X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I teraz musi być dobrze, należy Ci się kochana.! :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Alexa ma rację!

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Marta to Ty?
    Suknia śliczna i dobrze w niech wyglądasz

Tak to ja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę femibion1,magnez i witaminę d3 no i luteinę. Arizona my w olsztynie mieszkaliśmy prawie 3 lata i zamierzamy wrócić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To są cyry, wzięło mnie strasznie na coś smażonego, myślę co by tu zjeść na tą kolacje i wpadłam na pomysł ze zrobię kromki w jajku przecież to taka pyszota, zrobiłam, ugryzlam i prawie zwróciłam :D zasmierdzialo mi jajkiem i nie zjem, nie ma opcji ^^ jeszcze na dodatek obrzydzilam mężowi, haha :p.
    Wolę jednak ppłatki na mleku :D i jabłko :D

eneska, monika_89, anulka557 lubią tę wiadomość

• Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę Vita-min plus mama, Vitrum d3 forte i euthyrox 50 (na tarczyce)

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Ja biorę femibion1,magnez i witaminę d3 no i luteinę. Arizona my w olsztynie mieszkaliśmy prawie 3 lata i zamierzamy wrócić.
    ooo było fajnie...miałabym ciążową koleżankę:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewidentnie jestem głodna...ale jakoś tak hmm...to nie mdłości ale taki niesmak i w sumie nie mam na nic ochoty...jadłam dziś u teściowej fajną zupę tajską która była zaprawiona śmietaną i chyba było jej tam za dużo bo teraz jak sobie pomyślę to robi mi się słodko w budzi, nadprodukcja śliny...czy mi się czasem nie zaczynają mdłości?

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochałyście się już ze swoimi facetami od kiedy dowiedziałyście się o ciąży ? :) Mój tak się łasi łasi ale ja właśnie się trochę obawiam :)

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jak najbardziej Arizona.. Ja miałam taki tamten tydzień :( rano przed pracą myślałam że nie wyjdę w ogóle z domu że zaraz zwymiotuje, zmuszalam się chociaż jogurt jeść... Na razie ustapilo od wczoraj. Nie fajne uczucie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    ewidentnie jestem głodna...ale jakoś tak hmm...to nie mdłości ale taki niesmak i w sumie nie mam na nic ochoty...jadłam dziś u teściowej fajną zupę tajską która była zaprawiona śmietaną i chyba było jej tam za dużo bo teraz jak sobie pomyślę to robi mi się słodko w budzi, nadprodukcja śliny...czy mi się czasem nie zaczynają mdłości?
    ja też tak dzisiaj mam, wstałam z łóżka bez ugryzienia choćby kromki chleba i cały dzień dzisiaj mam niesmak / mdli mnie... a jutro powtórka z rozrywki, bo jadę na badania krwi, więc nie mogę nic zjeść :( dlatego mąż jedzie ze mną, bo nie wiem, jak długo wytrzymam ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Dziewczynki kochałyście się już ze swoimi facetami od kiedy dowiedziałyście się o ciąży ? :) Mój tak się łasi łasi ale ja właśnie się trochę obawiam :)
    my serduszkowaliśmy dwa razy:) i powiem szczerze, że nie zmieniamy na intensywności :P nic się nie dzieje po seksie, nie ma plamień, wszystko w porządku, więc czemu nie? :) a seks jest niesamowity w "tym stanie" :)

ketka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Ooo bardzo dobre pytanie.
    U mnie jest tak samo! ;) mój chyba eksploduje, dwa razy się kochalismy ale mimo wszystko się boje i mu o tym mówię.. :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję że spędzam dziś dzień z mężusiem i odezwę się jutro z pracy. ;) Buziaki! :)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niestety mamy zakaz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    ja już po:)
    nawet w terminie planowej miesiączki...generalnie przyjemniej, ja do niedawna miałam wzdęcia i bóle brzucha więc się wstrzymywałam ...rzadziej ale tak, polecam:)

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... Właśnie lepiej zapytać się lekarza i upewnić ... w środę idę to zapytam ... Trochę się boję ...

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona tarczycę mam idealną, nie wiem dlaczego mam brać, ale skoro kazał to biorę

karolina my mamy zakaz do odwołania więc mój nie ma szans na przytulanki :P

my mimo średniej pogody grilujemy. Mięso średnio mi wchodzi, ale chelb z serem i szparagi pycha!

karolinka1992 lubi tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na razie się nie kochaliśmy choć ten mój jest nagrzany jak piec od centralnego haha :D

karolinka1992, anulka557, alexa, monika_89 lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Ooo jak najbardziej Arizona.. Ja miałam taki tamten tydzień :( rano przed pracą myślałam że nie wyjdę w ogóle z domu że zaraz zwymiotuje, zmuszalam się chociaż jogurt jeść... Na razie ustapilo od wczoraj. Nie fajne uczucie.
    no to ładnie...a myślałam, że zostanie mi oszczędzone! O ja naiwna:P
    Nie chce aby mnie mdłości w pracy zdradziły...w sensie mam sobie przy łóżku zostawić coś do jedzenia? Niestety mojego nie ma i kto będzie mi usługiwał:P:P eh świetnie mi idzie zmuszanie Go do robienia mi pożywienia:D

‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ