Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:No to ja poproszę zdjątko
albo lepiej pokaże Ci zdjęcia z okresu zanim dowiedziałam się o ciąży:)
Uprzedzam moja normalna waga to 48kg ale po lekach już zapomniałam, że można być tak szczupłym:) -
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:poza kwasem foliowym i witaminą d nic nie biorę, ah i jeszcze kończę inofolic....póki co czekam na zalecenia lekarza:) ale gdzieś czytałam, że witaminki tak ale w II trymetrze
Monika34 -
nick nieaktualnyalexa wrote:Jak kiedys widziałam na forum że dziewczyna pisała że w 7tg brzuch jej wyskoczył to po niej pojechaly że to na pewno wzdęcia, pff ;P niektóre madrzejsze i swoje wiedzą :d
-
nick nieaktualny
-
alexa wrote:Aaa właśnie miałam się Was pytać czy zażywacie witaminy, czy tylko kwas foliowy?
Ja biorę femibion natal classic z jodem.
Poza tym biorę tylko magnez.alexa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzoe31 wrote:Jakie badania będziesz jutro robiła?
Ja chciałam zrobić jutro badania na kiłę, cyto megalie , różyczkę i całą resztę ale nie wiem czy nie za wczesnie .Chciałam mieć na czwartkową wizytę wyniki żeby się już tym nie martwić. Ale jak nie będzie serduszka to po co mi wyniki już sama nie wiem co robić!
ja bym poczekała na skierowanie od ginekologa, on sam doskonale będzie mógł powiedzieć Ci, jakie badania wykonaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 22:19