Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny co jest z morwa??
dzięki dziewczyny ja juz 3 razy przechodziłam przez to i dlatego brak mi sil
u mnie jest taka sprawa z pracodawca ..nie wiem właśnie czy mogę tutaj napisać bo każdy może widzieć te wiadomość więc na razie wam nie napisze ale juz wiele razy miałam pisać wam o tym bo mam nieciekawa sytuacje:(
Monika34 -
eneska wrote:Z tego, co wyczytałam w internecie, to jak oba wyniki są ujemne, tzn. że kobieta nigdy nie chorowała na toksoplazmozę, więc nie ma przeciwciał i trzeba co 3 miesiące badanie powtarzać, bo oczywiście może się zarazić. Ale pewnie więcej mi powie ginekolog dzisiaj:)
Tak jak napisałaś. Nie masz przeciwciał i raz na trymestr trzeba powtórzyć badania. -
Monika34 wrote:dziewczyny co jest z morwa??
dzięki dziewczyny ja juz 3 razy przechodziłam przez to i dlatego brak mi sil
u mnie jest taka sprawa z pracodawca ..nie wiem właśnie czy mogę tutaj napisać bo każdy może widzieć te wiadomość więc na razie wam nie napisze ale juz wiele razy miałam pisać wam o tym bo mam nieciekawa sytuacje:(Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyDziewczyny siedzcie, lezcie i odpoczywajcie:P korzystajcie z wolnego
Ja od rana w pracy, wstać się nie chciało ale jak jest wolne to o 7 na nogach.. WrRr. Byle do 16...
Ja się dziś czuje taka jakas zmęczona, sutki mam tkliwe najbardziej a tak to zero innych objawów -
Mordeczka wrote:A tak z innej beczki mówiłyście już może swojemu pracodawcy o ciąży ?
Dodatkowemu powiem po wizycie u lekarza - to praca weekendowa, mam nadzieję jak najdłużej do niej pochodzić a pracodawca bardzo w porządku, więc chcę od razu lojalnie poinformować.Mordeczka lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Dziewczyny, przygarniecie mnie? Co prawda OF wyznaczył termin na 02.02.2016r, ale po pierwsze wiadomo że to tylko statystyka, a po drugie nie ma wątku dla lutowych mam a sama ze sobą pisać nie będę . Nie chcę męczyć staraczek moimi mdłościami itp, więc z chęcią przyłączę się do Was mamusie
Monika34, anulka557, ketka91, zoe31, asia1985, Beatrice, Liskova lubią tę wiadomość