Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:nie bardzo rozumiem01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
naali13 wrote:Powiem Wam, że u mnie to nie jest jakiś dziwny objaw, bo często tak miałam, nawet przed ciążą.
Włąśnie zajadam kisiel, bo mnie naszło ;p
Dobra tez marchwianka, i taki spalony chlebek z patelni.
Ja miałam taki czas, że najpierw sporadycznie mnie ganiało, a później nie wiedziałam kiedy mnie złapie, do tego żołądek doszedł, bałam sie jeść cokolwiek, badali mnie na tyle chorób i wyszło, że to wina glutenu . Teraz jestem 3 lata na diecie i bardzo jej pilnuje, w końcu żyję jak człowiek, co prawda pączka to ja sobie nie zjem, ale zdrowie najważniejsze
U mnie zaczynają się mdłości, jak jestem głodna, a dziś na mieście to mnie też nachodziło w momentach w jakich nie powinno . No i u mnie problem, bo mam zawroty głowy, takie kilku sekundowe, no i cyce pobolewają i chyba trochę się powiększyły, ale moje rodzynki to wiecie... .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 14:27
-
nick nieaktualny
-
naali13 wrote:Irris u mnie to chyba genetycznie zespół zestresowanego jelita
To jak masz takie akcje, pamiętaj uzupełniać płyny -
Iriss wrote:Mnie lekarz chciał tym zbyć, pamiętam jak dziś jak po wykluczeniu wszelkich chorób po wszelkich badaniach, pomogłam im się zdiagnozować hehe
To jak masz takie akcje, pamiętaj uzupełniać płyny
Ja tam piję bardzo dużo, więc nie ma problemu01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz po bije serducho, wszystko jest w porządku:) ciążą wg usg 6t6d ale mam sie niczym nie martwić, podobno na usg zawsze wychodzi troszkę mlodsza następna kontrola dopiero za miesiąc:( tymi plamieniami co miałam mam sie absolutnie nie martwić, tak sie zdarza. podsumowując wszystko jest ok!
anulka557, asia1985, alexa, monika_89, ketka91, Carmen1724, Arizona_R, vincaminor, Giannaa, Smużka, Liskova lubią tę wiadomość
-
eneska wrote:Juz po bije serducho, wszystko jest w porządku:) ciążą wg usg 6t6d ale mam sie niczym nie martwić, podobno na usg zawsze wychodzi troszkę mlodsza następna kontrola dopiero za miesiąc:( tymi plamieniami co miałam mam sie absolutnie nie martwić, tak sie zdarza. podsumowując wszystko jest ok!
Monika34 -
eneska wrote:Juz po bije serducho, wszystko jest w porządku:) ciążą wg usg 6t6d ale mam sie niczym nie martwić, podobno na usg zawsze wychodzi troszkę mlodsza następna kontrola dopiero za miesiąc:( tymi plamieniami co miałam mam sie absolutnie nie martwić, tak sie zdarza. podsumowując wszystko jest ok!
Monika34 -
Ja się zastanawiam na kiedy umówić się na tą pierwsza wizytę, miałam przyjść najwcześniej 2 tyg. po terminie @, ale myślę czy umówić się na 18.06 będzie to 6tc+5d czy lepiej na 23.06 będzie 7t+3d.
Pisałam wcześniej, że mój gin na urlopie 2 tygodnie, więc nie będę mu gitary zawracać . Chciałabym mieć tą pewność, że usłyszymy serduszko . No i 23.06 dzień ojca , ale czy ja wytrzymam ;P