Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Juz po
bije serducho, wszystko jest w porządku:) ciążą wg usg 6t6d ale mam sie niczym nie martwić, podobno na usg zawsze wychodzi troszkę mlodsza
następna kontrola dopiero za miesiąc:(
tymi plamieniami co miałam mam sie absolutnie nie martwić, tak sie zdarza.
podsumowując wszystko jest ok!
gratuluję
A ja mam czarne myśliOd soboty praktycznie nie czuje się w ciąży, objawy zanikły, nawet piersi już nie bolą
Dzwoniłam żeby przełożyć wizytę bo luteina mi się kończy to pielęgniarka kazała przyjść po receptę i wizyta planowo 8 czerwca dopiero.
Pójde po to recepte w piątek rano - mam nadzieję że Pan doktor sam powie że sprawdzimy od razu -
nick nieaktualnynaali13 wrote:Dziewczyny a macie jakiś sprawdzony przepis na gofry ?
mam go zapisanego, wydrukowanego!
pycha!
2 jajka
2 szkl mąki
Pół szkl oleju
1 i 3\4 szkl mleka
2 łyżeczki proszku do pieczenia
Szczypta soli
4 łyżki cukru
Mi zawsze wychodziły przeeedobrre!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 15:52
Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewka315 wrote:Super
gratuluję
A ja mam czarne myśliOd soboty praktycznie nie czuje się w ciąży, objawy zanikły, nawet piersi już nie bolą
Dzwoniłam żeby przełożyć wizytę bo luteina mi się kończy to pielęgniarka kazała przyjść po receptę i wizyta planowo 8 czerwca dopiero.
Pójde po to recepte w piątek rano - mam nadzieję że Pan doktor sam powie że sprawdzimy od razu
Monika34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
naali13 wrote:Dziewczyny a macie jakiś sprawdzony przepis na gofry ?
1 szkl mleka
2 łyżeczki proszku do pieczenia
jedno jajko
szczypta soli
5 łyżek oleju
Biało oddzielić od żółtka. Żółtko z resztą składników zmiksować. Z biała zrobić pianę i dodać powoli do reszty ciasta. Z tych składników wychodzi 4 czasem 5 gofrów. -
nick nieaktualnyewka315 wrote:Super
gratuluję
Pójde po to recepte w piątek rano - mam nadzieję że Pan doktor sam powie że sprawdzimy od razu -
nick nieaktualnyBoże dziewczyny, poszłam do łazienki, cały czas mi źle, mdli mnie itd, siadlam sobie i tak myślę aleeeeee mi dzisiaj dajesz popalić, nie mogę jeść, a tak bym chciała, boję się do sklepu nawet jechać... Żeby jakieś niespodzianki'' nie mieć.
I same łzy mi poleciały, pobeczalam się! Jakby nigdy nic. ;o ;P ahhh co te hormony robią ;o
Dobrze że mojego nie ma bo by pomyślał że zwariowalam..
Monika34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Boże dziewczyny, poszłam do łazienki, cały czas mi źle, mdli mnie itd, siadlam sobie i tak myślę aleeeeee mi dzisiaj dajesz popalić, nie mogę jeść, a tak bym chciała, boję się do sklepu nawet jechać... Żeby jakieś niespodzianki'' nie mieć.
I same łzy mi poleciały, pobeczalam się! Jakby nigdy nic. ;o ;P ahhh co te hormony robią ;o
Dobrze że mojego nie ma bo by pomyślał że zwariowalam.. -
nick nieaktualny