szybko jak na tę dzisiejsze czasy, co tyle się słyszy Jak nie które pary walcza latami..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja panikowalam po dwóch nie udanych próbach, płacz i złość na cały świat że inni mają od razu a ja nie ^^.
    Dlatego teraz tak się cieszę.. :)

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam sie udaje od razu ale gorzej z utrzymaniem:(

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też z zajściem nie ma problemu ale utrzymać ciąże już nie jest tak łatwo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    nam sie udaje od razu ale gorzej z utrzymaniem:(
    A nie próbowałas może z luteina albo duphastonem? To są tabletki na podtrzymanie ciąży.. Ja brałam w jednym cyklu od 15.dc do 25dc i wtedy się udałO.. Znajoma gin w pl mi przepisala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro znów się uzewnętrzniamy :)
    my znamy się od przedszkola, w podstawówce dostałam kamieniem w czoło od mojego:)...liceum też to samo (na szczęście inna klasa:P)i w sumie tu zaczęły nam się trochę rozluźniać stosunki, studia...ten sam uniwersytet i wspólne dojazdy...pamiętam jak jadąc kiedyś do uczelni rozmawialiśmy o przyszłości i wypaliłam, że jeśli do 30 z nikim się nie zwiążemy to wyjdę za niego. Potem znów kontakt się urwał aż kiedyś wracając z uczelni znów na siebie wpadliśmy, schlał mnie to nieprzytomności i nawet buzi nie dostałam a pamiętam jak siedziałam obok niego i się zastanawiałam czemu ten pajac mnie nie pocałuje. Minął kolejny rok, studia się skończyły i na jakieś imprezie tak jakoś zeszło na zbliżającą się 30:)
    Kilka lat temu dowiedziałam się, że zawsze mu się podobałam ale dopiero 5 lat temu postanowił dotrzymać obietnicy:)

eneska, alexa, monika_89, Carmen1724, anulka557 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    My się poznaliśmy jak byłam w 1 technikum a mój małżon jest starszy ode mnie 7 lat i prawie 4 lata byliśmy na dojazdach on u siebie w olsztynie a ja u rodziców pod warszawą.
    ooo to jakbyście kiedyś zajeżdzali do Olsztyna to zapraszam:)

Carmen1724 lubi tę wiadomość

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka ma zespół policystycznych jajników jej mąż słabą spermę. Dla nich jedyną nadzieją jest invitro, na które ich nie stać. Wzieli pożyczkę zapisali się na invitro i poroniła. Wzieli drugą pożyczkę i historia się powtórzyła. Zostali bez nadzieli z masą długów.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ