Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny.. ja od wczorajszego popołudnia naprawde masakrycznie sie czuje
wczoraj mało co jadlam przez caly dzien,potem spac nie moglam pół nocy a dzis nie moge normalnie funkcjonowac...zjadlam jabłko bo chleb nie przechodzi mi przez gardlo...juz bym chyba wolala zwymiotowac bo tak strasznie mi niedobrze
gina mam na 14 i juz nawet ktos ma mnie zawiezc bo nie dam rady sama jechac autobusem -
Mmm się zaczynają mdłości i rzyganka fuj
no ale taka natura kobiety w ciąży nie będę wam współczuć ani zazdrościć bo wiem że prędzej czy później same mnie dopadną.
Felicity dobrze że ktoś Cię zawiezie na wizytę. :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyA ja nie mam nudności jak coś zjem, po ok godzinie po jedzeniu pojawiają mi się nudności. Najlepsze sa dla mnie owoce i sok cytrynowy, od razu mi lepiej.Dziś ma Dzień matki dostałam wielką michę sałatki owocowej, chłopcy sami pokroili i z własnych kieszonkowych kupili wczoraj owoce. Po prostu szok. Mam w pracy wielki pojemnik sałatki owocowej dla siebie
eneska, asia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio nic się nie odzywam, ale tak się masakrycznie czuje od rana do wieczora mdłości późnym wieczorem przeważnie wymioty. I nie ma tu znaczenia czy jem czy nie cały czas mi niedobrze
nawet na nic ochoty nie mam
Super macie już brzuszki dziewczyny, u mnie też już widać co nie co
Same super wieści po wizytach i oby tak zostałotrzymam kciuki za wszystkie które dziś wizytują
Ja mam wizytę na 17:15.
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:ketka coś w tym jest, moja też mi dziś wyjątkowo daje popalić
właśnie się zbierałam na zakupy to tak mi się słabo zrobiło, uderzenia gorąca dostałam, zimne poty... no piękne prezenty, piękne, nie ma co
ja też miałam taką sytuację rano, dwa dni temu:)
a dzisiaj dotarła do mnie książka "Ciężarówką przez 9 miesięcy" - prezent na Dzień Matki hihi:)
Smużka, trzymam kciuki dziś za wizytęanulka557, ketka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam wyniki z toxo - chyba wygląda na to, że oba wyniki są ujemne, bo mam IgG mniej niż 0,5 ( <0,5), a ujemny jest do <6,40, natomiast IgM mam 0,21, norma w ujemnym jest do 0,90.
Czyli wszystko jest ok, tzn. nie przechodziłam toxo i mam na siebie uważać, dobrze to analizuję? Nie mam przeciwciał? -
nick nieaktualnyZ tego, co wyczytałam w internecie, to jak oba wyniki są ujemne, tzn. że kobieta nigdy nie chorowała na toksoplazmozę, więc nie ma przeciwciał i trzeba co 3 miesiące badanie powtarzać, bo oczywiście może się zarazić. Ale pewnie więcej mi powie ginekolog dzisiaj:)
-
eneska wrote:Z tego, co wyczytałam w internecie, to jak oba wyniki są ujemne, tzn. że kobieta nigdy nie chorowała na toksoplazmozę, więc nie ma przeciwciał i trzeba co 3 miesiące badanie powtarzać, bo oczywiście może się zarazić. Ale pewnie więcej mi powie ginekolog dzisiaj:)Monika34 wrote:ja nic nie napisze:(
a ja nadal w piżamie, bo nie mam ciepłej wody- jakaś awaria jest:(
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Z tego, co wyczytałam w internecie, to jak oba wyniki są ujemne, tzn. że kobieta nigdy nie chorowała na toksoplazmozę, więc nie ma przeciwciał i trzeba co 3 miesiące badanie powtarzać, bo oczywiście może się zarazić. Ale pewnie więcej mi powie ginekolog dzisiaj:)
-
nick nieaktualny