Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monika_89 wrote:Mordeczko ja w pracy powiem jak bedzie serducho. Od razu powiem zeby szykowali sie na zastepstwo bo mozliwe ze szybko pojde na l4
Monia przestan juz! Kazda z nas sie boi. Tez jestem przerazona, już raz poroniłam, teraz dopadla mnie grypa i sram w gacie ze strachu zeby to nie mialo wplywu na fasola.
Ile mozna marudzic ze nie masz objawow? Przeciez milion razy dziewczyny podawalu Ci przyklady dziewczyn ktore nie miały objawów a urodziły zdrowe dzieci. Pomaga na kilka godzin i od nowa to samo. Ja nie wiem, potrząsnąć Tobą trzeba czy co? Ogarnij się! Przecież gin mówi ze ok, serducho było.
Tymi ciągłymi negatywnymi emocjami sama ściagnies na siebie nieszczęście.
Co do wypowiedzi nt Morwy to jej nalezy się skopanie dupy, tak? Nie chcę się kłócic ale jej wypowiedzi są w innym tonie. Sprawdziła betę, przystasa wolniej niż powinna, ale z tego co doczytalam zachowuje spokój i nie panikuje tylko gdyba nad mozliwościami. Zamiast pisac że gada głupoty lepiej ją pociesz ze u Ciebie beta też spadła, ale serducho zabiło i beta odbiła.
Morwa trzymam za Ciebie kciuki!
Dzien do dupy, zmarła siostra mojej mamy. Jeszcze pogrzebu mi brakowało do tego choróbska
wiem ze marudzę ale strasznie sie denrwuje
Monika34 -
Monika34 a wiesz co? a ja to Ci trochę zazdroszczę. Że nie musisz każdego ranka wstawać z pytaniem na twarzy "zwymiotuje czy zdążę dobiec?", że nie siedzisz pół dnia na kibelku, po to żeby urodzić małego bobeczka w bólach i potach, ze 50 mln razy w nocy nie musisz zmieniać pozycji, bo bolą Cię plecy i nie masz wielkich, obrzmiałych, kamiennych, bolesnych jak 100 diabłów piersi. Wiec nie marudz tylko się ciesz, bo jak wkurzysz Fasola to da Ci tak popalić, że zobaczysz ;d
Arizona_R, Liskova lubią tę wiadomość
Mama Zosi -
ketka91 wrote:Monika34 a wiesz co? a ja to Ci trochę zazdroszczę. Że nie musisz każdego ranka wstawać z pytaniem na twarzy "zwymiotuje czy zdążę dobiec?", że nie siedzisz pół dnia na kibelku, po to żeby urodzić małego bobeczka w bólach i potach, ze 50 mln razy w nocy nie musisz zmieniać pozycji, bo bolą Cię plecy i nie masz wielkich, obrzmiałych, kamiennych, bolesnych jak 100 diabłów piersi. Wiec nie marudz tylko się ciesz, bo jak wkurzysz Fasola to da Ci tak popalić, że zobaczysz ;d
Monika34 -
Monika34 wrote:cycki to jednak mam jak melony i twarde jak cholera tutaj akurat znam ten bol
Arizona_R lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200