Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie się dowiedziałam, że mój lekarz na urlopie i tak wizytę pierwsza z USG chciałam na 18 lub 23.06 ale luteiny mam na tydzień i tak się zastanawiam, czy mi rodzinna wypisze , pójdę w piątek.
Wybaczcie, że nie nadrobię wszystkiego ale te 247 stron Będę na bieżąco od dziśBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak planuję, mam w karcie wpis o wcześniejszej stracie, zaniosę wcześniejsze wyniki progesteronu bez wspomagania i myślę że będzie dobrze . I to będzie ostatni raz, jak wrócę do tego co było, w imię recepty. Bo teraz jest i będzie już tylko dobrze, a stare smuty zakopane głęboko
Ja jeszcze jutro powtarzam betę, więc trochę trzęsę majtkami . Wczoraj badanie 13dpo beta 116,700 i progesteron 36,07
Odstawiłam w niedzielę termometr, badanie szyjki itp. Staram się teraz niczym nie nakręcać, a w dodatku na dzień Mamy zaszalałam na zakupach i kupiłam sobie piękne kwiaty -
Ja już tempki nie mierzę odkąd zobaczyłam 2 kreski A na becie nie byłam ani razu czekam co będzie na wizycie
Dokładnie nie ma co rozdrapywać starych ran tylko żyć dniem dzisiejszym i nie zamartwiać się co będzie dalejLiskova lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:iriss ja największa panikara to od razu mowie:) i może dziś się rozstaniemy a jak nie to już nigdy nie powiem nic złego:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:36
Monika34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mordeczko ja w pracy powiem jak bedzie serducho. Od razu powiem zeby szykowali sie na zastepstwo bo mozliwe ze szybko pojde na l4
Monia przestan juz! Kazda z nas sie boi. Tez jestem przerazona, już raz poroniłam, teraz dopadla mnie grypa i sram w gacie ze strachu zeby to nie mialo wplywu na fasola.
Ile mozna marudzic ze nie masz objawow? Przeciez milion razy dziewczyny podawalu Ci przyklady dziewczyn ktore nie miały objawów a urodziły zdrowe dzieci. Pomaga na kilka godzin i od nowa to samo. Ja nie wiem, potrząsnąć Tobą trzeba czy co? Ogarnij się! Przecież gin mówi ze ok, serducho było.
Tymi ciągłymi negatywnymi emocjami sama ściagnies na siebie nieszczęście.
Co do wypowiedzi nt Morwy to jej nalezy się skopanie dupy, tak? Nie chcę się kłócic ale jej wypowiedzi są w innym tonie. Sprawdziła betę, przystasa wolniej niż powinna, ale z tego co doczytalam zachowuje spokój i nie panikuje tylko gdyba nad mozliwościami. Zamiast pisac że gada głupoty lepiej ją pociesz ze u Ciebie beta też spadła, ale serducho zabiło i beta odbiła.
Morwa trzymam za Ciebie kciuki!
Dzien do dupy, zmarła siostra mojej mamy. Jeszcze pogrzebu mi brakowało do tego choróbskaLiskova lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.