Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:Odebrałam wynik tsh gen. 4- 3,2 to bardzo źle? Norma do 4,9.
Wiki ja miałam 3.3 Endo nie chciał przepisać mi leków żeby mnie nie szprycować bo powiedział, że mieszczę się w normie. Kazał zrobić USG tarczycy i wyszły zmiany wiec dostałam leki. -
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Na czczo, krzywą cukrową robi sie ok. 25 tyg ciąży dopiero. Glukozę na początku bada się w celu Ew cukrzycy
Jest to najgorsze badanie z wszystkich możliwych... jak dla mnie oczywiście Jakby odbywało się w pierwszym trymestrze do przepraszam za określenie ale rzygałabym dalej jak widziała.Arizona_R lubi tę wiadomość
-
Giannaa wrote:Jest to najgorsze badanie z wszystkich możliwych... jak dla mnie oczywiście Jakby odbywało się w pierwszym trymestrze do przepraszam za określenie ale rzygałabym dalej jak widziała.
Monika34 -
nick nieaktualny
-
Co to ths ft3 i ft4 ja robiłam sobie badania w lutym i miałam takie wyniki
tsh 1.05 (0,35-4,94)
ft3 3,22 (1,71-3,71)
ft4 1,12 (0,70-1,48)
proszę edytowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 12:34
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma reguły, każda inaczej reaguje - to normalne:) jak mi ginekolog przepisywała skierowanie na glukozę, to spytałam, czy to jest ta krzywa cukrowa, czy normalna glukoza, bo słyszałam, że ta krzywa to masakra jest. Powiedziała mi, żeby nie słuchać innych bab haha, no, bo tak jest - dla jednej nie będzie problemem wypicie glukozy, a inna będzie się z tym męczyć i na koniec jeszcze zwymiotuje:)
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju co wy macie z tymi objawami ? są źle, nie ma źle, cieszcie się że zaszłyście w ciąże ja się z tego powodu bardzo cieszę i nie ważne czy będę miała objawy czy nie będę się cieszyć tylko i wyłącznie z tego że dzidzia zdrowo rośnie
Monika jeszcze wszystko przed Tobą nie martw się100krotka:), monika_89, naali13, anulka557 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki nie zagladalam tu bo tyle sie u mnie dzialo ze glowa mala;/ w tamta srode pojechalam sobie do mama na te zachciane golabki ugotowalysmy cale dwa duze garnki a na niedzielejuzich nie bylo;/ w piatek wrocilam do domu a tu afera na calego sasiada mamy taki alkoholik cpun i niewiadomo co jeszcze pobil nam psa grozi ze nas pozabija w sobote powturka z rozrywki wczoraj zeznania ma polocji a dzis mnie wywiezli do szwagierki domu;/ plakac mi sie chce ale juz nie mam sily tak sie boje co to dalej bedzie i o to ze tymi nerwami stresani zaszkodze swojemu dziecku ;/
-
100krotka:) wrote:Czesc dziewczynki nie zagladalam tu bo tyle sie u mnie dzialo ze glowa mala;/ w tamta srode pojechalam sobie do mama na te zachciane golabki ugotowalysmy cale dwa duze garnki a na niedzielejuzich nie bylo;/ w piatek wrocilam do domu a tu afera na calego sasiada mamy taki alkoholik cpun i niewiadomo co jeszcze pobil nam psa grozi ze nas pozabija w sobote powturka z rozrywki wczoraj zeznania ma polocji a dzis mnie wywiezli do szwagierki domu;/ plakac mi sie chce ale juz nie mam sily tak sie boje co to dalej bedzie i o to ze tymi nerwami stresani zaszkodze swojemu dziecku ;/
Monika34