X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I teraz musi być dobrze, należy Ci się kochana.! :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Alexa ma rację!

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Marta to Ty?
    Suknia śliczna i dobrze w niech wyglądasz

Tak to ja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę femibion1,magnez i witaminę d3 no i luteinę. Arizona my w olsztynie mieszkaliśmy prawie 3 lata i zamierzamy wrócić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To są cyry, wzięło mnie strasznie na coś smażonego, myślę co by tu zjeść na tą kolacje i wpadłam na pomysł ze zrobię kromki w jajku przecież to taka pyszota, zrobiłam, ugryzlam i prawie zwróciłam :D zasmierdzialo mi jajkiem i nie zjem, nie ma opcji ^^ jeszcze na dodatek obrzydzilam mężowi, haha :p.
    Wolę jednak ppłatki na mleku :D i jabłko :D

eneska, monika_89, anulka557 lubią tę wiadomość

• Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę Vita-min plus mama, Vitrum d3 forte i euthyrox 50 (na tarczyce)

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Ja biorę femibion1,magnez i witaminę d3 no i luteinę. Arizona my w olsztynie mieszkaliśmy prawie 3 lata i zamierzamy wrócić.
    ooo było fajnie...miałabym ciążową koleżankę:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewidentnie jestem głodna...ale jakoś tak hmm...to nie mdłości ale taki niesmak i w sumie nie mam na nic ochoty...jadłam dziś u teściowej fajną zupę tajską która była zaprawiona śmietaną i chyba było jej tam za dużo bo teraz jak sobie pomyślę to robi mi się słodko w budzi, nadprodukcja śliny...czy mi się czasem nie zaczynają mdłości?

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochałyście się już ze swoimi facetami od kiedy dowiedziałyście się o ciąży ? :) Mój tak się łasi łasi ale ja właśnie się trochę obawiam :)

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jak najbardziej Arizona.. Ja miałam taki tamten tydzień :( rano przed pracą myślałam że nie wyjdę w ogóle z domu że zaraz zwymiotuje, zmuszalam się chociaż jogurt jeść... Na razie ustapilo od wczoraj. Nie fajne uczucie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    ewidentnie jestem głodna...ale jakoś tak hmm...to nie mdłości ale taki niesmak i w sumie nie mam na nic ochoty...jadłam dziś u teściowej fajną zupę tajską która była zaprawiona śmietaną i chyba było jej tam za dużo bo teraz jak sobie pomyślę to robi mi się słodko w budzi, nadprodukcja śliny...czy mi się czasem nie zaczynają mdłości?
    ja też tak dzisiaj mam, wstałam z łóżka bez ugryzienia choćby kromki chleba i cały dzień dzisiaj mam niesmak / mdli mnie... a jutro powtórka z rozrywki, bo jadę na badania krwi, więc nie mogę nic zjeść :( dlatego mąż jedzie ze mną, bo nie wiem, jak długo wytrzymam ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Dziewczynki kochałyście się już ze swoimi facetami od kiedy dowiedziałyście się o ciąży ? :) Mój tak się łasi łasi ale ja właśnie się trochę obawiam :)
    my serduszkowaliśmy dwa razy:) i powiem szczerze, że nie zmieniamy na intensywności :P nic się nie dzieje po seksie, nie ma plamień, wszystko w porządku, więc czemu nie? :) a seks jest niesamowity w "tym stanie" :)

ketka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Ooo bardzo dobre pytanie.
    U mnie jest tak samo! ;) mój chyba eksploduje, dwa razy się kochalismy ale mimo wszystko się boje i mu o tym mówię.. :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję że spędzam dziś dzień z mężusiem i odezwę się jutro z pracy. ;) Buziaki! :)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niestety mamy zakaz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    ja już po:)
    nawet w terminie planowej miesiączki...generalnie przyjemniej, ja do niedawna miałam wzdęcia i bóle brzucha więc się wstrzymywałam ...rzadziej ale tak, polecam:)

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... Właśnie lepiej zapytać się lekarza i upewnić ... w środę idę to zapytam ... Trochę się boję ...

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona tarczycę mam idealną, nie wiem dlaczego mam brać, ale skoro kazał to biorę

karolina my mamy zakaz do odwołania więc mój nie ma szans na przytulanki :P

my mimo średniej pogody grilujemy. Mięso średnio mi wchodzi, ale chelb z serem i szparagi pycha!

karolinka1992 lubi tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na razie się nie kochaliśmy choć ten mój jest nagrzany jak piec od centralnego haha :D

karolinka1992, anulka557, alexa, monika_89 lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Ooo jak najbardziej Arizona.. Ja miałam taki tamten tydzień :( rano przed pracą myślałam że nie wyjdę w ogóle z domu że zaraz zwymiotuje, zmuszalam się chociaż jogurt jeść... Na razie ustapilo od wczoraj. Nie fajne uczucie.
    no to ładnie...a myślałam, że zostanie mi oszczędzone! O ja naiwna:P
    Nie chce aby mnie mdłości w pracy zdradziły...w sensie mam sobie przy łóżku zostawić coś do jedzenia? Niestety mojego nie ma i kto będzie mi usługiwał:P:P eh świetnie mi idzie zmuszanie Go do robienia mi pożywienia:D

‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ