Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:ja biorę tylko kwas foliowy, przy każdej ciąży pierwszy trymestr sam kwas, a w drugim i trzecim prenatal classic no i do tego luteina nieszczęsna i letrox na tarczycę.
co do kochania się, my z mężem 2 razy się kochaliśmy i nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale po 2 dniach zaczęłam plamić, od tamtej pory luteina no i post.. ale że plamienia ustały to zobaczymy co powie gin 28 na wizycie bo mąż już nabuzowany chodzi, zwykłe domowe rzeczy i sytuacje mu się z jednym tylko kojarzą
Ubawiłam się końcówką Twojego wpisu. Mój twierdzi, że sytuacja jest dla niego zrozumiała ale nie przeszkadza mu to co jakiś czas sprawdzać czy będę stawiać opór:)
kanapka z jajkiem, ogórkiem i pomidorem:)anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Mi gin zalecił tylko kwas foliowy (na receptę, większa dawka). Może coś dołoży po badaniach krwi. Jutro idę się kłuć
Ja chciałam zrobić jutro badania na kiłę, cyto megalie , różyczkę i całą resztę ale nie wiem czy nie za wczesnie .Chciałam mieć na czwartkową wizytę wyniki żeby się już tym nie martwić. Ale jak nie będzie serduszka to po co mi wyniki już sama nie wiem co robić!
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualnynaali13 wrote:Mąż mi zrobił pierwsze ciążowe zdjęcie.) Ale z telefonu nie mogę Wam dodać
-
Monika34 wrote:a najgorsze ze krwiak sie pojawił i niszczy wszystko:( a synkiem nie mieliśmy żadnych problemów
Monika34 lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
Arizona_R wrote:obiecałam sobie robić zdjęcia regularnie i dzisiaj miałam swoje pierwsze ale, że w domu był jeden wielki bałagan to musiałam zrobić sobie selfie i chyba nie tak chciałam aby to wyglądało:P
Mi zrobił na spacerze. 4 miesiąc jak nic ;p01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:Ale wiecie o tym, że seks jest zabroniony tylko klasyczny.
Są inne formy seksu:)
mój mąż rozumie sytuację i nawet nie próbuje zagadać
alexa libido -100
tak mnie piersi zaczęły boleć że chyba pękną. NO ale niech bolą, byle maluch zdrowy13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.