Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam:)
Mam wizytę na 16 więc pewnie w domu będę na 17, a że jestem sama to na pewno pierwsze co zrobię to odezwę się do Was. Na serducho zdecydowanie jeszcze za wcześnie ale tak jak pisałam kiedyś, jak się mile zaskoczę to chyba trzeba będzie relanium podać na uspokojenie:)
Denerwuje się bardzo choć staram się nad tym panować. Wszystko na pewno będzie w porządku ale gdzieś siedzi myśl, że mogę usłyszeć rożne rzeczy, myślę że każda z nas ma takie obawy a wiec czas się uspokoić i kibicować fasolce.
Ketka zmieniłaś avatar i jakoś tak dziwnie:P
Wiem, że Gumisia ma też dzisiaj wizytę -
Co do badań, to ja przed staraniami zrobiłam:
różyczka, cytomegalia IgG i IgM, toxoplazmowa IgG i IgM, morfologia, glukoza.
Poza tym tarczyca: TSH, FT3, FT4 i prolaktyna.
Jeśli chodzi o piersi, to ja mam spore, moje normalne staniki są dosć mocno naprężone.
Jeeeezu, ten brzuch co mi wczoraj wyskoczył to chyba jednak nie od jedzenia..
Bo dzisiaj nie wlazłam w moje pracowe spodnie standardowe. Kupiłam kiedyś w HMie 42, ale były takie przyduże, zwisały brzydko właśnie w brzuchu na dole i nie chodziłam w nich. A tu dzisiaj ubrałam i są takie NA STYK. Dżizas! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyketka91 wrote:Arizona bo nudzi mi się w domu to szukam zdjęć
Już zgłosiłam, że chciałabym dzisiaj wcześniej wyjść bo mam wizytę u stomatologa:) -
Dzień dobry
Dziś świętujemy 2 rocznicę ślubu
Macie głupie sny? odkąd jestem w ciąży śnią się ciągle cuda na kiju. Zawsze przesypiałam noc bez snów a teraz noc w noc coś.
Co do badań przed ciążą robiłam różyczkę, toxo, cytomegalię, morfologię, cytologię, żółtaczkę.
Po poronieniu zrobiłam dodatkowo tsh, ft3, ft4 i anty tpo
Karolinka mi piersi nie urosły, ale bolą jak cholera i każdy waży chyba z kilogram więcej
Arizona powodzenia dziś
Giana o Vuko dalej cisza...13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
asia1985 wrote:A co do cycków to nie urosły i mam nadzieję, że nie urosną, bo i tak mam wystarczająco duże. Troszkę bolą ale tylko jak dotykam.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja mam 70H, więc łączę się w bólu
Dziewczyny, a nosicie już spodnie ciążowe? Te moje 42 z HMu są rozmiarowo dobre, ale kurde, NIEWYGODNE! Poszłam właśnie siku i widzę, że mi się w pasie odcisnęły szwy i guzik na skórze A za małe na pewno nie są na razie...
Może lepiej się szarpnąć na jakieś ciążówki?
Mam pytanie, jak ubiorę na wierzch normalną bluzkę, to będzie widać, że są ciążowe? Wolę żeby na razie w pracy nie wiedzieli. -
Jeeejku Liskova ! Moja znajoma jak była w ciąży miała rozmiar K ale już mi zapowiedziała że po 3 ciąży zmniejsza.
Byłam dzisiaj u rodzinnego po L4 dała mi od dzisiaj do 2.06
A jaką masz tą bluzkę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:39
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Liskova wrote:Ja mam 70H, więc łączę się w bólu
Dziewczyny, a nosicie już spodnie ciążowe? Te moje 42 z HMu są rozmiarowo dobre, ale kurde, NIEWYGODNE! Poszłam właśnie siku i widzę, że mi się w pasie odcisnęły szwy i guzik na skórze A za małe na pewno nie są na razie...
Może lepiej się szarpnąć na jakieś ciążówki?
Mam pytanie, jak ubiorę na wierzch normalną bluzkę, to będzie widać, że są ciążowe? Wolę żeby na razie w pracy nie wiedzieli.Liskova lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Mordeczka, wbrew pozorom 70H nie jest takim ogromnym rozmiarem
Bluzkę mam normalną Luźną
Naali, właśnie legginsy to chcę po domu, ale do pracy bym chciała normalne spodnie.
Na bon prixie mi się chyba z 5 par podoba, trzeba by było zamówić, pomierzyć i ew. odesłać..