Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:A tak z innej beczki mówiłyście już może swojemu pracodawcy o ciąży ?
a w dodatkowej pracy powiedziałam od razu, tzn. jakiś tydzień po tym, jak się dowiedziałam i podziękowano mi za współpracę - pisałam już tutaj o tym:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:No ja też jeszcze nie mówiłam mama tylko mi zawraca głowę i nie potrzebnie się denerwuję Poza tym żeby poinformować pracodawcę o ciąży muszę mieć zaświadczenie o ciąży prawda ?
-
Monika34 wrote:wszystkie cos maja ja nadal nic aż mi sie na wizytę nie chce iść jestem jedyna 8 tydzień a objawów nie ma
Giannaa, monika_89, Liskova lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
naali13 wrote:Ja to mam ochotę kobieto Cię wziąć i Tobą potrząsnąć! Bo nie wiem dlaczego masz takie czarnowidztwo! Wczoraj pisałaś coś, że spałaś, więc to może być objaw ciąży - senność. A poza tym to już chyba z 300 razy podawałyśmy Ci tutaj przykłady bliskich nam osób, które przechodziły ciążę bez żadnych objawów.
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Ja się trochę boję choć sama nie wiem czemu może dlatego że moja szefowa jest starą panną bez dzieci i jest w ch*uj wredna
ja Wam powiem, że do mnie w niedzielę rano dzwonił mój były "pracodawca" (to była praca dodatkowa, więc ciężko mówić o pracodawcy w pełnym tego słowa znaczeniu), ale nie odebrałam:) niech się teraz bujają i szukają, bo wiem, że przede mną szukali kogoś miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 12:36
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Prawo prawem nasza firma ma "swoje" a w doopie to mam jak mnie zwolnią pójdę do sądu pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie dzisiaj mdłości delikatne rano w samochodzie dopadły a mam od wczorqj wieczorem kiepski nastrój bo się z moim pokłóciłam a dzisiaj znowu mnie zdenerwował bo musieliśmy jechać do urzędu gdzie jest zameldowany a to strasznie daleko od nas a w połowie drogi przedzwonił i okazało się że może to przez neta zrobić i zawróciliśmy a niechciałam zostać w domu sama bo się źle czułam