Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo są cyry, wzięło mnie strasznie na coś smażonego, myślę co by tu zjeść na tą kolacje i wpadłam na pomysł ze zrobię kromki w jajku przecież to taka pyszota, zrobiłam, ugryzlam i prawie zwróciłam zasmierdzialo mi jajkiem i nie zjem, nie ma opcji ^^ jeszcze na dodatek obrzydzilam mężowi, haha :p.
Wolę jednak ppłatki na mleku i jabłkoeneska, monika_89, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewidentnie jestem głodna...ale jakoś tak hmm...to nie mdłości ale taki niesmak i w sumie nie mam na nic ochoty...jadłam dziś u teściowej fajną zupę tajską która była zaprawiona śmietaną i chyba było jej tam za dużo bo teraz jak sobie pomyślę to robi mi się słodko w budzi, nadprodukcja śliny...czy mi się czasem nie zaczynają mdłości?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:ewidentnie jestem głodna...ale jakoś tak hmm...to nie mdłości ale taki niesmak i w sumie nie mam na nic ochoty...jadłam dziś u teściowej fajną zupę tajską która była zaprawiona śmietaną i chyba było jej tam za dużo bo teraz jak sobie pomyślę to robi mi się słodko w budzi, nadprodukcja śliny...czy mi się czasem nie zaczynają mdłości?
-
nick nieaktualnykarolinka1992 wrote:Dziewczynki kochałyście się już ze swoimi facetami od kiedy dowiedziałyście się o ciąży ? Mój tak się łasi łasi ale ja właśnie się trochę obawiam
ketka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolinka1992 wrote:Dziewczynki kochałyście się już ze swoimi facetami od kiedy dowiedziałyście się o ciąży ? Mój tak się łasi łasi ale ja właśnie się trochę obawiam
U mnie jest tak samo! mój chyba eksploduje, dwa razy się kochalismy ale mimo wszystko się boje i mu o tym mówię.. -
nick nieaktualny
-
nawet w terminie planowej miesiączki...generalnie przyjemniej, ja do niedawna miałam wzdęcia i bóle brzucha więc się wstrzymywałam ...rzadziej ale tak, polecam:) -
Arizona tarczycę mam idealną, nie wiem dlaczego mam brać, ale skoro kazał to biorę
karolina my mamy zakaz do odwołania więc mój nie ma szans na przytulanki
my mimo średniej pogody grilujemy. Mięso średnio mi wchodzi, ale chelb z serem i szparagi pycha!karolinka1992 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Ooo jak najbardziej Arizona.. Ja miałam taki tamten tydzień rano przed pracą myślałam że nie wyjdę w ogóle z domu że zaraz zwymiotuje, zmuszalam się chociaż jogurt jeść... Na razie ustapilo od wczoraj. Nie fajne uczucie.
Nie chce aby mnie mdłości w pracy zdradziły...w sensie mam sobie przy łóżku zostawić coś do jedzenia? Niestety mojego nie ma i kto będzie mi usługiwał:P eh świetnie mi idzie zmuszanie Go do robienia mi pożywienia:D