Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arizona_R wrote:no tak:) ja za to w pracy, za chwilę mam szkolenie a skupić się nie mogę w ogóle. Jedyny pozytyw to, że wyjdę stąd i2 godziny wolności od szefa:P
Już zgłosiłam, że chciałabym dzisiaj wcześniej wyjść bo mam wizytę u stomatologa:)
Była taki kawał kiedyś, jak kobieta przyszła do ginekologa ze sztuczymi zębami męża w wiadomym miejscuMordeczka, Arizona_R lubią tę wiadomość
Mama Zosi -
Ja nam biust 80 f/g i stanowczo mi to wystarczy. Jak jeszcze urosną to sie chyba załamię
Liskova mnie też drażnią spodnie dlatego jak siedzę przy biurku to po prostu mam je rozpięte na ciążowe się skuszę po wizycie u ginLiskova, Kamila8k lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika34 wrote:jakie masz objawy ciążowe?
monika_89 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja na ten moment też nie mam żadnych objawów. Jem normalnie, wszystko, dobrze się czuję, może trochę bardziej śpiąca jestem, ale to też wynika z tego, że wracam do domu i nie łapię się za nie wiadomo jaką robotę, tylko zrobię co trzeba i się kładę. Wiadomo,że leżę = robię się senna, bo wstaję do pracy o 5:30.
-
nick nieaktualnyhalo dziewczynki, szybko się witam, zaraz lecę na badania krwi, potem postaram się ogarnąć lekarza rodzinnego (żeby wypisał mi skierowanie na morfologię i mocz, nie będę za to płacić ), potem mam spotkanie w Urzędzie (odnośnie mojej firmy), także mam co robić
co do moich piersi, to urosły - w tym tygodniu muszę kupić nowy stanik, bo już się wylewa co nie co, przez co nie jest mi wygodnie i komfortowo. -
Ja dopiero za 16 dni więc mam nadzieję że wszystko będzie w porządku Tak się boję że nic nie zobaczę ale już chyba powinnam.
Ja mam lekko twarde i bolące przy dotykuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:42
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Arizona_R wrote:Witam:)
Mam wizytę na 16 więc pewnie w domu będę na 17, a że jestem sama to na pewno pierwsze co zrobię to odezwę się do Was. Na serducho zdecydowanie jeszcze za wcześnie ale tak jak pisałam kiedyś, jak się mile zaskoczę to chyba trzeba będzie relanium podać na uspokojenie:)
Denerwuje się bardzo choć staram się nad tym panować. Wszystko na pewno będzie w porządku ale gdzieś siedzi myśl, że mogę usłyszeć rożne rzeczy, myślę że każda z nas ma takie obawy a wiec czas się uspokoić i kibicować fasolce.
Ketka zmieniłaś avatar i jakoś tak dziwnie:P
Wiem, że Gumisia ma też dzisiaj wizytę -
Mordeczka wrote:Ja dopiero za 16 dni więc mam nadzieję że wszystko będzie w porządku Tak się boję że nic nie zobaczę ale już chyba powinnam.
Ja mam lekko twarde i bolące przy dotyku -
Dziewczynki trzymam za Was kciuki i jednocześnie bardzo proszę o wypełnienie ankietki. Nie jest łatwo teraz pisać pracę dyplomową, ale bardzo Was proszę o ułatwienie mi tego i wypełnienie krótkiej ankiety, która służy badaniom do pracy o lokowaniu produktu w serialach, filmach itd.
Dziękuję z góry za zrozumienie i pomoc
http://www.ankietka.pl/ankieta/191451/lokowanie.html
:*